Oh pühade vahe, sa näed ja ei mürista ... ma ei mõista ja ma lihtsalt ei suuda aru saada mis toimub inimesega kes ennast nii üli-üli aina ülistab, siin on vist tegu tulevase Martin Luther Kingi-ga või hoopis Jeesuse iseendaga kes on tulnud maale tooma headust, õnne ja mõistmist. Uus Testament peaks hoopis Susanna sinust olema, sest sa isegi jätad Jeesuse iseenda seljataha oma headuse, mõistmise ja inimeste aitamisega. Trans-naine Jeesus-Susanna ... annaks jumal Sulle üks päev mõistmist ja arusaamist, et mida Sa siin kokku patrad ja mida tegelikult teed. Tra, mis kuradi värdjas sõna see TRANSNAINE on? Ma olen elanud mõned aastad ikka juba siin ilmas aga see jube väljend oleks nagu õudusfilmist. Susanna, see pole sõna mida kasutada ja iga päevaga muutub see väljend lugedes siin aina jubedamaks ja millekski aina ebaloomulikumaks.
Copy, milleks seletada inimesele, et ta ongi riigi silmis tunnistatud sootähisega N ja ta võiks õnnelik olla aga ta ei taha seda, ta tahaks passi vist tähiseks TN (transnaine).
Ma ei tea õõvastav on igatahes seda teemat kõike lugeda, minu närvikava ei ole selliste õudukate jaoks loodud. Ma loodan, et ma ei pea kunagi hakkama oma tuttavatele selgitama, et kes või mis asi see TRANSNAINE on, mul oleks väga ebamugav ja vajuks parema meelega siis maa-alla.