Foorum
1
2
3
...
13
14
15
2025-01-23 17:57
Saatja:
madmax44
Saadeti: 2023-10-01 10:29
Loeti: lugemata
kustuta kiri

Mis sa beib palja pepu pilte endast paned kui seksi ei paku. Siis võiks mõelda et soovid kaaslast päriselt leida, aga tegeled silitamisega. 🤔
------------------------------------------------------------------

huvitav, kas kõik pesumodellid või näiteks kunstnikele alasti poseerivad naised igale huvilisele seksi pakuvad?
tõenäoliselt mitte.
aga õnneks pole ka siin saidil kaugeltki mitte kõik mehed endale kohtumise eesmärgiks tingimata vahekorda või püsisuhet seadnud.
paljud just naudivadki mõnuteraapiat, seksuaalenergia äratamist, silitamist ja "silitamist".
ning loomulikult seda, et olengi päriselt olemas.....erinevalt feik piltidega "neiudest", kes siin naiivsete lollitamisega end lõbustavad
nii et päriselt soovingi jah kaaslasi leida. kuigi mitte 24/7 koos olemiseks.
aeg-ajalt kohtumise ja nautimise boonuseks on rutiini puudumine, muide
˅ näita rohkem ˅
2025-01-23 17:58
Saatja:
Saadeti: 2024-03-31 14:06
Loeti: 2024-04-01 09:59
kustuta kiri

Isegi 10 punkti hindamised ei aita suhelda teiega, ja aega saada teie juurde
-------------------------------------------------------------------------------------------------

10 punktiga hindamine on siiski mu meelest vaid virtuaalne kompliment meeldivale pildile, mitte mingi garantii kirjasõpruseks või kohtumiseks.
kuigi see võib kirjale vastuse saamist mõnikord kiirendada küll
antud kodanikule sai konkreetselt vastatud, et uusi külalisi võtan väga harva, kui tekib selleks soov ja vaba aeg. mispeale sain süüdistuse "ignoreerimises". selline pealetükkivus kohe kindlasti ei tekita kohtumise soovi.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-23 18:20
Saatja:
Sexuniky
Saadeti: 2025-01-16 19:23
Loeti: 2025-01-16 20:44
kustuta kiri

Annan molli sulle kukk!
˅ näita rohkem ˅
2025-01-23 18:32
mõned härrasmehed on sel aastal kohe eriti poeetiliselt meelestatud....ka eesti mehes peitub romantikat ja mitte vähe
Saatja:
Saadeti: 2025-01-07 12:04
Loeti: 2025-01-09 13:00
kustuta kiri

Talve süda, lumetuisud ja pimedad ööd
Nukrad tunduvad hinged linna kollaka laterna kumas
Raske on mehel, kes kord peale päevatööd
Läbi hangede külmunud koju tülpinult sumas.

Üksildust peletab viin või ehk veebileht roosa
Viimasest seksikat ilu ja kirglikku puudutust leida
Soojust jagab seal kaunitar Caprichosa
Daam, kes kunagi end ei härra eest peida.

Tuli tuju.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-23 20:23
kaunitaridel on alati ikka pildid, kus see kaunidus näha on
˅ näita rohkem ˅
2025-01-23 20:52
Saatja:
Saadeti: 2024-03-04 01:26
Loeti: 2024-03-04 23:50
kustuta kiri

Ma ei saa aru, miks on vaja näidata pepu ja tissi igast küljest kui "seksi ei paku". Massaži jaoks on vaja käsi, mitte ilusad vormid 🤷‍♂️
------------------------------------------------------------------------------

ma ei saa ka aru, miks enamus külalisi soovib nautida kaks/ühes varianti- nii ilusaid vorme kui massaaži
aga seda peaks ilmselt küsima nende, mitte minu käest.
samuti ei saa aru meestest, kelle arust peaks visuaalse naudinguga tingimata seksuaalvahekord kaasnema...
kas rannas või aktifotode näitusel peaks ka siis seksi pakutama?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-23 22:08
caprichosa
2025-01-23 20:52
Saatja:
Saadeti: 2024-03-04 01:26
Loeti: 2024-03-04 23:50
kustuta kiri

Ma ei saa aru, miks on vaja näidata pepu ja tissi igast küljest kui "seksi ei paku". Massaži jaoks on vaja käsi, mitte ilusad vormid 🤷‍♂️
------------------------------------------------------------------------------

ma ei saa ka aru, miks enamus külalisi soovib nautida kaks/ühes varianti- nii ilusaid vorme kui massaaži
aga seda peaks ilmselt küsima nende, mitte minu käest.
samuti ei saa aru meestest, kelle arust peaks visuaalse naudinguga tingimata seksuaalvahekord kaasnema...
kas rannas või aktifotode näitusel peaks ka siis seksi pakutama?

