Foorum
1
2
3
...
7
8
9
2018-11-17 19:56
oi blääd mitte emmigi ei saanud aru sellelst lalinast
˅ näita rohkem ˅
2018-11-17 20:03
See aitab sind ennast ainult, et tegid õige valiku. Niiöelda odav kuulsus ja tähelepanu, see selleks. Aga kuidas see teisi aitab? Aitad neil raha koguda?
Miks peaks keegi sinu käest nõu küsima?
˅ näita rohkem ˅
2018-11-17 20:16
nõu kuidas emmist lahti saada pole emmi pole ka probleemi ja vajadust seda tõhjendada
˅ näita rohkem ˅
2018-11-17 23:45
Õhus on küsimus: Kas selleks oli siis vaja noku maha lõigata, et saaks teisi mehi strap-oniga tagumikku trukkida
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 00:16
Noh aga siis ei saa ju öelda, et pede on ja heteromehed võivad ka käia julgelt tema juures tahasaamas
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 00:32
Aga kusjuures ei ole tegemist pederastiaga ega veelvähem seksuaalvähemusega.
Sugu on ju naine. Sex on N, mitte sometime camel.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 00:53
noku oli vaja maha lõigata seetõttu et ei seisnud,strapp on ikka 24/7 vinnas
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 08:23
Oh pühade vahe, sa näed ja ei mürista ... ma ei mõista ja ma lihtsalt ei suuda aru saada mis toimub inimesega kes ennast nii üli-üli aina ülistab, siin on vist tegu tulevase Martin Luther Kingi-ga või hoopis Jeesuse iseendaga kes on tulnud maale tooma headust, õnne ja mõistmist. Uus Testament peaks hoopis Susanna sinust olema, sest sa isegi jätad Jeesuse iseenda seljataha oma headuse, mõistmise ja inimeste aitamisega. Trans-naine Jeesus-Susanna ... annaks jumal Sulle üks päev mõistmist ja arusaamist, et mida Sa siin kokku patrad ja mida tegelikult teed. Tra, mis kuradi värdjas sõna see TRANSNAINE on? Ma olen elanud mõned aastad ikka juba siin ilmas aga see jube väljend oleks nagu õudusfilmist. Susanna, see pole sõna mida kasutada ja iga päevaga muutub see väljend lugedes siin aina jubedamaks ja millekski aina ebaloomulikumaks.

Copy, milleks seletada inimesele, et ta ongi riigi silmis tunnistatud sootähisega N ja ta võiks õnnelik olla aga ta ei taha seda, ta tahaks passi vist tähiseks TN (transnaine).

Ma ei tea õõvastav on igatahes seda teemat kõike lugeda, minu närvikava ei ole selliste õudukate jaoks loodud. Ma loodan, et ma ei pea kunagi hakkama oma tuttavatele selgitama, et kes või mis asi see TRANSNAINE on, mul oleks väga ebamugav ja vajuks parema meelega siis maa-alla.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 08:44
No aga tuluke, sina pole ju ka sildasid veel põlema pannud. Sina oled ju ikkagi veel mees, kes elab naise elu, aga tema tahtis teha endast naist, kes elab meheelu.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 08:59
Ah jfjm , nu mis sa nüüd minust, mina tiksun vaikselt sedasi ja püüan luua enda jaoks parimat. Elu näitab mis saab minuga tulevikus ja mida ei saa, eelkõige tuleb siinses materjalismis luua endale elu keskkond mis oleks inimväärne. Kuna ma pole materjaalselt edukas tegelane ja ei saa endale lubada veel parimat, siis pole ka mõtet asju teha poolikult. Ma ei taha tulevikus hakata halama, et kõigil on oma elamine aga mina tiksun ikka veel üürikas. Ma olen õppinud elama oma kestas mis