Foorum
2024-07-02 18:41
https://www.youtube.com/watch?v=Wqt0qEjX29Q
˅ näita rohkem ˅
2024-07-02 19:01
kuna zoofiilid postitavad inimestega tutvumise saidil linke loomadest, siis ükski teaduslik tõestus neid inimeste poolt pakutavate erootiliste seansside vajalikkuses ilmselt ei veena......
rahu on ju ka korduvalt ausalt välja öelnud, et naiste kehavormid ajavad südame pahaks ja "pole ju vaja miski naise KÄPERDAMIST".
seega erutavad ainult mehed ja loomad. vaba maa, vaba valik
-------------------------------------------------------------
Karolina
2024-07-02 18:31
Panen Rahule siia ühe artikli paljudest,et miks on ka erootiline massaaž paljudele meestele eluks vajalik ja miks nad seda “käega” teenust kasutavad.
Ja muideks mitmetes artiklites ära mainitud ,et on teaduslikult ära tõestatud,et see on meestele vajalik,seega meeldib see sulle Rahu v mitte,kuid ka erootiline massaaž on siiski massaaž ja hooradega pole siin miskit pistmist!
˅ näita rohkem ˅
2024-07-02 19:06
Loomulikult vaba maa ja vaba valik👍ja Rahu võiks sellest ise ka lõpuks aru saada👍
Tarbivad need kes seda ise soovivad ja teistel mõtetu kobiseda,et miks nad seda tarbivad,kuna põhjused selleks võivad ikkagi väga väga erinevad olla,nagu lisatud artiklistki võis välja lugeda.🙂
˅ näita rohkem ˅
2024-07-02 19:07
sinu tegevus "masseerimisega" on sama palju seoses kui nende kasside massaazi tegevus zoofiiliaga.
need videod on vähemalt esteetiliselt nauditavad.

lugemisega on sul muidugist raskusi ja eriti arusaamisi, (sest sul on naise ajud vist?) . Ma kirjutasin siiski ju midagist muud -- s.t. et pole vaja miski naise käperdamist kes on nagunii 1000 riista ära näinud, sest selliste sinusuguste hoorade puudutustes pole mitte midagist nauditavat ega erutavat.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-02 19:14
mu kassivideod olid mõeldud mu enda postituse järg, kuid käru jõudis vahele susata oma kirjutise, millest polnud ma teadlik. ent eks seega tähendus läks kahemõtteliseks, ent eks rikutud naised mõtlevad oma rikutuse järgi.

kuid seda et ...
------------------
Karolina
2024-07-02 18:31
Panen Rahule siia ühe artikli paljudest,et miks on ka erootiline massaaž paljudele meestele eluks vajalik ja miks nad seda “käega” teenust kasutavad.
-----------------------

tead see on sama rõve või "erutav" nagu hambaarsti juures olek või eesruumis ootamine kus desolahuse hais on üle pea.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-02 19:15
kas keegi tõesti usub nagu mõni mees või naine maksaks teenuse eest, mis pole nauditav ega erutav?
huvitav, miks siis enamus kliente külastab aastaid regulaarselt ja iga kord heast energiast pakatavana ja õnnelikuna lahkub?
kahju tõesti, kui rahul ei õnnestunud meeshoorana läbi lüüa
aga kas seepärast peab tingimata üritama halvustada teenindajaid, keda pole iial kohanud ega kelle oskustest või pühendumusest samuti õrna aimugi pole.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-02 19:23
Just,kuidas saab kritiseerida ja maha teha mingit teenust,mida ise pole kogenud ega saanud…
Ja pealegi kui sinujaoks Rahu see juba eos niivõrd vastuvõetamatu on,siis minu teada pole keegi püss otsa ees sind seda teenust kasutama sundinud minema😃
Kuid teised inimesed otustavad siiski ise,et mis neile eluks vajalik ja mis mitte.
˅ näita rohkem ˅
lugesin ka tolle käru viidatud artikli läbi, kuid seal polnud küll kirjutatud et MIKS on see eluks vajalik. Too artikkel oli küll rohkem miski sisuturunduse kategooriasse minev hoopis, kus vaid kirjeldas oma klientuuri 1 naine, ning väga palju debatti annaks sellestki teha.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-02 19:25
caprichosa
2024-07-02 19:15
aga kas seepärast peab tingimata üritama halvustada teenindajaid, keda pole iial kohanud ega kelle oskustest või pühendumusest samuti õrna aimugi pole.
-------------------------

