capri! mis sa ikka halad. Mida külvad seda lõikad! kui kukud hüppama, ja solvama siis eks saad ju täpselt sama kõik tagasi endale. elementaarne.
Ning ikka seitse põlvkonda nuheldakse sinu patte.
------------
foorumi sõimlejad miskipärast kardavad reaalset kohtumist ja kaitsva anonüümsuse kaotamist nagu vanapagan välku
aga minu privaatne telefoninumber ja mulle helistamine on siiski privileeg, mida suvalised poriloopijad ei vääri.
------------
jama ajad. Kuid selgub et jah slavel oli õigus!! sul tõesti pole tööl ja vabal ajal miskit vahet, et kui isegi pole eraldi telefone selleks otstarbeks.
------------
caprichosa
2024-07-25 01:33
/-/-/
kuigi sa saatsid pika selgituse, miks sa minu sõimamiseks konto siia tegid, rahu.....siis unustasid vabandada oma käitumise pärast.
selle asemel sõimlesid avalikult siin edasi.
/-/-/
----------------
capri! sa hakkasid ju taas pihta kõigega, selles asi. ning pole ma küll näinud et sul oleks miski eetika, moraal, viisakus olemas.
Sa said aru küll mis mu kirjas on, aga õigustad oma amoraalset käitumist ja topeltreegleid nagu käru.
see on ju sinu komme et sõimad kedagist keda sa ei tea, ning ikka tüütu on küll et kui laiutasid kogu foorumis, ning mis on juba ammu selle eesmärgi kaotanud. teiste puhul mnul seda reaktsiooni pole. miskipärast just sul on see komme seda antipaatiat esile kutsuda, oma sildistamisega ja arvamisega teistest keda sa ei tunne.
capri: -------------------
vaevalt et ükski naine sooviks oma telefoninumbrit jagada mingile räuskajale, kes toitub negatiivsest energiast ja teeb seksikate saidile konto selleks, et naisi hooradeks sõimata.
-------------
ära ole selles nii kindel. Ehk on mul kõik siiski korras ning on on ikka jagatud telefoninumbreid ka mulle, ka ehk sellepärast et see on jube lahe et mida ma sinu aadressil siin ütlesin. samamoodi nagu sul on amoraalsed pimedad jüngrid kes iga sinu sõna takka kiidavad kui vaja.
ning mis ajast hooraks nimetamine sõim on? kehtiv ameti nimetus lausa mida sa kiidad.