Foorum
2024-06-24 11:15
Kellel kogemusi siin massaaži pakkujatega,kas leidub ka head massööri?
˅ näita rohkem ˅
2024-06-24 13:33
Kui sa oled huvitatud nagu päris massaažist siis võin sulle öelda kus tallinnas saab väga head tai massaaži.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-24 13:37
Ära Caprichosale kirjutama hakka - ta tahab mustermehi enda klientideks ja 10 punkti, enne kui üldse viitsib vastata.
Võib - olla ei saa niikuinii, isegi kui nagu töövestluse tasemel tutvustuse ja viisakuse välja näitad.

Instagrami - naistega ei tasu üldse pistmist midagi teha.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-24 14:18
Enam ei ole, on jäänud vaid liha-silitajad.

Mu teada üks kes ikka oli diplomiga masseerija/kiropraktik, läks ära, sest selgus ta frustratsiooniks, et siin otsita muud kui "lahtilöömist".
˅ näita rohkem ˅
2024-06-24 16:52
aitäh reklaamimast. aga milleks valeinfot levitada?
esiteks, pole kümnega hindamine mingi eeltingimus kirjavahetuseks või seansile pääsemiseks. see lihtsalt äratab tähelepanu ja hindaja saab kiiremini vastuse kui teised, kes nädalate kaupa niisama kirjutavad ja vastust ootavad.
teiseks, minu jaoks on oluline, et külalisega oleks vastastikune sümpaatia ja nö ühel lainel olemine.
selleks ei pea üldse mingi musterinimene olema. labased ja ilmselgelt ebastabiilsed kodanikud jäävad loomulikult ukse taha, kuna pole soovi ega vajadust sellistega lähemalt tutvuda.
kolmandaks, teema autor on ammu juba minu poolt blokeeritud.
seega ei tasu paanitseda, et äkki kirjutab mulle

kui massöörile on erootilisus seansi ajal vastuvõetamatu, siis milleks üldse seksihuviliste saidile kontot teha?
nii et õigesti tegi, et ära läks.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-24 18:34
sinul capil oleks ka aeg juba ära minna, kaua oma pordumaja pead
˅ näita rohkem ˅
2024-06-24 18:55
jepp, okiga ühel nõul.

capri kirjutas:"esiteks, pole kümnega hindamine mingi eeltingimus kirjavahetuseks või seansile pääsemiseks. see lihtsalt äratab tähelepanu ja hindaja saab kiiremini vastuse kui teised, kes nädalate kaupa niisama kirjutavad ja vastust ootavad."

ent MIKS just 10-ga hindamine on selleks tingimuseks? -- miski kolmanda osapoole rahastamine.

ja seda et...

siin all reas ei ole midagist.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-24 19:33
Vot see kümnega hindamine pole mitte tingimus, vaid võimalus. Hindajatel on nimelt palju lihtsam silma peal hoida kui kirjutajatel. Paljud naised on loobunud postkasti sorteerimisest. Ma üldse ei imestaks, kui Capril oleks postkastis paar tuhat lugemata kirja. Aga kui hindab, siis saab ka kohe vaadata, kas ta on ka postkasti midagi lähetanud.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-24 20:01
ah joti jutt on kah nagu pullisitt.

Sest see kõik ei selgita et miks ta siis 10 aastat vanad pildid ikka jälle maha võtab ja uuesti lisab et kui "halva" hinde saab, ning blokeerib neid kes halva hinde panevad. Kah kui piltide juures toimuvat pannakse paremini tähele siis on ju piltide alla samuti võimalik ju kommentaare kirjutada hindeid lisamata, ning seega peaks samuti see tähelepandav olema.
capri on ju teada oma edetabelis piltide eputamisega.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-24 20:17
Ju see on töötav ärimudel ja nende hala, keda moosipurgi juurde ei lasta, ei muuda seda vähem efektiivseks.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-24 20:42
jfjm,
rahu tahaks ka kangesti topis eputada, aga vaeseke ei julge ju endast pilte avalikustada