eks mida külvad seda lõikad.
sinu suuvärk räägib enda eest, mistõttu polegi mul vaja kokku saadagi sinuga.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-02 19:29
Karolina7777
Just,kuidas saab kritiseerida ja maha teha mingit teenust,mida ise pole kogenud ega saanud…
---------------------------------

aga mis sul sellest? sina ju siit kellegagi ei kohtu ega osuta "teenust" või õppisid ringi?!

käru kirjutas:------------------------------------
Ja pealegi kui sinujaoks Rahu see juba eos niivõrd vastuvõetamatu on,siis minu teada pole keegi püss otsa ees sind seda teenust kasutama sundinud minema😃
Kuid teised inimesed otustavad siiski ise,et mis neile eluks vajalik ja mis mitte.
------------------------------

Vaata, see on sellepärast et nende elu juhib tilu, kuid minu elu juhib arvuti.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-02 19:30
Karolina,
miskipärast halvustavad alati pigem just need, kellele pole teenust kunagi pakutud ja ei pakuta ka
seksuaalselt aktiivsele, nautimishimulisele heteromehele üldiselt pole vaja mingeid artikleid näiteks tuua....
selgitamaks, MIKS on hea ja vajalik pingeid maandada ning naiselikku energiat ja puudutust nautida.

aga kuidas peaks kassivideod siia teemasse sobituma? kas ei leidnud loomasõprade või zoofiilide saiti üles?
kui pole peale kodulooma ühtki lähedast olendit, ega seepärast siis teised inimesed oma naudinguid nautimata jäta. ükskõik kui mõttetud või arusaamatud need mingile rahule tunduvad.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-02 19:35
loomulikult sa ei julgekski kokku saada inimesega, keda oled pikalt ja pidevalt sõimanud läbi ekraani, rahu.
muide, pole sulle pakkunud mingit kokkusaamist, ega ka mitte teenust.
seega kritiseeri neid, kellega oled kohtunud ja kes on hirmsa ja halva kogemuse pakkunud.
minuga kohtumine on siiski privileeg, mida mõned paluvad siin aastaid......aga kuna kohtun suhteliselt kindla seltskonnaga,
pole erilist huvi ega vajadust nö uustulnukaid sinna lisada.
sõimlevate ja õelate inimestega kohe kindlasti ei kohtu.
nii et võid täitsa rahulik olla, rahu
˅ näita rohkem ˅
2024-07-02 19:39
Rahu,kuidas saab keegi täiesti suva inimene väita,et ma kellegiga ei kohtu?
Tundub,et saad sellest mõttest sama suure kaifi,nagu erootilise massaazi pakkujatest.😃
˅ näita rohkem ˅
2024-07-02 19:46
Kulla Rahu, võta oma ellu kapa jäme strap, las see juhib ja juhatab sind. Vajadusel võin misterj'iga sind sel raskel teel ka toetada.
˅ näita rohkem ˅
Karolina7777
2024-07-02 19:39
Rahu,kuidas saab keegi täiesti suva inimene väita,et ma kellegiga ei kohtu?
Tundub,et saad sellest mõttest sama suure kaifi,nagu erootilise massaazi pakkujatest.😃
----------------------

samamoodi nagu täiesti keegi suvaline inimene saab väita et mis mind erutab või mis mulle vajalik on, samas et pole mind üldse näinud ega tea kes ma olen. ju siis sina saad sellistest soovunelmatest kaifi.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-02 19:48
Dragunov
Kulla Rahu, võta oma ellu kapa jäme strap, las see juhib ja juhatab sind. Vajadusel võin misterj'iga sind sel raskel teel ka toetada.
--------------------------

