Foorum
1
2
2024-07-25 11:24
Siis käsiks keskkonnaamet foorumi kinni panna.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-25 12:07
ei tea kes nüüd seda foorumit liiga tõsiselt võtab?

jott, sa "unustasid" ära, või lihtsalt mängid lolli et siin on adminnid kes on kaldu (käru kui töinama kukub siis vat juhtuma hakkab, näitab kohe et kelle peos on foorumi admin). Ning lisame siia veel siis see piltide ja hinnete teema mis alati aeg-ajalt pinnale tuleb, andes mõista et muud elu polegi neil.

robe, džentelmenide kasvatamine hakkab 150 aastat enne nende sündi (s.t. keskkond peab olema eelnevalt valmis loodud selleks).
džentelmenide jaoks see koht on pigem sama mis halba seltskonda sattumine, ainsa kainena kes ei taha esimesena lahkuda, aga kus kõik teised on padujoomingul.
kiiresti ettetõtates -- kehtna-jott-dragu soolikakommetega kuulub päris hästi siia vist nagu naised kes ust lajatavad teineteisele 5akalt avades.

siinsed "daamid" ju sätivad džentelmeni väga ebameeldivatesse olukordadesse mida pigem vältida (džentelmen on neile "kasulik idioot". Kuid 5akusreeglitest arusaam siin on "daamidel" et viisakusreeglid neile ei kehti, küll aga on privileeg olla mölakas ka isegi verbaalses kakluses teistega, sest "mis mulle lubatud, see teistele keelatud", sest teine on ju Naine suure N tähega. AInult et sõna "vabandus", on capri kõnepruugis veider uudis aga väheusutav -- capri kes peab mudamaadlust naistega, ning on avalikus foorumis musta pesu pesnud aastaid -- eks oli capril ja slavel siin omavahel kisklemist. NIng kui mul siiski neutraalses toonis kirjutasin manitsuse oma kõige esimestes postitustes, siis hakkas kohe capri turja et ahahh, uus troll ja kloon tekkinud, ent mida nad ise agaralt ja usinalt tekitavad.
See annab mõista et isegi elementaarsed suhtlusreeglid ei kehti. Imestama paneb et kuidas üldse oli võimalik capril sellist laadi jama aastaid ajada, mujal foorumis oleks see kinni pandud juba.

Ning mis vanusesse puutub, unustades seda vanust küsida võid sattuda trellide taha (siin alaealisi), vaatamata sellele hoiatussildile.
Eks see on siin pidev küsimus, ning väärikas vananemine on ka siiski oskus, mida mõnigi "daam" peaks oskama, mitte et jätkuvalt käitub nagu mistahes iga 25 aastane kes arvab et kui puts püksis siis kõik võimalik.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-25 12:31
Aga Rahu, kas sina oled loll või mängid lolli?
Muideks, taolisi maailmaparandajaid on siin ennegi nähtud. Enamasti on neid stimuleerinud soov kellelegi püksi pugeda.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-25 12:37
Või siis ülbik kehtnat kiusatakse.Sa oled ikka täielik Lamba Ants. Vaata peeglisse ülbik.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-25 13:15
jfjm, imelik jutt sinult kes lausa pimesi poeb capri ja käru püksi nende eest kostes aga muus osas silma kinni pigistab.

samahästi oleksid saanud selle küsimuse robespierre suunas küsida hoopis et miks ta maailmaparandamisega tegeleb.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-25 13:56
robespierre
2024-07-25 09:47
Loomulikult ei sobi igaüks ta kliendiks, ammugi mitte armukeseks. Naistel on valik ja veetlevatel naistel suur valik. Aga miks mitte naisi eemalt imetleda, kui neid kätte ei saagi? Naistega (verbaalne) kaklemine ei sobi džentelmenile.
-----------------------------------------------------------------------------------------------