lugemisvõimetutele tuleb suuremate tähtedega siis uuesti korrata, et:
"esiteks, POLE kümnega hindamine mingi eeltingimus kirjavahetuseks või seansile pääsemiseks."
jah, tähelepanu äratab vahel ka niisama pildi kommenteerimine. aga iga päev pole aega vaadata neid kommentaare.
ja pealegi enamus siiski lisab kommentaarile ka kümne, kui pilt meeldib
hinne ongi nagu virtuaalne kompliment, mis meeldivale pildile kingitakse....ja alati mitte tingimata sooviga kohe postkastis suhtlema hakata, vaid lihtsalt niisama.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-24 20:50
kordab küsimust:

MIKS just 10-ga hindamine on selleks tingimuseks? -- miski kolmanda osapoole rahastamine.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-24 20:52
seega siis pildi peal mis on, ei oma miskit tähendust, olgu või hernehirmutis .
˅ näita rohkem ˅
2024-06-24 20:56
mõnel on aju täitsa lühises?
kümnega hindamine pole mingiks tingimuseks vaid tähelepanu äratamiseks. või märku andmiseks, et pilt meeldib.
raske mõista seda vist, pilditul ägisejal
˅ näita rohkem ˅
2024-06-24 21:38
capi paneb oma 10 aasta taguseid pilte siin ülesse. ise muidu nagu kohviveski ei kannata valgust ja kohtub pimedas toas
˅ näita rohkem ˅
2024-06-24 23:03
Tähelepanu äratab ainult kiri. Mis sa neist punktidest tahad? Pubekad otsivad neid, et end modellina tunda.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-24 23:22
kui postkastis on pidevalt üle 300 uue kirja, siis kiri ei ärata mingit erilist tähelepanu. kui just 24/7 kirjavahetusega ei tegele..
hetkel pole umbes kuu aega üldse jõudnud postkasti inventuuri tegema.
seega need, kes pilte ei raatsi hinnata või on tel numbri kaotanud, ootavadki nädalaid vastust.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-25 02:21
caprichosa
2024-06-24 23:22
kui postkastis on pidevalt üle 300 uue kirja, siis kiri ei ärata mingit erilist tähelepanu. kui just 24/7 kirjavahetusega ei tegele..
hetkel pole umbes kuu aega üldse jõudnud postkasti inventuuri tegema.
seega need, kes pilte ei raatsi hinnata või on tel numbri kaotanud, ootavadki nädalaid vastust.
/////////////////////////////

pada ajad! Olen oma kirjadele saanud suhteliselt kohe vastuse sinult, ning pole ma miskeid kymneid saatnud selleks. Pole ka minul pilti , ning ka pole ma miski klient olnud ega ole ega tule, pole ka just eriti heal l2bisaamisel.
Ka suvisel ajal. Kyll aga "h6ivatud" oleku kohta jagub sul tohutult aega et foorumis kirjutada. Muide, ka seegi kirjavahetus.

Selle loogika ja"rgi et kes tahab massaazi, peab hindama pilti 10ga "et ta"helepanu a"ratada"...see on jaburus.

kui capri vigises juba isegi selle peale et kui mul naistega on kaup-kauba vastu vahetamisena teenused, mis siis veel hakkaks toimuma kui ma ise samasuguse inimso"o"jaliku systeemi sisse seaks selle capri jutu ainetel sundides naisi oma m2ngu kaasa m2ngima? Seega siis...
et naised panen fakti ette et -- las teeb 1-2 linux programmi nimestikust kombesse (see oleks siis nagu 10-punktine minu silmis), niisama. See kyll ei garanteeri teenusega minu poolt vastamist, kyll aga ta"helepanu saamise teatud v6imalust.