jäta see caprile kel hunnikus kasutatud patareid magamistoas, eks tal kulub see ehk paremini ära. Mul tähtsamat teha.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-02 19:53
Rahu,sa ei jaga ikka üldse ööd ega mütsi…
Ma sinust isiklikult pole nagu üldse miskit rääkinud selles suhtes,vaid sellest,et sina pole otsustaja,et mis teiste jaoks hea siin ilmas on v ei ole.
Ja pole ilus naisi solvata,olenemata sellest,et mis teenuseid nad pakuvad v mitte.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-02 19:55
caprichosa
loomulikult sa ei julgekski kokku saada inimesega, keda oled pikalt ja pidevalt sõimanud läbi ekraani, rahu.
------------------------

ei tahagi, sest eks olid juba aastaid varem siin musta pesu pesnud foorumis ja teinud mudamaadlust naistega, mis on piisav näidis sinu iseloomu osas, ning pole selles mitte midagi väärtuslikku ega nooblit.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-02 19:57
Karolina7777
Ma sinust isiklikult pole nagu üldse miskit rääkinud selles suhtes,vaid sellest,et sina pole otsustaja,et mis teiste jaoks hea siin ilmas on v ei ole.
Ja pole ilus naisi solvata,olenemata sellest,et mis teenuseid nad pakuvad v mitte.

----------------------

ohoh, kuid SINA pole ka miski otsustaja siin, et mis on teiste jaoks hea või mitte, ning ega sa ka ei oska veenvaid artikleid valida just.
ning ei ole ilus ka mehi solvata, seda enam kui sa ka ei tea et mis tähtis on või oluline.

KASS on tähtis.
˅ näita rohkem ˅
kuidas saab keegi suvaline rahu väita, mis kuskil kellegi võõra teenindaja klientide jaoks on erutav ja nauditav ja vajalik?
---------------------------------
"ning massaaz "massaaziks" (s.t. lahtilööjad tegelikult) see nüüd kohe kindlasti pole mida vajavad noormehed. TEgelikult pole ju vaja miski naise KÄPERDAMIST "
"sinusuguste hoorade puudutustes pole mitte midagist nauditavat ega erutavat."
--------------------------------------------------------------------------
rahu-sugune läbikukkunud meeshoor kohe teab täpselt, mida suvalised mehed naudivad?
tee kõigepealt ise karjääri selles eluvaldkonnas, siis tule õpetama ja juhatama....
ahjaa, rahu elu juhib ju arvuti.
kui see välja lülitada, variseb kogu maailm kokku, eksole. ja pole enam võimalust läbi ekraani kah kedagi sõimata
˅ näita rohkem ˅
2024-07-02 20:02
caprichosa
2024-07-02 19:30

aga kuidas peaks kassivideod siia teemasse sobituma?

väga hästi sobituvad. vaata kui lõõgastunud need inimesed on nende neljakäpaliste massööride all, ning rõõmsad on inimesed seda nähes, ning leiavad esteetiliselt nauditava, ning pakuvad müstilist hinda ühes videos.
Ning millest teema algas? Küsiti head massööri! Ka selgus et kvaliteet ja pakkumine väga nigel. Ka näha ei olnud sugugi mitte nimetatud parimate hulka sind miskipärast ka peale kolmandasse jutuleheküljele jõudmist.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-02 20:05
caprichosa
ahjaa, rahu elu juhib ju arvuti.
kui see välja lülitada, variseb kogu maailm kokku, eksole. ja pole enam võimalust läbi ekraani kah kedagi sõimata
-----------------------------------------

oh, jösses, sa ikka "üllatad". See et sa ei tea mis on arvuti, on ehk arusaadav, aga et sa ka võtad sõna-sõnalt, ning ega tea kõnekäändudest midagi, see on küll sinust väga rumal.
˅ näita rohkem ˅
minu juures muide ei käida mitte mu iseloomu pärast või lähtudes sellest, mida ja kuidas mingitele laimajatele netis kunagi vastanud olen.
käiakse endiselt ikka nautimas ja lõõgastumas.
aga kuna rahu jaoks naiste kehavormid nii rõvedad ja ebaerutavad on, siis naismassööri erootilise suunitlusega vastuvõtule ta nagunii ei kandideeriks....isegi kui oleks tegemist ingliga, kes solvajaid netis ainult kiidaks ja tänaks
˅ näita rohkem ˅
2024-07-02 20:13
caprichosa
....tee kõigepealt ise karjääri selles eluvaldkonnas, siis tule õpetama ja juhatama....