on poolik aga püüan olla sellega ise rahul ja see mis teised arvavad on suht pohlad ... aga ega me keegi pole kivist seega loomulikult esineb hetki kus tunned, et persse .. miks see elu peab olema nii jabur ja mina ka ise selline poolik aga siis paned 100 head jääkülma haljast ning järgmine päev taas rõõmsam ning õnneks on mu ümber inimesed, neid küll väga vähe aga nad ei võta õnneks kunagi teemaks seda, et ma poolik ja miks ma ikka ei liiguta ja nõustamis teenust ka keegi ei taha kuna ma nii jube egoist ja õel nagu juba eelnevalt preiliina Susanna on selgeks selle teinud minule ja kõigile teistele.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 09:21
Transnaine Susanna, võttis siin sõna laste teemal. Tegelikult on ta ise suurepäraseks näiteks, mis peaks lastele õpetama, et ürita elada ja olla rahul sellega, mis sulle on antud. Millestki loobuda jõuad alati, aga kui juba loobud, siis vastu sa midagi ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 09:51
Üldiselt võttes ei ole mina inimene kes Susanna otsuseid saab laita ja kiita, lihtsalt mulle ei mahu pähe see, ülim enese kiitmine ja veel mõned aspektid aga tehku mis tahab ja kuidas tahab. Ma lihtsalt tean omast käest, et oma ego ja enda ülistamine viib selleni, et sa kaotad kõik. Mul on elus olnud suht palju võimalusi olla päris tegija aga paljuski miks ma olen hetkel selles seisus on minu enda tekitatud vead, oma suhtumine ühiskonda ja minu enda teod. Süüdistada pole minul kedagi vaid ainult ennast. Mõneski mõttes olen oma tekitatud vigu siiani klattinud ja ehk saan ka need klatitud mingi hetk. Samas ei taha ma ka kellegi haletsust ega oi ma nüüd aitan sind õnnetukest ja hoian nagu sitta pilpal ... ehk on see kõik andud teadmise, et kõik mis ma teen elus ja mis ka kunagi saavutan sõltub ainult minust endast ja olen püüdnud ka seda reeglit hakata järgima oma elus ja tõesti tegelikult see toimib rohkem kui käija ja ajada taga oma ego ja ülistamist. Püüad elada ühiskonnas nii, et sa kuulad ka teiste arvamust ja ei aja taga ainult oma tõde, siis on ka lootust, et sinuga arvestatakse, nii lihtne see ongi ja see toimib. Ma vist olen vanaks jäänud
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 09:57
Pigem oled sa täiskasvanuks saanud
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 11:26
Susanna aga kui sa hormoone ei söö siis sul vajub ju peenis lörtsti jälle naha vahelt ette tagasi kas sul on koguaeg kõva,,,,krt huvitab hirmsasti …...
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 11:42
kui kogu aeg kõva oleks siis ei saaks sisse lükata ju
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 11:56
kurat kas jämejalas on täna internetipäev? hulludele tuleks kepisaidil viibimine keelata.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 14:12
Nu jah, soe on ikka soe, tee oma saadet ja kutsu keda tahad aga sinust tuleb tõesti eemale hoida nagu katkust ja ma loodan, et minu tuttavad mitte kunagi sinu orki ei lange, sa oskad vist ainult inimeste elusi hävitada. Mul tõesti endal ka häbi häbi juba oma tuttavate ees, et sina oled üks TS-inimestest. Ja õpi üks kord selgeks, transseksuaalsus EI OLE SEOTUD heteroseksuaalsusega, bi-seksuaalsusega ega homoseksuaalsusega!