, ning t6ena"osust et hakkan midagi tegema teise soovide osas. Kui aasta tiksub edasi, eks siis vaatame ka et mis teine soovis?
˅ näita rohkem ˅
2024-06-25 02:41
pigem hindeks 1 panna su pildile annab ikka kohe palju palju rohkem ta"helepanu.

massaazi kel aga vaja, nende jaoks on piltide jura m6ttetu -- eriti kui teisel kael valutab n2iteks.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-25 18:28
Hinne 1 paneb foorumis jorrama, kes "ahistab". Aga ei tundu, et midagi õppida sellest ei taheta. Tüüpiline baruness.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-25 19:51
kehvade hinnete üle kaeblevad foorumis põhiliselt need indiviidid, kellel probleeme enesehinnanguga....ja kes oma solvumist hindaja nn häbiposti panekuga üritavad leevendada.
ma pole mingeid piltide mahahindajate nimekirju kunagi avaldanud ega koostanud. leidub põnevamaid teemasid arutlemiseks
seega minupoolne nn tähelepanu piirdub vaid 2 hiireklikiga, st blokeerimisega.
rahu põhimure on ilmselt, et ei saa kuidagi ühega hinnata, kuna loomupärane argus ei lase endast pilte siia üles panna.....seega puudub ka võimalus hindeid jagada
˅ näita rohkem ˅
2024-06-25 22:55
caprichosa
2024-06-25 19:51
kehvade hinnete üle kaeblevad foorumis põhiliselt need indiviidid, kellel probleeme enesehinnanguga....ja kes oma solvumist hindaja nn häbiposti panekuga üritavad leevendada.
--------------------

sa just kirjeldasid käru.

----------------------
rahu põhimure on ilmselt, et ei saa kuidagi ühega hinnata, kuna loomupärane argus ei lase endast pilte siia üles panna.....seega puudub ka võimalus hindeid jagada
-----------------------

ei, sinu mureks on see pigem et oi kui kusagilt miski 1 tuleb.

MInu jaoks aga pilt pole miski mure. Pole vaja kellegi jaoks midagist tõestada -- no ütle mulle miski hea põhjus miks üldse peaks ma miski pildi siia üles panema? Milleks? Ja need kes lähevad korda, nendega on aega küll ja küll jagada pilte omavahel ja ka isegi rääkida telefonis.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-25 23:48
jfjm - on kirjutanud hea nalja : Paljud naised on loobunud postkasti sorteerimisest. Ma üldse ei imestaks, kui Capril oleks postkastis paar tuhat lugemata kirja. Aga kui hindab, siis saab ka kohe vaadata, kas ta on ka postkasti midagi lähetanud.

Nalja jätk oleks : ei imesta kui tema poolavatud postkastis üldse kirju on,ehk mõni. 10 hindamisest - pildi klikkidest teenib tulu iha.

jfjm oleks nagu Capri - kes vastab tema eest või arvab - on see reklaam või nillimine teistele esitluseks ?
˅ näita rohkem ˅
2024-06-26 18:25
jott ju poeb caprile ja kärule. Eks mõlemad ajavad ju vastuolulist juttu.

ning 4 on kah ju hea kerge hinne, aga ülalnimetatud odavatele naistele see miskipärast ei sobi. Ju siis probleeme enesehinnanguga, mida ennist just teine ju kirjutas.
˅ näita rohkem ˅
Mind näiteks üldse ei huvita, kes mida kuulutab. Minu jaoks võiks kuulutuste rubriik täitsa olemata olla. Siin on palju huvitavamaid asju, mida jälgida.
Parim naerukoht on see, kuidas Ellips on hädas alaealiste ja kapipededega, kes endid heteromeesteks nimetavad
˅ näita rohkem ˅
2024-06-26 18:53
jfjm
Mind näiteks üldse ei huvita, kes mida kuulutab. Minu jaoks võiks kuulutuste rubriik täitsa olemata olla.
...
Parim naerukoht on see, kuidas Ellips on hädas alaealiste ja kapipededega, kes endid heteromeesteks nimetavad
------------------

seda siin küll jutuks pole. kus kohast sa seda siin lugesid?
˅ näita rohkem ˅
2024-06-26 19:51
Rahu, see pudrulusikas polnud sinule.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-26 21:01
....kuid see oli ka postitatud sul vales teemas.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-26 22:30
Vat, kes nüüd räägib
˅ näita rohkem ˅
2024-06-27 00:12
pigem just see kes enne siin esines, kadus miskipärast ära, et kui hakkasin talle ebamugavaid küsimusi esitama.