-------------------------

mis karjäär? et hõõrud teistel lahti?
vaevalt küll et selle tegemine sul miskeid eriteadmisi eeldas või diplomit? NIng veider et miskid ihalihastu piltide hindamine kuulub selle tegevuse juurde millega peavad kaasa minema "kliendid", või see oli miski eraldi lisakursus mille läbisid kus räägiti turumajandusest ?
˅ näita rohkem ˅
2024-07-02 20:15
caprichosa
minu juures muide ei käida mitte mu iseloomu pärast või lähtudes sellest, mida ja kuidas mingitele laimajatele netis kunagi vastanud olen.
käiakse endiselt ikka nautimas ja lõõgastumas.
aga kuna rahu jaoks naiste kehavormid nii rõvedad ja ebaerutavad on, siis naismassööri erootilise suunitlusega vastuvõtule ta nagunii ei
----------------------------

sa ära unusta et sa pole ainus naisterahvas siin maamuna peal. on sinust kenamaid ja paremaid, nii iseloomult kui kehalt ja vormilt.
minu lemmik on aga armas.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-02 20:41
caprichosa
seega kritiseeri neid, kellega oled kohtunud ja kes on hirmsa ja halva kogemuse pakkunud.
minuga kohtumine on siiski privileeg, mida mõned paluvad siin aastaid......aga kuna kohtun suhteliselt kindla seltskonnaga,
pole erilist huvi ega vajadust nö uustulnukaid sinna lisada.
sõimlevate ja õelate inimestega kohe kindlasti ei kohtu.
nii et võid täitsa rahulik olla, rahu
----------------------------------------

ega ma polegi huvitatud, nägin ju et aastaid oled musta pesu pesnud eetris ja mudamaadlusi naistega pidanud.

muide, su "sõber" ütles ka midagist hiljuti su kohta

slavetodomme
2024-05-23 09:25
Capri on nagu Chuck Norris - ta saab ka siis keelata ja "mitte "proovisõidule" lubada", kui seda pole küsitudki või pole ettepanekutki tehtud
˅ näita rohkem ˅
2024-07-02 20:55
rahu99
Karolina7777

----------------------

ohoh, kuid SINA pole ka miski otsustaja siin, et mis on teiste jaoks hea või mitte, ning ega sa ka ei oska veenvaid artikleid valida just.
ning ei ole ilus ka mehi solvata, seda enam kui sa ka ei tea et mis tähtis on või oluline.

Aga kelle eest ma midagi huvitav otsustanud olen?
Vastupidi,kirjutasin vaba maa ja vabad valikud👍
Kes tahab, käib erinevatel massaažidel ja kes tahab,silitab kodus kassi,pole probleemi v mis?
Ja artikleid muideks on erootilistest massaazidest ja nende tervendavatest mõjudest mustmiljon netis olemas.
P.S Neid keda kutsud labasteks lahti lööjateks,neil on muideks palju peenem nimetus,Lingam massaazi tegijad.😉
˅ näita rohkem ˅
2024-07-02 21:18
nimetaks asju ja nähtusi siiski õige nimega.

miski sellise massazi tegija ma panen kaheks nädalaks puuri. koos liivakasti, vee ja toiduga. ning vaatame et kas on tal miski viirus saadud v6i tervis on korras, alles siis eks näis et kas luban katsuda end.

