üks mõtlemapanev kiri...vist natuke pettunud mehelt.
loodan, et kui ta oma konto kunagi uuesti peaks lahti tegema, leiab ta siit ka reaalselt eksisteerivaid naisi, kes julgevad kohtuda......ning Å¡ampuse ja lilled vastu võtta
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Autor:
Saaja:
caprichosa
Saadeti: 2022-03-31 07:41:32
Loeti: 2022-03-31 20:53:16
kustuta kiri
Panen oma konto, mõtlemise ajaks kinni. Olen siit vaid ühe naisega kohtunud, kes oli invaliid.! Peaks olema "seksikate inimeste kohtumispaik" aga Olen sõitnud nii lähedale, kui kaugele, Å¡hampus ja lilled kaasas, kuid telefonile enam ei vastata, maja numbrit polegi olemas... Ma pole kibestunud, aga tean, et paljud siin on. Mul on neist kahju... Olen täiesti terve mees, oma ea kohta veel väga tegus, igal alal mille ette võtan. Sinule kirjutan ma viimaseks seepärast, et oled selle saidi ikoon. Ilus, tark ja eluterve. Oleme vahetanud vaid mõned kirjad, aga tean, et sellist ellusuhtumist peaks järgima iga endast lugupidav naine. Ilma Sinuta oleks iha vast lihtsalt üks kibestunud inimeste prügikast, aga Sina oled firmasilt selle välisel küljel. Sinust räägitakse siin palju. Nii mehed, kui naised. Ma ei näe Sind unes ega igatse haiglaselt. Sul on oskuslikult tehtud galerii, mis näitab rohkem, kui Sa ise arvata oskad, kuid ei aja ila tilkuma ega suuna mõtteid onaneerimisele. Hea, et Sa oled olemas... tood siinsetel "vändagängsteritel" mõtted maapeale tagasi. "Kuldkalake" on kättesaadav ainult muinasjutus.! Jää ikka iseendaks ja hoia kõiki neid väärtusi, mis Sul on.!!