eks omaette naerukohtade üle naerda on ju alati hea, igaüks leiab midagi naljakat ja kõik on rõõmsad.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-27 00:17
Mul oleks küsimus, et kui mitu korda on Rahu Caprilt massaaži saanud, et siin teemas sõna võtab?
˅ näita rohkem ˅
2024-06-27 00:30
ja mul on küsimus et kas üldse on capri mind näinud et tuli kohe uustulnuka vastu hüppama?
Tal on ju alati see "mis mulle lubatud see teistele keelatud" suhtumine, ning ise on ta väga kange teisi sildistama, samas mitte midagist teise eraelust ei tea.

ja sulle küsimus et miks sa poed kärule ja caprile? Eks on ju selge see et "õigluse" ja kasvatusega pole sul miskit pistmist.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-27 00:36
jott, kaua sa ikka odavatele naistele poed. see et capri pole mind näinud miskipärast ei takista küll teda sildistamast ja ärplemast, aga vot kui talle tagasi teha siis on pill lahti,

ning sina siin kukud kohe nagu keppimisootuses valget rüütlit mängima, et ehk miskid teised naised seda märkaks.
Mis on siin naljakoht isegi, sest ärakulumiseni tuttav stsenaarium et ühel hetkel sa hüppad alalise satelliidina capri ja käru järel teemasse sisse.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-27 00:50
Hea küll, mõne jaoks võib see isegi loogiline tunduda, et ma "poen" Capri ees, aga huvitav, kelle ees küll Rahu poeb, et tuli uue kasutajana ja hakkas kohe Caprit ründama? Või on ikkagi tegemist ärapõlatud kosilase kättemaksuga? Rohkem võimalusi ei paista nagu.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-27 00:54
Miks te siin ikka päevast päeva kaklete? Rahu, mine käi Caprichosa juures massaazhis ära ja äkki hakkab naine nii meeldima, et oled ka ta fännide seas edaspidi? Minu meelest on Caprichosa viisakas, haritud ja mõistlik naisterahvas (foorumis sõnavõttude põhjal otsustades), selles osas olen jfjmiga igati nõus.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-27 15:32
jfjm, kõik see on varem korduvalt jutuks olnud et mis toimus ja miks teda kritiseerin, ent sa lihtsalt ignoreerid loetut. Samamoodi nagu capri. Küll aga on teil suhtumine et mis sulle lubatud see teisele keelatud. selles osas vägagi pajuvildakile.
Eks ole ka ju üks naisterahvas kostnud samamoodi et pole seda õiglust midagist sul.

robe,
see pole ju massaaz! Loe ka profiili kirjeldust tal. miski ihasilitaja vaid. tõeline massaaz pigem oleks siiski see et kus ka tegeletakse spordimassaazi või ka saaks mõni lahenduse õla-kaela valudele. Ent selliste asjadega tegeleb minu lemmik kes siit lehestust ära läks.
mõistuse hääl oleks kui teine oleks mõistlikult ka rääkimas.
haritud võib olla, aga no lubage naerda selle "mõistlikkuse" osas. Ta ise ei tunnegi uustulnukat aga algusest peale hüppab -- mina teda kritiseerida ei tohi aga teine lubab enda jaoks käitumist nagu see lehestu oleks tema "isiklik liivakast". KOHE hakkas sildistama et vot näed miski troll ja kloon, aga no palun, võtku ühendust ja uurigu, helistagu, ei tal vaja laiata. Mõistlik, mis?