Ja sinuga toimin samamoodi.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-03 00:07
Karolina: "Vastupidi,kirjutasin vaba maa ja vabad valikud👍
Kes tahab, käib erinevatel massaažidel ja kes tahab,silitab kodus kassi,pole probleemi v mis?"
------------------------------------------------------------------------

tundub, et mõnel kassimasseerijal ikka on probleem.......kuna kardab, et ehk mõni inimeste mudija on liiga rahul oma eksistentsi ja tegevusega
ja eks natuke kurb ka vist rahu-taolistel....et keegi neid katsuda ei taha, ka raha eest mitte.
puuri koduloomaks võiks sellise ehk võttagi, ajutiselt ja suukorviga.
aga see on juba palju kallim teenus kui massaaž
˅ näita rohkem ˅
2024-07-03 00:14
Aga millal üldse meest paitasid? Homme tööpäev, aega küll tarkusi uuel päeval koguda.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-03 00:15
7777 ka siin nüüd. Oli just hea rahulik ilma temata.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-03 00:50
ehk on selles asi et nad tahavad "karjääri teha" -- võibolla isegi kellegi jaoks erutavaks muutuda kunagi.

nagu näha capri lugemisoskus ja arusaamisoskus on endiselt sama mis aastaid tagasi ligadi-logadi oma veidra ajaarvamise ja sõnamoodustistega
https://www.iha.ee/forum/16/440701/10

nalja lehekülgede kaupa lugemiseks.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-03 01:05
alfie! capri tööpäevad "tööpäevadeks", sest kunagine capri nn. pärl: "......aga paraku jah õilsate põhimõtetega üüri ei maksa." .... Peenisevenitaja capri sulest siis. ei tea kas on nüüd ehk miski tegelik töö ka leitud capril.

olin millalgi caprit kritiseerinud et tal on inetud pildid kus peal perse vaid. noh ju siis ta ise on kah üks perse. Üllatus üllatus et eks sama kritiika osaliseks ta sai ka millalgi touchi käest, mida ma ei teadnudki...

touch1
2021-09-26 07:22
[capri sulest:]" ....no aga sõnum ongi sel juhul, et mees identifitseerib end peenisena ja miskit muud nagu eriti näidata pole ka ."

Sel juhul Peenisevenitaja identifitseerib end suuuuuuuuuuuure persena või?
Ajude olemasolu on siiani küsimärgi all....

ju siis capri oli miskil kombel kritiseerinud peenise pildiga mehi ning see kriitika lajatas talle lühikese kaarega tagasi.

ei midagist uut capri puhul, ikka samad ämbrid mida pidi ta kolistab ringi küll aga uued kriitikud, ja tuleb kindlasti veel.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-03 01:25
slavetodomme
2021-06-26 00:27
Tänane [capri] pärl tuli ühe pikema sousti lõpus:

"...neid hooraks sõimajaid ukse taha jäetuid peale slave eriti nagu polegi"

---------------------

nagu näha tekkis juurde kriitikuid.

ning mis ajast on hooraks nimetamine sõim, kui see on nii "ülim" ametinimetus lausa mida capri kiidab? käitub nagu hoor aga hooraks nimetatud ei taha olla.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-03 01:51
töötule meeshoorale rahule ilusat ööd ja erutavaid hetki netiavarustes ja foorumi ajaloos urgitsemises ning inetute piltide jõllitamises...nagu üksildane kooreürask, nina vastu ekraani ja keel ripakil. hoia siis vaseliinipurk käepärast
tööinimesed lähevad nüüd tuttu
˅ näita rohkem ˅
2024-07-03 02:18
capri, no see on ikka meelelahutus mida leida saab. ole kuss sa kes iseennast ferrariks nimetad. öäk. mul muide, on pildid väljalülitatud, ei tüüta need sinu persed seega enam.

