Mina tean siit mitmeid kes kooselu kasuks otsustanud, hea sõbranna parim sõbrannagi leidis Ihast praeguse elukaaslase seega, kunagi ei saa öelda et ei iial.
umani tähelepanekud vastavad tõele, näit. kasvõi seegi punkt et enamus on tegelikkuses suhtes - kes siis avalikustab seda otse ankeedis või kes jätab salalikult enda teada, lootes nii vastaspoolt ära petta, mis on nõme!
Aega viidame siin kõik, kes millisel eesmärgil muidugi. Minu eesmärgiks pole enam ammugit midagi leida, kui midagi väga head ette lükkub siis vaatame...
Paraku jah, tuleb tõdeda et on hästi palju tsikke ja muid tegelasi kes jäärapäiselt kuulutavad et nemad ei otsi siit miskit, nad ei vaja kedagit ega midagit, vaid tähelepanu. Vahest paneb mõtlema, eriti kui selliseks säutsujaks on üle keskmise atraktiivne tibi, kel vaevalt päriselus tähelepanuvaeguses vaevleb.
Mina selliste reaalelus suhtlushälvetega inimestega, vähemalt siit kokku pole puutunud, kõik kellega kohtumise kasuks olen otsustanud, on olnud meeldivad inimesed, igaüks omamoodi, tore ja lõbus on olnud. Ehk oskan intuatiivselt parimad neist välja selekteerida ja üldjoontes intuatsioon alt pole vedanud.
Seksuaalvähemused seksuaalvähemusteks, kaugsuhetest ei pruugi, kuid võib täiesti asja saada. Isiklikult olen eelistanud kohtumisi, tutvusi enda kandi inimestega kuid olen kohtunud ka nendega kes pole pealinnast. Pealinna poisiga on hea asi see et vajadusel saab kiirelt kohtumise kokku leppida, praegune hea suhtlus näit. elab minust 5 min. tee kaugusel ning väga mõnus on sellise suhtluse juures see et kohtumised leiavad aset spontaanselt, hops msni, hops kohe kokku.
Punkti 7e kohta oleks mul pikem arutelu kuid vaevalt kedagit või siis enamikku minu isiklikud suhteprobleemid huvitaksid sestap lühidalt: oli kiindumus siitleitu vastu, suhtlesime pikalt jne. Hiljem ilmnes et kuigi olid tõsisemad tundmused, kiindumused siis ei lastud nendel tõsisemaks areneda sest toodi väiteks et tutvuti ju siiski seksiportaalis ning loodud oli illusioon et siit ei saakski muud kui lihtsalt hea seksisuhe areneda. Vaat kui loll mõtlemine
, et seksiportaalist ei leiakski tundeid jm, pelgalt seks ja kõik.
Ärakasutamist on tõesti palju, kes kasutab keda rahaliselt, kes lollitab niisama, antakse katteta lubadusi, valetamist ja vassimist on massiliselt...