Sa ple ka muidugist vist varasemaid ta postitusi lguenud et kus ta esines iga talve hommik 2022-2023, nii et kogu esileht oli tema nime täis -- isegi kui tal mitte midagi öelda polnud siis ta kustutas ja lisas taas oma vana postituse, et vaid ta nimi oleks nähtaval.
Eks olen temaga kirjades rääkinud, ja pakkusin rahu, ent teisel on valikuline arusaam ja jätkab oma jura isegi peale lugemist.

caprist on ka teema kus ta jutu "pärlid" on kogunenud: https://www.iha.ee/forum/16/440701
Teiseks no kui algusest peale teine hüppab siis ega see pole just eriti teenindusmeelne ka mitte just. ning see pigem eeldab et oleks teine ka mõistlik rääkima.

"arhiivist" siis. mismoodi nägi välja foorumi esileht viimase teemasse kirjutajate nimedega 8 veebruar 2023 paiku
sedasi enamvähem nägi kuu aega jutti see esileht foorumis siis välja et kes alati oli.

-------------------------------
natukeneveel
2023-02-08 18:21

Iha kuld
Raha ja seks.
caprichosa 2023-02-08 10:16:25
5276 113
Mitu kilomeetrit?
caprichosa 2023-02-08 09:47:35
2027 54
anekdoot
caprichosa 2023-02-08 09:46:49
96121 2251
kasutaja touch1
caprichosa 2023-02-08 09:46:09
118605 3303
Head katsumist, kallid ihalased!
kapakohila 2023-02-07 23:00:19
2393 12
Läbu!
caprichosa 2023-02-07 22:50:01
109331 8375
Iha.ee luuletused.
caprichosa 2023-02-07 22:43:02
4277 140
Kas elada koletisena või surra hea mehena?
caprichosa 2023-02-07 22:37:45
803 22
KUNA LÕPETAB IHA PROSTITUTSIOONI SIIN LEHEL??
caprichosa 2023-02-07 21:15:20
2890 153
Alasti ujumine
misterJ 2023-02-07 21:03:17
7633 70
Prostide ja pompside kompleks
caprichosa 2023-02-07 21:03:10
3809 37

no ja siis muidugist tuleb teisi kritiseerima kuid "unustab" et tal endal see tolmuimeja kombel oli teemade läbi käimine ja veel unustusehõlma vajunud teemade lõppu panna oma nimi.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-27 16:02
Mis sul sellest.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-27 16:21
No kuule, keegi peab ju süüdi olema.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-27 16:23
eks mõelge te siin edasi.

MisterJ kuulus lause eks ikka kulub ära -- "Mis sul sellest".
˅ näita rohkem ˅
2024-06-28 08:14
rahu99
Ok, teil on mingi isiklik konflikt. Saan aru, ehkki mõistlik oleks selline asi näost näkku lahendada. Internetis lähevad inimesed sageli tülli, päriselus lepivad.

Mis aga foorumisse kirjutamisse puutub, siis minu meelest Caprichosa postitused on huvitavad. Tal on asjadest oma arusaam ja julgeb väljendada seisukohti. Ta lihtsalt lahmimise, süüdistuste ja trollimisega ei tegele.
No ja vanasid teemasid kaevan ma isegi vahel välja, huvitav ju. Ega kogu foorum pea seisnema mõne mehepoja üksteise soolika kiitmises või mõne kaunitari topivõitluses.

Ja massaažioskust saad ikka hinnata siis, kui selle ära oled proovinud.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-28 09:15
jfjm: "aga huvitav, kelle ees küll Rahu poeb, et tuli uue kasutajana ja hakkas kohe Caprit ründama? Või on ikkagi tegemist ärapõlatud kosilase kättemaksuga? Rohkem võimalusi ei paista nagu."
---------------------------------------------------------

