Foorum
1
...
4
5
6
...
14
2022-01-16 20:15
Petis ja varas kirjutab ise omale kirju
˅ näita rohkem ˅
2022-01-16 23:42
petis ja varas jankujanku, kas sulle polegi keegi kunagi ühtki ilusat kirja saatnud?
tõesti kurb.
aga kas võõraste inimeste laimamine natuke pakub sulle lohutust, ma loodan?
˅ näita rohkem ˅
2022-01-16 23:42
tikukesed-nikukesed ja oki-kukekesed oma jankukeste varikontodega lähevad närvi, kuna neile pole keegi ühtki ilusat kirja elu sees saatnud ja seega ei suuda temaatilist postitust teha? .D
tikuke, ära nukrutse...ma võin sulle ise ilusa kirja saata. see aitab kindlasti kibestumise vastu......ja saad ka lõpuks ometi teemasse postitada
samad sõnad ka sulle, misterj kui tunned end muhvina, siis kaastunne sulle igal juhul......aga võõrad kirjad ja kingitused pakuvad sulle küll patoloogilist huvi, kas pole
˅ näita rohkem ˅
2022-01-16 23:49
Häda peab vanal capricosa l olema, kui päev läbi samu kirju ülepostitada🤣😅
˅ näita rohkem ˅
2022-01-16 23:50
mis häda iidvana touchi siia teemasse kappama sundis? tuli soov miskit ilusat jagada oma põnevast elukesest?
˅ näita rohkem ˅
2022-01-17 00:22
Vanusest rääkides ei aita sind vanade piltide tuulutamine kuidagi🤗 sörgid mu sabas mõne aastase vahega .. naeruväärne tõmblemine ka foorumi igas teemas ning enesekiitus eneseloodud teemas näitab vaid, et su nn.parim enne on ammu möödas
˅ näita rohkem ˅
2022-01-17 08:56
Huvitav, miks peab kõigile siia näitamiseks panema need kirjad, mis saadakse, need ikka isiklikud. Ja ei pea ka üht kirja 4korda uuesti üles panema Eks jah mingi rõõm peab inimesel veel jäänud olema 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2022-01-17 09:45
Sa silikoonist vanur oled ihas loomulikult ainuke kellele kirjutatakse🤗 ja selleks teema teha on sinu poolest väga armas
˅ näita rohkem ˅
2022-01-17 09:46
🤣🤣🤣Seda oligi oodata, aga ega see sinu elu ka alati lust ja lillepidu ole Kas tahad meenutan 😛😛
˅ näita rohkem ˅
2022-01-17 20:30
Asi kisub põnevaks, oot las ma võtan popkorni mikrouunist välja ja istun diivanile maha
˅ näita rohkem ˅
2022-01-17 21:32
Võta siis juba säästu kange ka kõrvale. Maru hea see.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-17 22:12
Ilusad kirjad on ok, ei vaidle vastu. Kahju on ainult sellest, mõni mees saadab neid Copy pastena..
˅ näita rohkem ˅
2022-01-18 22:47
miisuke,
kas sa võid ausalt öelda, mitu kirja nendest siin teemas avaldatutest on sulle copypastena saadetud?
väga võimalik, et mõni härrasmees vaevleb fantaasiapuuduses või lihtsalt mugavusest saadab enne ja peale kohtumist kõigile naistele täpselt sarnaseid kirju
aga noh, mind see tglt nii väga ei häirikski. parem ilus copypaste kui lamedad-rõvedad täiesti sisutühjad piuksatused eks.
neid viimaseid õnneks laekub postkasti harva.....tropifilter on abiks
˅ näita rohkem ˅
2022-01-18 22:56
Eks me kõik tunneme end ihaldusväärsetena kaunite sõnade peale. Isiklikult olen väga umbusklik inimene, seepärast on hea lugeda neid kirju siit, seda ilmselt ka paljudel naistel kel on tõesti samalaadseid või suisa sama sisuga kirju saadetud.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-18 23:52
Tahate jälle imeda ve
˅ näita rohkem ˅
2022-01-18 23:52
miisuke,
ihaldusväärsena tundmises pole ju miskit halba see nagu naistele ja üldse inimestele loomuomane soov....või mis?
kindlasti on paljud naised saanud samalaadseid kirju. ning sellelaadsete kirjade jagamiseks ongi teema tehtud.
miskipärast mingid kibestunud tegelased ei oska siia miskit muud lisada kui sapiseid vahelehõikeid

