Kellel pole oskusi, kellel pole aega. Ma teeks, kui oleks aega. Enne pensioni ilmselt seda aega ei teki. Teine küsimus on rahastus: kas portaali hoiavad elus reklaamid või kliendid? Iha üritab mõlemalt rindelt teenida nagu ajalehed. Kõige ausam oleks, kui kogu lõbu maksaks kinni teenusepakkujad, sest nemad teenivad portaali pealt tulu. Kuna kõige aktiivsem kasutus tundub siin olema just teenuste ümber siis prostitutsiooni vastu võideldes sureks portaal kiiresti välja ning kogu vaev läheks vastu taevast. Kui see oleks legaalne, siis saaks neile teha hinnavõrdluse, bronnisüsteemi ja pettuste vähendamiseks deposiiditeenuse ja tagasisideküsitluse nagu AliExpressis, et ei peaks kuskil foorumites küsima ja arutama. Ennem pole mõtet isegi kavandit luua, kui prostitutsiooni ei legaliseerita. Valitsus küll otsib silmad punnis, kust raha saada, aga ei näe reguleerimata turgu, kus liigub must raha.
Naised, kellele meeldib seigelda, üldiselt ei viitsi netist otsida. Nad pigem lähevad välja või naabrimehe juurde ja saavad kiiremini oma seikluse kätte. Neil pole aega oodata, kui isu peale tuleb. Nett on rohkem nohikutele, kes väljas ei käi ja soovivad ennem häbelikult kirjavahetust pidada ning alles pärast esimesi punastamisi kohtuda ja vaadata, mis edasi hakkab saama. Mulle tundub, et selliseid naisi ei ole palju, et portaali pidamine end ära tasuks. Kui naine on ikka häbelik, siis ta ei julge seksile mõeldagi, veel vähem end kiimarite portaali registreerida ja endast mõni intiimsem kaader avalikku ruumi postitada, kus see võib hakata oma elu elama. Ilmselt ei julge ennast pildistadagi ega enda pilti näha.
Esmane riskianalüüs näitab, et see ei tasu ennast ära ning tänapäeval keegi hobi korras ei kipu midagi tasuta arendama. Arendajad on harjunud teenima kõvasid summasid, kuid iha alternatiiv on selline projekt, mis võib raha hoopis välja viia, mitte sisse tuua, kui ei ole head ärivaistu, kuidas selline portaal tänases seaduseruumis tulusalt tööle panna. Arendajad vägagi kalkuleerivad oma aega rahas, seega suure tõenäosusega ei hakka ükski professionaal ega pereinimene seda ette võtma, seega tuleb leppida sellegagi, mis on. Oleks muidugi tore kui mingi entusiast kuulaks mured ära, laseks mõtted kokku koguda ja selle pealt midagi ilusat luua, aga ma väga kahtlen, et siin kapitalistlikus ühiskonnas midagi nii sotsialistlikku ja üllast sünnib.