Ikka eksklusiivne meelelahutus.
mõned capri olemust selgitavad laused. capri enda sulest:
** "Tänapäeval imetavad viisakamad härrasmehed ise lapsi, mitte ei irise naiste rindade kallal"
** "...mulle isiklikult imponeerib siiski mees, kes romantika või suurte tunnete puudumisel materiaalselt ei koonerda, olgu siis gooner või mitte."
** "raha pakuvad ju kõik" (mehed).
** "ladekas pole vist tähele pannud, et suure kõhuga kaasneb meestel tihti ka kõhukas rahakott "
** "...aga mõni mees vist ei suuda leppida mõttega, et kõik lõbusad naised ei näe mõtet tasuta lõbu jagamises mis ei tähenda, et nad ise ei naudiks."
** "see peab ikka väärt mees olema, keda *niisama* külla kutsuda, õhtusööki ja iseennast serveerida. eriti kui terve päeva on teised mehed su jalgade suudlemise eest peale maksnud"
tänud slavele tehtud raske töö eest. see andis väga hea selgituse. Senini et mis on see jama et kui naised kiiluvad kinni prostitutsiooni peale, oli ikkagi mõistatus mu jaoks.
seega sellele ütlusele ma kirjutaks ise kah kahe käega alla:
"Iga massööri nime taha peituv prost ei vääri sümpaatiat." (Slavetodomme a.d. 2020)
-----------
Kuid seda et caprit kes poosetab Laitse lossis et on tema kodu -- sellega kaasneks ka ju see et tehtaks ka ise remonti! Ent ma ei kujuta ette ta naelte seinatagumist kohas kus ta vaid paar päeva on ja üürib.
Sellest aga ehk saavad kasvõi teised omanikud jutustada et mis suur töö ja kulud sellega kaasnevad, nii suvel kui talvel sellistes suurtes kohtades omanikuna.
(head und soojemast kliimast ja ajavööndist)