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 15:51
susanna on tõeline transnaine,ta pole peale munni maha kaksamist veel transist välja saanud
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 16:26
Minule sobib, tehke omale kas-või ühing kus on kõik eestimaa TRANSNAISED koos ja ärge sallige mind koos, olgu teil rahus siis tore ja soe olla. Tehke saateid siis jutusaateid kas või Netflixi rahastusel. Sa oled nii jabur, et ei saa aru mitte ühestki minu poolt siin kirjutatud asjast, vaid raiud ainult enda oma, lugemata ja mõistmata mida teine sinule püüab öelda! Võin ainult seda veel lisada, et kanal12 ajast olid sina see kes käkerdas asjad ära, sa ei pidanud kinni omavahel kokkulepitud asjadest, võin selgelt öelda, et see kes sinuga sõlmib ametliku lepingu või teeb sinuga diili on natuke hull peast ja mitte üks normaalne tööandja või nn. äripartner ei luba ühe osapoole omavolilisi otsuseid mis pole algselt kokku lepitud. Nii nüüd tõmba Susanna hinge ja alusta sellest, et hakkad iseendale otsa vaatama ja mõtle asjade üle järgi. Sa pole siiani aru saanud, et pole ainult sina ja sinu otsused mis on ainuõiged ja seni kuna sa endale ei suuda seda tunnistada, seni ei hakka sinuga keegi mõtlev ja natukene endast lugupidav eraisik ega ettevõte tegema sinuga koostööd mis on efektiivne ja arukas. Sa ei ole hetkel muud mitte midagi kui ainult ennast ülistav kiidukukk, kes näeb ainult ennast ülivõrdes ja teisi lolliks pidav kui sinu pilli järgi ei tantsita.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 16:30
Tegelikult võiksite midagi maadlus võistluse taolist korraldada,kindlasti müüks täissaalile. Pealegi saaks probleem lahenduse
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 16:36
.... tänan pakkumast jallekoos aga ma jätan selle vahele, ma juba tean millega see lõppeks, see ei oleks ilus ega eetiline!
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 16:39
susanna saaks haledalt pähe
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 17:31
Või et ei ole seksuaalne hälve??? Susanna, kui see oleks täiesti normaalne asi mitte hälve, siis miks te rahulikult sellega koos elatud ei saa? Normaalseid asju ei pea ju vägivaldselt, ükskõik kas psüühiliselt või füüsiliselt muutma. Ja kui see omapära on normaalne, siis oled ju ise ebanormaalne, et sellega leppida ja rahulikult elada ei saa ja muutma hakkad.
Kirjutasid, kuidas läbisid testid, selgitamaks, et oled täie mõistuse juures. Tegelikult nimetati neid teste vaid viisakusest nii. Testide tegelik otstarve oli väljaselgitada, et oled tõesti hull, aga mitte süüdimatu hull.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 17:35
püha susanna ehk meistrite kool kolmes vaatuses viies pildis ( juhtub ka imesid - ootame )
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 17:57
Ükski hull ei tunnista, et ta hull on.
Kus on loogika - kõik LGBT inimesed peaksid kapist välja tulema ja oma õiguste eest seisma, samas see mis toimub kahe täiskasvanud inimese vahel vabal tahtel pole kellegi asi. Miks võidelda kui see pole kellegi asi?
Kuidas kommenteerite?
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 18:02
ma arvan et kõik lesparid ja pederastid peavad kogu aeg millegi vastu võitlema,sest muidu ei pane neid keegi tähele ja keegi ei saa arugi et nad üldse olemas on,sama kehtib ka maha kaksatud munniga ebardite kohta amen
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 18:12
Kas ei võetud mingi seadus vastu? Ma võin kihla vedada, et abiellu astuks väga vähe. Sedagi vaid uhke kuulsuse ja peo pärast. Kindlasti kirikik, et oleks uhkem.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 18:14
oli jh vist miskit sellist,samas õige pastor keelduks laulatamast kuna see loomuvastane ja pole jätkusuutlik,läbi perseaugu ikka lapsi eitule
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 18:15
ennem olgu munniga naine kui munnita mees,saab vähemalt kõrtsist tulles vastu majanurka kusta ja kuud vaadata
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 18:17
susanna,nimeta ennast kuidas tahad sellest ei muutu miskit mehena sa sündisid ja selleks ka elu lõpuni jääd.sõtku sitta palju tahad,saia ikka ei saa,äärmisel juhul sepik ehk
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 18:19
Miks ei kõlba neile vähemustele samad õigused, mis tavainimestel?