nalja teed? rahu-sugused kreatuurid isegi aima sõna "džentelmen" tähendust mis teha, kui kasvatuses puudujäägid....
ligi poolesaja aasta vanusele mehikesele viisakusreeglite õpetamine on ilmselt lootusetult hiljaks jäänud.
lihtsalt infoks, et ükski viisakalt suhtlev mees siin foorumis pole siiani üritanud mulle "püksi pugeda".
sõimlejal on kohe hirmus raske leppida faktiga, et hetero-härrasmeeste seisukohad ei pruugigi tema "moraalsete"
kibestunud piuksatustega ühtida...
ja et nad täitsa omal initsiatiivil on siin sõna sekka öelnud.
(jah, mõni mees julgeb naise kaitseks välja astuda nii päriselus kui netis. olgu siis tegu verbaalse või füüsilise vägivallaga).
üks foorumis sõna võtnud mees kirjutas küll mulle postkasti, et rahu kui vaimselt häiritud tegelasega diskussiooni pidamine
on täiesti mõttetu.
nii et see pole mitte ainult minu arvamus.....mida on seltsimees rahu ise oma postitustega hoolsasti kujundanud
˅ näita rohkem ˅
2024-07-25 14:41
oh mida peenisevenitaja caprimuti juttu. pole mõtet olla selliste muttide suhtes dzentelmen, sest 21 sajandi naised lihtsalt sõidavad üle sellistest 18 sajandi dzentelmenidest. capri jaoks on ju džentelmen vaid rahakotiga oinas, ning capri samas käitub et nagu tema jaoks viisakusreeglid ei kehtigi, küll aga saab olla mölakas, sest tema ise on naine.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-25 14:53
et sellist juttu hakkab kommetest ja 5akusest rääkima capri kes on foorumi esilehel tolmuimejana teemad läbi käinud, teistega mudamaadluses olnud, ning musta pesu pesnud aastaid, Ning selle asemel et privaatselt lahendada ta hoopis (kui vaja) kakleb edasi!
on kohe eriti eriti ilus, kombekas, 5akas või mis?!
ma ei kujuta ette mis sellisel juba pea 60 aastasel naisel arus on. kuid eks capril on vaid 3..4 pimedat jüngrit kes temaga kaasa määgivad.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-25 15:21
capri kirjutas: hetero-härrasmeeste seisukohad ei pruugigi tema "moraalsete" kibestunud piuksatustega ühtida... ja et nad täitsa omal initsiatiivil on siin sõna sekka öelnud.
----------------------------------

väheusutav, sest alati on need vaid sinu 3 pimedat kaasamäägivat jüngrit ja 1 pedemängu mängiv "härra". seega oled sa pigem pilvedes kommunist omadega. eks ikkagi pigem on sul midagi postkastis kokku lepitud mitte et nad omal initsiatiivil kirjutavad. ka praegugi tunnistasid et postkastis ikka vestlus, seega mis veel siis on, annab aru saada.

vaimse häirituse osas eks see kehtib sinu kohta, ka siin teemas olid sa ju suht veidrate asjadega hakkama saanud ning mida maha salanud ja üles tunnistanud. see vaid ehk sinusuguse kiiksuga tegelasele omane et AK uudiste peale masturbeerid ja seda siin foorumis öelda.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-25 17:13
"5akuses" Teadjamad räägivad, et selliseid sõna- ja ka nimede moonutusi kasutavad enamasti inimesed, kes häbenevad enda puuduliku haridust ja üritavad sedasi teksti "kaunistades" haritumad näida.
See on sama effekt nagu: "Mats linnas, roos rinnas"
˅ näita rohkem ˅
2024-07-25 17:41
jott, kritiseeri parem oma caprimutti, kellel puudub absoluutselt igasugune häbitunne, selle asemel et teda takka kiita matslikkuse ja lolluste eest.

ma kirjutasin sedasi nimelt, et näha kus kohast seekord "järgi annab" see capri ja ta jüngrite vaheline torustik. küll aga sinul jookseb see tarkus kuidagi üle ääre ning alati on sul kodutöö tegemata, et kui esitad küsimusi mille vastuseid sa oleks ammu juba leidnud feminismiga seoses olevas infos.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-25 18:45
Vaat kes tuli häbitundest rääkima
˅ näita rohkem ˅
2024-07-25 19:19
Olen ka kapri heaks trollinud, nikku ei saanud kuigi lubati
˅ näita rohkem ˅
2024-07-25 19:52
Aga miks see Sind üldse häirib, rahu99, et Caprichosa ja teised daamid siin võib-olla kriitiliselt on kellegi suhtes sõna võtnud. Ma ise pole ka enam päris poisike ja arvan olevat tähele pannud, et rahulolevate naistega maailm on palju hellem ja sõbralikum. Õnnelike naistega maailm on aga lausa maine paradiis.
Seega mehed võiksid jõudumööda naisi õnnelikeks teha ja olekski parem elu kõigil. Kindlasti ei ole kasulik kellelegi see, kui naine kurb või vihane on.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-25 20:52
On üks sort selliseid, kes arvavad kogu maailma nende ümber tiirlevat. Nad ei oska olla andja rollis ja nad ei mõista, et selleks, et saada, tuleb ennem proovida olla andja rollis.
Andmise all ma ei pea siinkohal silmas materiaalseid väärtusi.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-26 00:21
jah, pole midagi parata.
las siis varbadliivas ning capri olla see andja rollis. mademoiselle võtab robe jaoks riidest lahti, ning capri kirjutab midagi hinge jaoks ja teeks praetud kartuleid, ning praetud kala... siis vist on igaühe jaoks midagist.