kui kohtumisest inimesega on jäänud ainult soojad tunded ja hea mälestus, siis ausalt öeldes on suht suva kui ta ka kõigile naistele peale kohtumist sarnaseid kirju saadaks....ma nagu kade pole

aga teema agarad lugejad võiksid omalt poolt ka vahel temaatilisi postitusi teha.....neile saabunud kaunite sõnumite näol.
lihtsalt vihjeks
˅ näita rohkem ˅
2022-01-19 10:21
ära tee järeldusi ja üldistusi oma hooratult mättalt silikoonist vanur🤗

Kiisuke sul on õigus, copy paste t ei saa võtta tõe pähe.. kuigi mõnda see erutab vägagi nagu näha
˅ näita rohkem ˅
2022-01-20 15:36
saan aru, touch, et sulle keegi ilusaid kirju ei saada.....ning härrasmehed ju ka siin saidil üldse ei käi- nagu oled korduvalt kurtnud
aga ära tee järeldusi ja üldistusi oma kuivanud mätta otsast vaadates- paistad natuke targem

ps. kui keegi pole veel taibanud, siis selle teema eesmärk on kiita meeldivaid saidi kasutajaid ja armsaid külalisi. nad on siin täitsa olemas, muide. isegi kui iga kibestunud vanatädi postkastis see ei kajastu

proua meelasingel ilmselt eelistaks foorumis näha ainult laimu ja soppa ja vihaste trollide jaburusi?
sel juhul võiks ju selle teema siin lugemata jätta?
kuna see ongi jah mõeldud rõõmu jagamiseks.....suhtlusel toredate inimestega
˅ näita rohkem ˅
2022-01-20 18:08
Olla tunnistajaks vanaldasele capricosa le ,tema äärmuslikele vaimsetele kannatustele on muidugi raske, seda mitte märgata samuti võimatu..
˅ näita rohkem ˅
2022-01-20 19:44
tegelikult on isegi armas, millise sügava huvi ja kaasaelamisega foorumi kõige vanem kasutaja touch seda tagasihoidlikku teemat jälgib. kuigi ühtki temaatilist postitust pole veel suutnud teha
aga ära kurvasta, touch. lugemata kirju on hetkel postkastis üle 200 ja eks mõni neist ikka ilusaks ka kvalifitseerub. loodetavasti ;D
pingsatel tööpäevadel lihtsalt postkasti üldse ei jõua.
seega paluks teema fännidel kannatlik olla
˅ näita rohkem ˅
2022-01-20 19:55
Pingsad tööpäevad
˅ näita rohkem ˅
2022-01-20 20:46
tänan, misterj, kaasa elamast. aga ehk suudad ka temaatilise postitusega maha saada? tee väike inventuur oma meeste kirjade pungil postkastis ja jaga mõnda kaunimat sõnumit ka laiema üldsusega. milleks häbeneda
˅ näita rohkem ˅
2022-01-20 21:42
noore härrasmehe kirjake
miisuke, kas tundub jälle copypastena?
remargi korras lisan, et kirjas mainitud selverit ma enam ei külasta. ning Kristiinest asun suhteliselt kaugel...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autor:

Saaja:
caprichosa
Saadeti: 2022-01-20 20:48:45
Loeti: 2022-01-20 21:34:29
kustuta kiri
Hei! WOW te olete uskumatult seksika keha ja ilusate juustega naine ja teie profiil jätab teist väga vallatu ja pōneva mulje

Minu unistuseks ja fantaasiaks on alati olnud kohtuda minust vanema seksika naisega nagu Teie, kes naudib mida teeb. Varasem kogemus teenusepakkujatega puudub kuna pole huvitatud liinitööst, vaid tahan, et ka naine naudiks mis ta teeb ja pole ka julgust ja rahalisi vōimalusi olnud.