Näiteks homode abielu. Abielu on ajalooliselt väljakujunenud seadusliku kooselu vorm ühiste laste saamise eesmärgil, kaitsmaks sellest kooselust sündivate laste õigusi. Tänapäeval, kui isaduse tuvastamine on küllalt suure tõenäosusega võimalik, on abielu kaotanud enda algse tähtsuse ja taandunud rohkem emotsionaalsele tasemele. Aga homopaar ju ei saa ühiseid lapsi.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 18:23
no just,mainisin ka ennem et läbi perse ei sünnita
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 19:47
Susanna, ma arvan et sa ajad natuke pada suust välja.
Kust otsast see seksuaalvähemus on? Väidad, et oled siis pederast või lesbi? Kas transseksuaalid ei või tavalised hetrod olla, vaid peavad olema kohe vähemus?

No susanna, näita siis endas olevat inimest. Otsusta ära kes sa oled ja käitu vastavalt. Esiteks ei ole sa ühelegi küsimusele normaalset vastust andnud. Teiseks, proovi tavalist elu elada. Ma saan aru, et erilisus müüb ja saad kliente sedasi aga njah see ei näita et just geenius oled.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 20:03
Kooselu seadus vist võeti vastu, seega mida on veel vaja? Arusaadav, et kui ikka koos on elatud pikemat aega, siis lahku minnes on vara jagamise probleemid. Pulmi/pidu iga päev korraldada pole ju probleem.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 20:03
Susanna, Aga kes on suhet keelanud? Tänapäeval abielluvad ka heteropaarid järjest vähem. Abielu kui selline on devalveerunud ja oma aja äraelanud. Kiriklik laulatus on täielik farss, kus lubatakse surmani koos olla, aga juba paari aastapärast minnakse lahku, et uuele jumala ja inimeste ees truudust vanduda.
Minupärast võivad need homod abielluda, siis pärast hea naerda, kui lahutades kaklema hakkavad
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 20:17
Huvitav kui pikk on suhte kestus keskmiselt LGBT rahval? Mikski on mulje jäänud, et üsna lühike, muidugi on erandeid. Finantsiliselt peaks olema väga jõuks, et iga paari aasta tagant pulmi korraldada.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 20:41
kiisuke käid sekspoest läbi,võtad selle rihmadega kinnituva kummilulla ligi ja tuld
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 20:52
Varaprobleemide lahendamisel on testament kindlam vahend, kui abielutunnistus
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 20:57
See rihmadega värk on jama , ei mulle meeldib ikka ihuline tunnetus....kui ei usu proovime koos järgi Susannale lapsi ei too aga mõnu võiks ikka normaalsel toimingul tunda
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 21:38
Sa siis oled lesbi, sest oled naine ja armastad naist. Sa ei ole ju hetero.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 21:41
kiisuke no kurat teab proovida ju võib aga ega sa ahistama ei hakka?
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 22:17
ega sa ometi naisi karda
Susanna usun,et sa võid teha päris head filmi kuna näed elu ka teisest küljest ja jääks lootma ,et see ei jää mingiks video lõiguks youtubes nagu sinu stripi lõik
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 22:19
kiisuke et siis mõnutame susanna kaamera ees
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 22:27
...kas tavalise elu elamine ja filmindus peavad tõepoolest üksteist välistama...?
Ma usun, et neid kahte saab suurepäraselt ka koos teha.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 22:42
Dragu kas sina oled lugenud TÅ¡ehhovi novelli "Rõõm"?
Kui ei, siis Paide raamatukogus on see kindlasti olemas.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 22:48
Aga miks just naised meeldivad? Kas siin on seos, et mees kumab läbi? Või ?
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 23:07
see on miski pärast tavaline ,et ümberlõiganud mees jääb elama naisega, ja pole ka ime kui see kaasa oli tõukajaks ,et naiseks end mees teeks
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 23:09
et naine sunnib mees naiseks et arendada lesbi suhet aga psüholoogiliselt päris sündimisjärgse naisega ei suuda seda teha
˅ näita rohkem ˅
2018-11-19 16:47
kui nüüd kuskil suurem põleng,siis teame kes selle taga
˅ näita rohkem ˅
2018-11-19 18:37
No ,kurja seda tuleks ennetada....
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
7