kurr kurr.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-26 16:48
Ega capperiga ei annagi härrasmees olla, kui isegi neist valib välja, kes teda huvitavad. Ülejäänud võivad 10 p. edasi saata lootuses kontakti teha - mil see on äri, et oma eneseimetlust toita ettekäändeks, et see tabab kiirema vastuse.
Instagrami kontos jälgib omakorda neid šokolaadist onusi, kes saadavad lilleemojisi.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-26 17:13
No mina suhtlen ainult foorumis. Mingeid punkte pole ma kellelegi saatnud, postkasti mulle ei kirjutata ja kohtunud ma ei ole. Mingeid selliseid ootuseid mul ka ei ole. Ja ei saa kurta, et keegi mulle midagi halba teeks.
Kui ma väga soovin tutvusi luua, siis ma panen pildi ja kirjutan daamile, kes mu tähelepanu on pälvinud. Sellel daamil on täielik õigus mind pikalt saata või vastamata jätta. Samamoodi nagu baaris või kohvikus neiule lähenedes võib ta mulle teatada, et pole huvitatud ja minul ei ole mitte mingit õigust teda selle eest hukka mõista. Ka siis mitte, kui talle eelnevalt joogi ostsin ja lilled kinkisin. Seks ei ole kohustus, see on vastastikuse sümpaatia intiimne väljund. Kui sümpaatiat ei ole, siis pean midagi paremini tegema. Või leidma daami, kellele mu lähenemiskatse õigemal ajal tuleb. No ja loomulikult ei saagi ma kõikidele naistele meeldida.
Aga ma kindlasti ei hakka kedagi kritiseerima selle eest, et ma talle ei meeldi või ei sobi. Maitsed on erinevad, loomulikult ma kõikidele ei saa sobida.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-26 17:51
mehed, Alfie kaasaarvatud, on laisad. Nad ei viitsi topi esilehelt kaugemale vaadata ja siis arvavad, et on kõvad mehed kui saavad esikaunitaride kohta midagi öelda. Õnneks on selliseid ninatarku vähe, sest foorum läheks lõhki, kui kõik need sajad vaatajad tuleks siia muljetama.
Kui nüüd vaadata seda meeletut vaatamiste arvu, siis ei saa ju olla tegu sariblokeerijatega, sest muidu ei jaguks ju vaatajaid.
Blokeeritakse ikka eriliste teenete eest.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-26 21:32
Rahu on nagu sõda. Teemades saab muidu kaasa rääkida ka ilma isiklikuks minemata, proovi. See on ikka iga isiku enda otsustada, kes-kas-kellele ja mida pakub või pakkumata jätab. Keskendu ikka oma otsustele ja pakkumistele.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-27 01:21
Pleku hoiaks korda ja paneks asjad jonksu
˅ näita rohkem ˅
2024-07-27 18:42
... eks asi selles et capri ei taha rahu vaid tahab sõdida. tal ju kombeks alati sildistada, trollida, ning võtta laest kellegi isiklike elude osas oletusi, teadmata samas mitte midagist, selle asemel et tegeleda pigem massaaziga ja hoida suu söömise jaoks.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-27 19:34
rahu99 hoidku oma suu Patside munni imemise jaoks.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-27 19:34
rahu99 hoidku oma suu Patside munni imemise jaoks.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-27 22:15
Näha on, mils nimeks oralproff. Ei raha kaugemale mõelda sellest. Vaatame nüüd olümpiat, Zirk pääses edasi
˅ näita rohkem ˅
1
2