-----------
caprichosa
2024-07-03 01:51
TÖÖinimesed lähevad nüüd tuttu
----------

jah, kuid sinu kohta see ei kehti.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-03 02:21
aprilljuuli
2020-10-24 17:29
Caprichosa, su reaalsustajuga on ikka midagi lahti tõesti ...
Lossi omanik sa ju ei ole aga kui sa seal piisavalt tihti käid, siis see tekitab tunde, et see on sinu kodu???
Kroonika ajakirjanikud vajutaksid sellise väite peale gaasi põhja ja läheksid Sulo käest intervjuud võtma

----------------

...?! ...njah,
˅ näita rohkem ˅
2024-07-03 02:48
touch1
2022-01-05 13:19
Ei ole normaalne 😅 poole tunni jooksul käib täiskasvanud naine end välja elamas 18 s teemas .
. sina capricosa
--------------------

JAAA.... ei teadnudki et nii tihti see jampsimine tal kestis. Mäletan ise ka neid momente mis isegi 2022-2023 talv oli kustutas oma postituse ja lisas taas, ning nii 6..8 korda vist päevas.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-03 04:19
Ikka eksklusiivne meelelahutus. mõned capri olemust selgitavad laused. capri enda sulest:

** "Tänapäeval imetavad viisakamad härrasmehed ise lapsi, mitte ei irise naiste rindade kallal"
** "...mulle isiklikult imponeerib siiski mees, kes romantika või suurte tunnete puudumisel materiaalselt ei koonerda, olgu siis gooner või mitte."
** "raha pakuvad ju kõik" (mehed).
** "ladekas pole vist tähele pannud, et suure kõhuga kaasneb meestel tihti ka kõhukas rahakott "
** "...aga mõni mees vist ei suuda leppida mõttega, et kõik lõbusad naised ei näe mõtet tasuta lõbu jagamises mis ei tähenda, et nad ise ei naudiks."
** "see peab ikka väärt mees olema, keda *niisama* külla kutsuda, õhtusööki ja iseennast serveerida. eriti kui terve päeva on teised mehed su jalgade suudlemise eest peale maksnud"

tänud slavele tehtud raske töö eest. see andis väga hea selgituse. Senini et mis on see jama et kui naised kiiluvad kinni prostitutsiooni peale, oli ikkagi mõistatus mu jaoks.

seega sellele ütlusele ma kirjutaks ise kah kahe käega alla:

"Iga massööri nime taha peituv prost ei vääri sümpaatiat." (Slavetodomme a.d. 2020)

-----------

Kuid seda et caprit kes poosetab Laitse lossis et on tema kodu -- sellega kaasneks ka ju see et tehtaks ka ise remonti! Ent ma ei kujuta ette ta naelte seinatagumist kohas kus ta vaid paar päeva on ja üürib. Sellest aga ehk saavad kasvõi teised omanikud jutustada et mis suur töö ja kulud sellega kaasnevad, nii suvel kui talvel sellistes suurtes kohtades omanikuna.

(head und soojemast kliimast ja ajavööndist)
˅ näita rohkem ˅
2024-07-03 04:33
samas mõttelõnga jätkuks ... see on siiski huvitav kogemus mida elus kogeda -- et teatud aeg olla sellise kolosseumi omanik -- sellega on nii plusse kui miinuseid. Seega capri eks soetagu alustuseks miski mõis kus on 500 ruutmeetri suurune maja, ning samuti sinna juurde kuulub 5..8 hektarit parki, 10 ha metsa, põldu, kõrvalhooneid, mis on ikka päris oma. Neid kohti on vist veel praegugi eestis mitmes kohas, ning eks tehku siis järeldused, et kuidas on selle korrashoidmisega. Ise omanikuna olles on siiski see hoopis teine tera selle asemel et olla üürnik või turist vaid ja saab teha järeldusi et mis see siis nüüd kõik on. sellega kaasneb ka päris hulk parajat jama ma võin öelda omast käest.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-03 11:10
Sul peab olema ikka kuradima tühi ja mõttetu elu, et siin läbi terve öö mingeid vanu postitusi läbi lappad ja neid kopeerid. Kahju hakkab sinust.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-03 11:44
Dragu,
kui inimesel pole muud meelelahutust ega põnevust elus, las siis jaurab ja koostab referaate, mida keegi 5 aastat tagasi mõtles või 3 aastat tagasi ütles......
põhiline rõõm on kahjurõõm, eksole- nagu rahu ise ka tunnistanud on.
aga tõesti äratab juba kaastunnet, kuidas mingi suvaline käpik fanaatiliselt võõraste inimeste eludes ja vanades vaidlustes püüab urgitseda, tegelikku tausta isegi mitte aimates. ning end suureks teadjaks ja kohtunikuks kujutleb.
millegagi tuleb ju tühja elu ja üksildasi öid täita, eksole.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-03 11:51
capri aga oli pea ööpäevaringselt 24/7 hoorum-foorumis tolmuimejana teemasid läbi käimas 2022-2023 talv. seda sa aga "ei mäleta".
dragu, loe kah, siis saad teada mis sinu nõrkus on mida ära kasutatakse. sama nõrkus on muide ka robespierrel ning jotil.