Elame vist suht lähestiku Kristiine kandis kuna olen Teid mitmeid kordi Kotka selveris näinud. Olen nüüd otsustanud oma fantaasia ellu viia ja kohtuda seksika endast vanema teenusepakkujaga. Kui olete huvitatud, siis kohtuks Teiega hea meelega
˅ näita rohkem ˅
2022-01-20 22:27
Nagu vagamees oleks uue kontoga kohal
˅ näita rohkem ˅
2022-01-20 22:39
viimase kirja saatnud härrasmehe konto on tehtud aastal 2014. seega mitte eriti uus, miisuke
aga ühtki vana vinguvat vagamammit pole kahjuks mu vastuvõtul käinud.....ikka kenad seksapiilsed härrasmehed enamasti
˅ näita rohkem ˅
2022-01-20 22:42
Ehk qwerty ta ju ka pidavat sinuga lähestikku elama, pidid talle koguaeg vastu kuskil tulema
˅ näita rohkem ˅
2022-01-20 22:49
miisuke, väga paljud külalised elavad/on elanud minuga lähestikku või kuskil poes/kohvikus mind näinud. ja päris kindlalt võin väita, et nad kõik kindlasti qwertyd ei ole
pealegi qwerty kirjastiil (+kirjavead) on nii äratuntavad, et ei pea eriline detektiiv olema tema sõnumite autori tuvastamiseks
aga tundub, et mõne naise postkasti täidavad enamasti virtuaalsed trollid......
sellest ka pinev umbusklikkus kõigi ja kõige suhtes
˅ näita rohkem ˅
2022-01-20 23:12
touch1
2022-01-20 23:09:52
Silikoonist vanadaam on rääkinud liputad aastatetaguseid pilte.. müüd 🐷 kotis
--------------------------------------------------------------------------------------------------

tore, et vanaldane touch oma uhiuute paarkümmend aastat tagasi tehtud pildikestega ka teemat kaunistama ronis. aga teemasse postitada ikka ei suuda? vana hobu uusi kombeid ei õpi, eksole
ps. ma kohtun inimestega täitsa reaalselt, keegi kuskil kotis ei ole...tegelikult isegi riideid on minimaalselt seljas
ja kedagi endiselt ei müü.
sulle võiks tglt midagi müüa küll, touch...näiteks kibestumisest ülesaamise õpiku. kui muidugi on selline olemas

võid oma sapiga teemat edasi risustada. kui see sinu jaoks sugulise rahulduse aseainena toimib
˅ näita rohkem ˅
2022-01-20 23:16
˅ näita rohkem ˅
2022-01-21 08:27
touch1
2022-01-20 23:16:20
---------------------------------------------------------------------------

noh, kas proua kabjastel ikka veel orgasmist natuke puudu? ehk on probleem käärinud kaertes?
˅ näita rohkem ˅
2022-01-21 08:44
Loomulikult härrasmehel hea meel.Mudisid tal ju lahti
˅ näita rohkem ˅
2022-01-21 09:17
loomulikult oleks misterj soovinud ise härrasmeest hellitada ja mudida.......aga järjekordselt jäi ilma
˅ näita rohkem ˅
2022-01-21 16:47
See oleks jah sinu soovunelm, aga sinu kurvastuseks ei tegele selle alaga. Sina oled selle ala spetsialist. Peenisevenitaja
˅ näita rohkem ˅
2022-01-21 19:56
Ja silikoonist vanur tegi isegi peenistest teema kuidas venitada vaja ,huvitav kas klientide peeniseid ei vasta eurotasandile või milles probleem, et neid venitama peab
˅ näita rohkem ˅
2022-01-21 20:35
misterj, muidugi sa ei tegele....aga unistad ju sellest küll, miks muidu neist peenistest piuksud pidevalt?
ja mida sul venitada vaja on? kas mõõtmed ei vasta eurostandardile või milles probleem?
touch pasundab nõrkemiseni peeniste venitamisest, kuna ilmselt kõik talle siiani liiga väikseks jäänud?

