robespierre
2024-07-25 09:47
Loomulikult ei sobi igaüks ta kliendiks, ammugi mitte armukeseks. Naistel on valik ja veetlevatel naistel suur valik. Aga miks mitte naisi eemalt imetleda, kui neid kätte ei saagi? Naistega (verbaalne) kaklemine ei sobi džentelmenile.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
nalja teed? rahu-sugused kreatuurid isegi aima sõna "džentelmen" tähendust
mis teha, kui kasvatuses puudujäägid....
ligi poolesaja aasta vanusele mehikesele viisakusreeglite õpetamine on ilmselt lootusetult hiljaks jäänud.
lihtsalt infoks, et ükski viisakalt suhtlev mees siin foorumis pole siiani üritanud mulle "püksi pugeda".
sõimlejal on kohe hirmus raske leppida faktiga, et hetero-härrasmeeste seisukohad ei pruugigi tema "moraalsete"
kibestunud piuksatustega ühtida...
ja et nad täitsa omal initsiatiivil on siin sõna sekka öelnud.
(jah, mõni mees julgeb naise kaitseks välja astuda nii päriselus kui netis. olgu siis tegu verbaalse või füüsilise vägivallaga).
üks foorumis sõna võtnud mees kirjutas küll mulle postkasti, et rahu kui vaimselt häiritud tegelasega diskussiooni pidamine
on täiesti mõttetu.
nii et see pole mitte ainult minu arvamus.....mida on seltsimees rahu ise oma postitustega hoolsasti kujundanud