Huvitav jah, et täiesti lambist lendab peale suvaline tegelane ja asub võhivõõrast naist ründama. Kaevates üles vanu, temasse mitte puutuvaid teemasid ja tuhnides netiavarustes, lootuses leida miskit negatiivset minu kohta.
Paljud siin esimesel hetkel oletasid, et tegu kellegi varikontoga....
Kuna ei tundunud loogiline, et suva võõras kuju tunneb tohutut vajadust hakata järsku halvustama ja rõvedaks hooraks sõimama.
(Seda nimetab rahu kritiseerimiseks😛).
Et ma alguses samuti teda varikontoks pidasin, oli siis suur kuritegu ja "sildistamine ", mille eest tuleb nüüd aastaid "tagasi teha"....
St igas teises postituses miskit õelat ja halvustavat öelda?
˅ näita rohkem ˅
2024-06-28 09:35
Täitsa suva,kes või mis see Capri siin on
Huvitas ikka tõsiselt võetavaid massaaži tegijatest arutelu.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-28 09:38
robespierre,
pole olnud mingit konflikti ega ka mitte isiklikku viha, nagu rahu privaatses kirjas kinnitas.
Aga kuna pole olnud aega tema rohkem kui kuu aega tagasi saadetud megapikale kirjale vastata, andis see rahu "ebaisiklikule" vihale ilmselt hoogu juurde😛
Samuti ei arva, et peaks hakkama telefoni teel mislkit arutlema mind solvata üritanud võõra inimesega. Mu telefoninumber on siiski privileeg kõige meeldivamate härrasmeeste jaoks.
Ning loomulikult laidavad teenust just need, kellele seda kunagi pakutud pole😁
Kaelavalust lahti saamiseks peaks ise kohale tulema ja ütlema tere inimesele, keda oled aastaid läbi ekraani rõvedaks hooraks tituleerinud. Selleks netisõinlejal ilmselgelt mune ei ole😁
Seega võib rahu rahulikult "tagasi tegemisega" jätkata.....kenasti kaitsva anonüümsuse varjus, nagu argadel kombeks.
Mis absoluutselt ei häiri minu reaalseid kohtumisi mehelike ja viisakate härrasmeestega😉
˅ näita rohkem ˅
2024-06-28 11:55
Capri,tõmba tagasi,pese oma musta pesu mujal.
Teema on endiselt massöörid!!
˅ näita rohkem ˅
2024-06-28 13:24
capi juba unustas et oli vastanud küll mu kirjale. mõistlikkusest on ta jutt kaugel nagu näha.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-28 13:40
" kroll
2024-06-28 11:55
Capri,tõmba tagasi,pese oma musta pesu mujal.
Teema on endiselt massöörid"

Erootilise suunitlusega saidilt otsid massööri????
Muide võta erinevate polikliinikute lehed lahti ja leiad hulgipakkumised. Mis kuradi arutelu sa siit otsid.

Ja rahu, kes sind on otsustama pannud, mida keegi teha ja öelda võib, ja see kasside pea igasse jumala teemase toppimine, öäkkkk.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-28 14:20
Marleen
Jah,otsin .siin väga palju selle teenuse pakkujaid.
Ei olegi öelnud,kes võib,kes ei või.lihtne soovitus vaid,õpi lugema!
Kasside pea,pole minu teema üldse, esimene foorumi teema üldse,mida olen alustanud,kus osalenud.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-28 14:22
otsustajaks siin teema looja, mitte madleen.

kuid oujee, madleen on ju caprile pugeja nagu jott.
aga hea et kassid meelde tuletasid -- neist pole siin s6nagi juttu olnud veel -- kass on k6ige tähtsam.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-28 14:37
Võin öelda, et iha nö massaazi pakkujad on ainult turu solkijad. Massaazi teadmised neil puuduvad ja teevad oma tööd lohakalt. Siinkohal enne massaazi minekut tuleb endale selgeks teha, kas otsitakse massaazi või otsitakse lihtsalt lahti löömist. Massaazi siinsed kuulutajad teha ei oska.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-28 15:08
Eks massaaže ole erinevaid. On suur vahe, kas tegemist on spordimassaažiga või erootilise massaažiga (lingam näiteks).
˅ näita rohkem ˅