ehk tuleks uuel aastal kegeli harjutustega tegeleda, vanaproua touch?
selle asemel et seda peeniste suuremaks venitamiste fantaasiat kedrata nagu rikkis grammofon
˅ näita rohkem ˅
2022-01-21 20:40
Exole😅.. seda nimetab nüüd silikoonist vanur fantaasiaks , tegevus mis sulle leiva lauale toob
˅ näita rohkem ˅
2022-01-21 21:03
Silikoonist vanur võiks vahelduseks oma passi vaadata mis ütleb, et Peenisevenitaja aastanumbri ei erinegi palju minu omast🤣
˅ näita rohkem ˅
2022-01-21 21:05
misasja rauk touchil võõraste passide ja eludega on? mingi tolliametnik oma arust või?
aga kõik sinust nooremad on vanurid eksole.......see luul aitab sul end noore süütu nunnana vist tunda
˅ näita rohkem ˅
2022-01-21 21:08
Silikoonist vanur põeb ilmselgelt haigust... " ..Kui mina alles noor veel olin, noor veel olin...
˅ näita rohkem ˅
2022-01-22 00:11
huvitav, et foorumi vanima kasutaja touchi jaoks on endiselt temast nooremad naised vanurid. loomulikult isegi 30+ mehed samuti aga see selleks.
ja põhiline mure siivsal vanaemal touchil juba aastaid, et kas ja kuidas võõrad inimesed leiva lauale saavad.
lisaks peeniste endale sobivasse mõõtu venitamise fantaasiale hämmastav vaimuerksus......lausa imetlusväärne
˅ näita rohkem ˅
2022-01-22 00:25
Mitukümneskord ühte kirja silikoonist vanur postitab😅 kas on tabanud see kurikuulus haigus nimega dementsus🤗
˅ näita rohkem ˅
2022-01-22 00:54
caprichosa kiitmast end ei väsi ja kui väsib puhkab
kiidab edasi
see on elutähtis asi
mida teiste hooleks
ei või jätta iialgi
caprichosa jalgu hargitab ja
päevast päeva peeglit piinab
mõtleb jalgevahega ja pühakiri allpool vööd, jutlust peab ja kiidab liinitööd
˅ näita rohkem ˅
2022-01-24 10:06
˅ näita rohkem ˅
2022-01-27 23:30
Qwerty sai pepusse
˅ näita rohkem ˅
2022-01-30 13:13
Caprichosast kui ohmakast jälitusmaaniat põdevast hoorast on hea luuletus tehtud.

Caprichosa,oled:
Kurekael ja konnavitt.
Vetsupott ja karusitt.
Oled jalamati äär,
praetud kilu mädand säär.
Oled surnud kassi kõõm.
Lehkad sa, no küll on rõõm.
Oled nirgi kuivand higi,
persest välja imbuv pigi.
Oled pauk, mis kisub klompi,
naeran ma, kui astud lompi.
Omast arust oled käbe.
Ütlen sulle, oled häbe!
Oled vanaema suss,
porilomp ja siilituss.
Oled mahajäetud place.
Oled kooma pekstud face.
Puudutada sind ei tasu,
oled ahviperse rasu.
Oled hapukurgi vesi,
kärbseseenest tehtud mesi.
Sured ära, lähed kasti,
minu lipp läeb täide masti.
Surnukuurist välja toon su.
Tutti pidi üles poon su.
Sinu tutt on paugust härmas.
Tule appi, Mihkel Kärmas!?
Oled lupjund veresoon.
Profiilis oled sirge joon.
Sinu tutist köie koon,
uuesti su ära poon.
Oled kingaviksimise kalts,
pesulaud ja muidu malts.
Oled tühjaks joodud pudel,
muidu praak ja persses mudel.
Oled verine tampoon.
Oled kõõmane sampoon.
Oled solgitoru suue.
Rasket laadi on su puue.
Oled kuivand potitaim,
keha haige on ja vaim.
Tead, et kui sa oleks mees,
oleks lõdvamunnimees.
Oled see, mis sobib hästi
oksekotti, prügikasti.
Oled peerust lusikas,
kontideta rusikas.
Oled näts mu trepikojas,
õlilaik nii selges ojas.
Oled rögast tekkind mull,
soome keeles lihtsalt kull.
Puudu sust on palju juppe,
ravi end või keri tuppe!
Oled karuraud mu vannis,
vedel pask mu väsind kannis.
Oled ahv, kes ronib üles,
hunnik lõvisitta süles.
Oled mägi terve aasta,
kuhu rahvas loobib saasta.
Oled närbund lilleaas,
kus on tuumajäätmed maas.
Oled pesemata naba,
kass, kes lutsib oma saba.
Oled tühi aku sa,
minu koera laku sa!
Oled virts sa kärbsetõugus,
vale võti lukuaugus,
uppuv kägu härjapaugus,
surnud viiner murulaugus!
Oled pask, mis sulab lumme.
Oled nael, mis lõhub kumme.
Oled ing vituväänik,
lutikate, täide präänik!
Oled karuperse karv,
lihtsalt juhtum aruharv.
Oled surnud vihmauss.
Oled kokkukuivand tuss.
Oled keel, mis ütleb ``Russ``(venelane)
****, lits, sa ole kuss!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2022-01-30 17:35
Caprichosast kui ohmakast jälitusmaaniat põdevast hoorast on hea luuletus tehtud.

