jfjm – arvad või tead? kui seda küsimust sinu poole pealt vaadata, siis nagu polekski nendel naistel, kes kord nooremaga suhtlema hakanud, mingeid probleeme. pean seksi silmas. aga kas see ikka on nii?
mind huvitab, kas vanemad naised ise ka nii suhtuksid.
ma nüüd nii ka kohe ei ütleks, et ainult hootine ja sage seksimine on see, mis paneb naist endast nooremat meest otsima ja tahtma.
ma saan aru, et osadel või enamikel noortel toimib see otsutamine nii, et oh seda tahaks ja paneks mitu korda, aga need naised vist nii enam otsuseid ei tee. me eriti ei usu sellesse. eks seal ole muudki.
ja oletame, et tegu pole vaid seksisuhtega. kui oleks, siis poleks muidugi vahet ja siis oleneb ainult tahtmine. ja kui kohtutakse aeg-ajalt, siis vast ei muutu selline kordamine kellelegi igavaks ja tema elu segavaks (st ta saab ise valida, millal ja kuidas jne), aga mis siis, kui koos elatakse nt? kui kaua need naised siis noorematega vastu peavad?
kuskilt maalt enam naine ei taha ja talle aitab.
või peaks olema nii, nagu apelsin siin pakkus, et tahe muutub ajaga ja oleneb seksi regulaarsusest. et siis nagu naine peaks ootama, kuni mees rahuneb?
arvate, et kui on regulaarne suhe, siis mees nii palju enam ei taha, mis sellest, et ta on endiselt noor ja suure tahtmisega?
muidu olen apelsiniga nõus.