need olid ikka päris huvitavad avastused siit sügavustest, mida ei juhtu küll iga öö.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-03 11:59
ning dragu... kas sina olid see sülekoer kes daami blokeeringu all oli?

""Ma olen nõus tegema mida iganes, et sa bloki maha võtaks ütle koerake daamile. Daam andiski ülesande mida koerake kiiruga täitma hakkas. Koerake muutus julgemaks ja käskis daamikesest eemale hoida.
Elust eneses - elust foorumis.""
˅ näita rohkem ˅
2024-07-03 12:22
jah ikka tõeliselt ekstreemset põnevust pakub tuhnimine võõraste inimeste vanades diskussioonides, mis enam kedagi ei huvita.
kohe nagu virtuaalne benji-hüpe või kuulsa mäetipu vallutamine eksole
no mis teha, kui elu muid meelelahutusi ei paku ja muul viisil rahu lihtsalt ei oska tähelepanu enda hallile isikule tõmmata...
˅ näita rohkem ˅
2024-07-03 12:28
miks sa arvad et "enam kedagi ei huvita". SEESAMA ütlus oli ka sul ju detsembris 2022, mispeale ma just tegingi konto siia et öelda et vot ikka huvitab küll. pigem olid ju sina see tähelepanu otsimas kes tolmuimejana käis läbi teemad et su nimi ikka esiplaanil oleks (vt. eelpool oli ka su vana "sõbranna" kommenteerinud su tegevust):

-------------------
touch1
2022-01-05 13:19
Ei ole normaalne 😅 poole tunni jooksul käib täiskasvanud naine end välja elamas 18 s teemas .
. sina capricosa
--------------------

nu eks meelelahutusi teisigi peale seda kui viol ära läks siit kurvastusest ning dallia tasemaks tõmbus.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-03 12:37
HETKEL tundub, et peale sinu küll ei huvita kedagi ajaloo prügikastides tolmutamine, millega oma öid sisustad, rahu.
isegi touchiga said kaklemised ammu ära kakeldud
kas mu nimi on esi- või tagaplaanil, on ka täiesti suva. ja tähelepanu puudumise üle ka kurta ei saa
minu nn tegevus tol ajal oli lihtsalt eesmärgiga laimavaid trolle natuke kiusata, kellel siis veel vabalt tegutseda lasti.
nüüdseks on enamus neid kontosid modede poolt blokeeritud.
aga konto tegid siis ikkagi nö isiklikust huvist nagu just tunnistasid.
kuigi privaatses kirjas väitsid, et mingit isiklikku viha sul pole mu vastu
˅ näita rohkem ˅
2024-07-03 12:48
capri, polegi isiklikku midagist, kuid sul on palju laialivalguvam tähendus et mis tähendab isiklik, samamoodi nagu sa ei nimeta ka teisi nähtusi õigete nimedega ega tea midagist.

ära unusta et ka sind ennast blokeeriti päris mitmel kombel foorumis lagastamise eest.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-03 13:03
Rahu, kui sa kontekstist mitte vähimatki ei mõika, siis ära oma teadmatusest niisama tühja ka jaura. Sa oled hullem kui mõni vinguv vanaeit, kes käib sabas ja aina ajab igas teemas näpuga järge, kes kus midagi ütles või aastaid tagasi mõtles.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-03 13:13
👍🏻
˅ näita rohkem ˅