Caprichosa,oled:
Kurekael ja konnavitt.
Vetsupott ja karusitt.
Oled jalamati äär,
praetud kilu mädand säär.
Oled surnud kassi kõõm.
Lehkad sa, no küll on rõõm.
Oled nirgi kuivand higi,
persest välja imbuv pigi.
Oled pauk, mis kisub klompi,
naeran ma, kui astud lompi.
Omast arust oled käbe.
Ütlen sulle, oled häbe!
Oled vanaema suss,
porilomp ja siilituss.
Oled mahajäetud place.
Oled kooma pekstud face.
Puudutada sind ei tasu,
oled ahviperse rasu.
Oled hapukurgi vesi,
kärbseseenest tehtud mesi.
Sured ära, lähed kasti,
minu lipp läeb täide masti.
Surnukuurist välja toon su.
Tutti pidi üles poon su.
Sinu tutt on paugust härmas.
Tule appi, Mihkel Kärmas!?
Oled lupjund veresoon.
Profiilis oled sirge joon.
Sinu tutist köie koon,
uuesti su ära poon.
Oled kingaviksimise kalts,
pesulaud ja muidu malts.
Oled tühjaks joodud pudel,
muidu praak ja persses mudel.
Oled verine tampoon.
Oled kõõmane sampoon.
Oled solgitoru suue.
Rasket laadi on su puue.
Oled kuivand potitaim,
keha haige on ja vaim.
Tead, et kui sa oleks mees,
oleks lõdvamunnimees.
Oled see, mis sobib hästi
oksekotti, prügikasti.
Oled peerust lusikas,
kontideta rusikas.
Oled näts mu trepikojas,
õlilaik nii selges ojas.
Oled rögast tekkind mull,
soome keeles lihtsalt kull.
Puudu sust on palju juppe,
ravi end või keri tuppe!
Oled karuraud mu vannis,
vedel pask mu väsind kannis.
Oled ahv, kes ronib üles,
hunnik lõvisitta süles.
Oled mägi terve aasta,
kuhu rahvas loobib saasta.
Oled närbund lilleaas,
kus on tuumajäätmed maas.
Oled pesemata naba,
kass, kes lutsib oma saba.
Oled tühi aku sa,
minu koera laku sa!
Oled virts sa kärbsetõugus,
vale võti lukuaugus,
uppuv kägu härjapaugus,
surnud viiner murulaugus!
Oled pask, mis sulab lumme.
Oled nael, mis lõhub kumme.
Oled ing vituväänik,
lutikate, täide präänik!
Oled karuperse karv,
lihtsalt juhtum aruharv.
Oled surnud vihmauss.
Oled kokkukuivand tuss.
Oled keel, mis ütleb ``Russ``(venelane)
****, lits, sa ole kuss!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2022-01-30 22:20
Joodiku närakas. Kainet momenti sul üldse pole. Teenindus on vilets mingis urkas Kadriorus, pesemisvõimalus niru tuba haiseb niku järele.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-31 07:21
Imesid mõnel vanuril munni tühjaks. Ega normaalne mees sinuga pildile tule nagu näha.
˅ näita rohkem ˅
2022-02-01 18:51
Päris hea huumori teema lehm teinud
No nii madalale annab langeda Eks peab ennast upitama, kes muidu sellist paksu emist isegi kaugelt vaadata tahaks
˅ näita rohkem ˅
2022-02-03 19:50
väike postkasti inventuur võiks sind emis maapeale tuua ja tagasi tõmmata siin igas teemas ennast presenteerimast
absoluutselt teemaväliste postitustega lendab peale igas teemas, okse tuleb juba
˅ näita rohkem ˅
1
...
4
5
6
...
14