------------------------------------

ei sa ei saagi aru, sest esiteks on selle jaoks vaja tähelepanu ja mõistust -- märkamaks, et vaatad küsimusest mööda.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-24 10:18
rahu99-l pole mõistust ega tähelepanu ollagi.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-01 23:08
tore kui mõni lihtne pildike suudab nii inspireerivalt mõjuda
Saatja:
Saadeti: 2025-01-27 17:44
Loeti: 2025-02-01 22:40
kustuta kiri

Ma olen selle Sinu kiige pildist sattunud sõltuvusse ja käin seda mitu korda päevas vaatamas. Imetlen seda ja see mõjub nii ahvatlevalt, et fantaasia loob kujutlusi kuidas neid kauneid jalakesi suudlen. Ütleks, et see on ikka täiesti lõpp, millist tõmmet võib üks pilt tekitada. Need varbakesed, jalatallad ja sääred. Kõlab ehk pisut veidralt aga see ettekujutus on nii võimas, et loob isegi lõhna. Seega on see pilt minu jaoks üks parimaid ja nauditavamaid, mis sul siin üldse on. Nende jalgade ette langeksin küll vist ilma pikema jututa ja suudleksin neid, limpsiksin varbaid jne... Uhh 😋
˅ näita rohkem ˅
2025-02-03 15:25
vanaeit capi kirjutab endale kirju
˅ näita rohkem ˅
2025-02-03 16:43
mida sa kadetsed muff kirjutas ju ka.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-03 17:12
kui viimati postitatud kirju saatnud härrasmehed juhtuvad seda teemat lugema, siis teile teadmiseks, et mõned pilditud krigisejad nimetavad teid hellitavalt ''muffideks''
mis teha, kui neile keegi mitte kunagi ei kirjuta ja postkastis ilmselt tühjus haigutab
˅ näita rohkem ˅
2025-02-03 21:57
vanaeit api kiidab end oma kirjadega
˅ näita rohkem ˅
2025-02-03 22:44
Oki, ära unusta seda harki, millega sind kostitasin.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-03 22:46
dragu kirjutab nagu capi endale kirjasid
˅ näita rohkem ˅
2025-02-07 11:16
kõik mehed ei unistagi egoistlikult ainult enda rahuldamisest
-----------------------------------------------------------------
Saatja:
Saadeti: 2025-02-06 13:25
Loeti: 2025-02-07 11:08
kustuta kiri

Tere

Ülimalt seksikad pildid! Ainuüksi neid vaadates hakkab allpool miskit tuksuma ning pükstes läheb kitsaks. Aegajalt ikka külastan seda kontot ning saladuskatte all võin öelda, et nii mõnigikord olen teie piltide abil endale naudingut pakkunud ning fantaseerinud. Olen mõned korrad ka teie juures käinud ning viimasest korrast ikka väga kaua juba möödas. Peab ikka millalgi lähitulevikus selle jälle ette võtma. Siiani veel silme ees imeline keha, rinnad ja vapustav tagumik! Väga sooviksn teie käsi ja keelt nautida ning ka enda käsi ja keelt kasutada, et teile korduvaid naudinguid pakkuda. Seda üliseksikat ja erutavat tagumikku lakuks suurima hoole ja armastusega.

Kokkuvõtvalt, olete ülinalt ahvatlev ja seksikas naine, kelle rahuldamiseks tahaksin kõike teha! Kui saan teile mõnu teha ja teid lõpuni viia, siis ka minu lõpp ülim!
˅ näita rohkem ˅
2025-02-07 23:29
Aga teegi siis seda, milleks oled loodud. Ja kõik on õnnelikud.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-08 00:52
Caprichosa vale jutt, kõik unistavad enda rahuldamisest. Kui kedagi võtta pole siis on eneserahuldamine ainuke võimalus lõõgastuda.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-10 14:37
Tänud võrratu kohtumise eest, ei kujutanud ettegi kui meeldiv võib olla esmakogemus strapiga! Hea et endas selle julguse leidsin ja oma tagumise poole Sinu meisterlikule strapile usaldasin. Kindlasti soovin seda maailma enese jaoks avardada veel, sest juba see esimene kord ületas mitmekordselt seniproovitut, mida siin lehel isehakanud nö. massaažipakkujad kalli raha eest pähe määrida püüavad. Sinu strapikunstist saab aga osa vaid naudingulistel eesmärkidel ja ilma isiklike ärihuvideta, milledes on äratuntav võltspüüdlus kliendile meeldida vaid isiklikus saamahimus ja mida valdavalt siin lehel end massööridena reklaamivatelt käpardlikelt teenusepakkujatelt röögatu hinna eest osta saab. Edaspidi on minu tagumine pool avatud vaid Sulle
˅ näita rohkem ˅
2025-02-10 19:08
Saatja:
Jaan22
Saadeti: 2025-02-10 03:03
Loeti: 2025-02-10 19:06
kustuta kiri

Pane põlema ennast va pede
˅ näita rohkem ˅
2025-02-10 20:35
2JZ,
ma ei tea, kui paljude meestega sa oled kohtunud nende rahuldamise eesmärgil. aga suure tõenäosusega üldistad oma mätta otsast ja ''kõik'' tähendab peamiselt sind ennast siiski
minu statistika põhjal võiks öelda, et ca 50% meestest saab naise naudingust sügava rahulduse. ka vaimses mõttes. olgu selleks kasvõi lõõgastava massaaži pakkumine naisele. vähemalt on selline mulje tekkinud peale sadade inimestega kohtumist 8 aasta jooksul.
kas see jutt on vale või mitte, eks seda teavad mind külastanud härrased vast paremini kui teoreetikud ekraani tagant
˅ näita rohkem ˅
2025-02-10 21:14
njaa, oh seda capri soovfantaasiaid oma kirjades ja siinses kemplemises. capri kirjad on pigem kehvapoolne "muhv n6udmiseni" laadis.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-10 21:21
robespierre
2024-04-09 12:00
Natuke kurb muidugi, et viisakas ja heatahtlik on juba ilus. Ühiskond ikka mandub. Viisakas ja heatahtlik võiks olla norm ning ilus on tõesti pingutust nõudnud.

Kapriisse kaunitari soovid
täita austajatel tarvis
mehepoeg, kui õnne proovid,
konkurente on sul parvis.
Lendavad nii kullid, kotkad,
sekka mõni puhvis kukk
Kaunil roosil aga okkad
ja elus naine pole nukk.
Nii jäävad kuked-kullid ilma,
jääb matsi piinama ta ihk
ja kotkal jagub rõõmu silma
kukel-kullil abiks pihk.

see siis copypaste käesoleva teema ühest postitusest, mitte mu postkastist
aga jah....kuni igasugu okidel ja kapadel lastakse foorumit risustada, siis paistavad viisakad ning heatahtlikud mehed nende taustal eriti silma.
nii et saavad ka kindlasti rohkem naiste positiivset tähelepanu, tänu sõimlevatele ja sapistele taatidele
˅ näita rohkem ˅
2025-02-10 21:51
kuidagi kummastav et minule saabunud ilus kiri risustab foorumit isegi juhul kui see ka selletarvis tehtud teemasse postitatud on samal ajal kui täpselt samasugused mõne arvates igati asjakohased. no sama äge et kuniks minu strappi teised foorumihullud oma nõmeduste eest tunda said tegi see kõik ka kaprikoosale nalja ja isegi teisi heakskiitvalt minu strapiga manitses niipea aga kui postitused ennast puudutavad on häda lahti. kuidagi kole silmakirjalik see olek ja käitumine. antud teemas siiski oluline et ka mina ilusaid kirju saan ja ise ma oma algharidusega neid välja mõelda ei suudakski. loomulikult postitan siia ka edaspidi nende kaunite kirjade sisu oma hurmurite poolt ja teen seda targu viisakalt ja anonüümselt kirja saatja kasutajanime avaldamata.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-10 21:59
kapa tundub kuidagi rahutu.....ehk vajab ta ise intensiivset, aga professionaalselt sooritatud lõõgastavat strapiseanssi
˅ näita rohkem ˅
2025-02-10 22:03
et siis laskud foorumirisustajatega võrdsele pulgale oma soovidega. edaspidi panen siia vaid ilusaid kirju mis minu pika sõbralisti liikmed mulle saadavad.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-10 22:31
see polnud niivõrd soov kui pigem sõbralik soovitus aga kõik ilusad kirjad siia alati oodatud
˅ näita rohkem ˅
2025-02-15 09:44
on mehi, kes oskavad ilusate valentinipäeva soovidega üllatada
-----------------------------------------------------------------------
Saatja:
Saadeti: 2025-02-14 12:34
Loeti: 2025-02-15 09:29
kustuta kiri

Tere salapärane!
On naisi, kes iial ei unune.
On tundeid, mis naljalt ei kordu kuid jätavad jälgi me teele...
On igatsust mis mõjub nii siiralt...
Sa oled nii meeliköitev naine 🙂 Olgu selleks Sinu olemine, haritus, mõtlemine, elukogemus, arusaam maailmast...
Kaunist Valentinipäeva! 🙂
˅ näita rohkem ˅
2025-02-15 10:40
oojaa, kohe mitu korda päevas saab ta minult seksi on ju selline seadus, et kellegi kommenteerimiseks peab eelnevalt olema temaga vahekorras ning võimalikult palju
-----------------------------------------------------------
Saatja:
Saadeti: 2025-01-07 11:58
Loeti: 2025-02-15 10:34
kustuta kiri

Mm veab dragunovil, saab seksi sinult palju vist
˅ näita rohkem ˅
2025-02-15 15:10
rahu99 valetab, et tal lemmik on.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-15 17:06
🤐