Foorum
1
...
5
6
7
...
9
2018-11-11 00:11
Ja astud rõõmsalt naiste sauna nagu õige mees kunagi!
˅ näita rohkem ˅
2018-11-11 00:50
˅ näita rohkem ˅
2018-11-11 01:25
Niisiis...selleks, et mistahes edasisi pikemaid arusaamatusi vältida, mainin ma kohe ära, et mul pole ühegi seksuaalvähemuse vastu mitte kui midagi ja seega ühtki inimest ma kaugeltki ainult selle põhjal ei hinda, vaid teen seda ennekõike isiksusest ja tema siin nähtud omadusjoontest lähtuvalt, sõltumata kellegi orientatsioonist.

Kõik nood senised Susanna-poolsed postitused on mulle näidanud vaid üht - olgem ausad, ma ei kahtlegi, et ta on reaalses elus ja oma sõprade-tuttavate keskel igati tore ja meeldiv inimene - ta võimendab oma mainitud häid omadusi võõras keskkonnas suuresti üle, luues endast täiusliku, ideaalse inimese kuvandi, rõhutades seejuures alati agaralt oma transsoolisust ja sellega kaasnevaid "hüvesid". Ma mõistan ka seda, et igaüks meist sooviks ju ennast taolises situatsioonis kaitsta, aga needki katsed jäävad pahatihti ühesugusteks ja nendes kinnitatakse vaid seda, et kõik teised on rumalad, madalalaubalised ega taipa vähimatki transseksuaalidest või üldse seksuaalvähemustest. Ma võin ju siinkohal isegi ehk teatud tasandil nõustuda, aga mida oled siis Sina, Susanna, teinud selleks, et teised Sind ka tõepoolest mõistaksid? Kõik vaid saavad lugeda sinu geniaalsetest oskustest ja varasest kurvast minevikust, kuid see kõik on pealiskaudne ega paku meile eriti midagi.

Mis puudutab visuaalset poolt ja sellele pandavat rõhku, siis olen alati arvanud, et need, kes üritavad oma "erilisust" mingisugusel välisel viisil kuvada, on tegelikult seesmiselt tühjad inimesed, kelle ainsaks tõmbenumbriks saabki vaid nende väline kuvand ja seda kas siis mageda riietuse, totrate, masstoodangust pärinevate tätoveeringute ja mille iganes idiootsuste näol.

Ma mõistan, kui järgmistes postituses hakatakse mind taas kord süüdistama selles, et ma ei mõista transinimesi või et olen nende suhtes vaenulik, taipamatu ja lihtsalt madalalaubaline jobu, siis palun esmalt mõista seda, et keegi ei ole antud teemas vaenulik kellegi kui isiksuse vastu seepärast, et ta on transseksuaal, vaid lihtsalt seepärast, et inimene, persoon kui selline on lihtsalt...lühidalt öeldes - idioot. Ole sa hetero, lesbi, homoseksuaal, transseksuaal või kes iganes - kõik on inimesed ja niisamuti omased on neile ka inimlikud vead. Seega kokkuvõtvalt ütlen vaid seda, et vähem mõttetut möla, rohkem tegusid, ja kõik on rahul. Keegi ei ole kellegi vastu ainult seepärast, et orientatsioonid on erinevad, vaid ikka seepärast, et isiksused ei klapi.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-11 03:31
Susanna ,sa pole ühestki postitusest arusaanud ,mis siin kirjutatud.Halb lapsepõlv on omad jäljed jätnud.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-11 12:39
Susanna, siin on juba kõik sinust ammu arusaanud, ka sellest et üritad veel ilma nokutagi mehena mehetegusid teha
˅ näita rohkem ˅
2018-11-11 13:15
Kuidas teil küll koppa ette juba ei viska see nääklemine....
˅ näita rohkem ˅
2018-11-11 13:44
Ühesõnaga Susanna , MINE RAVILE ,VÄGA HAIGE OLED......sinu tühjast täispuhutud egost on ammu kõik aru saanud kuid sina ei saa aru...saavuta midagi mis oleks märkimisväärne..Arnold Oksmaad ahvides oled lihtsalt varsti nõela otsas
˅ näita rohkem ˅
2018-11-11 17:44
Susanna...inimeste eesmärgiks ei olegi alati kellelegi meeldimine, sest see on vaid lipitsemine. Tuleb jääda iseendaks, aga ka seda saab teha ilma suurema kisa ja kärata.
Minevik võib olla kurb meil kõigil, aga selleks, et minna edasi tulevikuga, tuleb minevikust esmalt vabaneda. See pole kindlasti mitte lihtne ülesanne, aga vastavat abi leiab, kui vaid otsida.
Olgem nüüd ausad - vihkamist eksisteerib kõikjal ja seda sõltumata ajaperioodidest või kultuuriruumist. Alati leidub inimesi, kes vihkavad, ja neid, keda vihatakse. See juba on kord nii ja kahjuks omane kogu inimkonnale, seda ei saa muuta. Sellega tuleb lihtsalt toime tulla.
Ma nimetan vaid idiootseteks ja naiivseteks neid sinu mõningaid mõttekäike ja arusaamu, ent sinu persooni ja isiksust ma nõnda ei solvaks, kuid üks nendest mantratest, mida sulle meeldib alailma korrutada, on see, et teiste arvamus pole sulle oluline, midagi see ei muuda jne. jne. jne. Tegelikult on ju pigem vastupidine seis - sa tahad, et kõik sind armastaksid, peaksid eriliseks ja hindaksid igat sinu liigutust. Ma mõistan, kui hoolitakse oma pereliikmete ja lähedaste arvamusest, aga täiesti võõrad inimesed ja nende väljaütlemised ei tohiks sulle ju midagi lugeda. Loomulikult peadki sa oma elu elama ja eesmärkide poole püüdlema, aga kas tasub seda alati nii kõrge kella külge riputada?
Mina soovin sulle igatahes vaid edu ja kordaminekuid ning rahulikku meelt.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-13 01:37
Inimesed käituvad halvasti kõigi, mitte ainult LGBT-kogukonnaga. Tihtipeale vihatakse kõike ja kõiki, mida ei mõisteta ega tunta, aga see pole ju selles maailmas midagi uut ega enneolematut. Oluline on see, et oma erilisust ei tohi suruda massidele peale või nõuda enamuselt seda, et vähemusi tuleb nüüd kindlasti aktsepteerida ja armastada, sest see tekitab rahvas ainult rohkem vastuolu ja trotsi. Ma usun, et iga inimene, ja seda sõltumata tema orientatsioonist või millest iganes soovib ennekõike elada ja toimetada rahulikult ja teha seda omaette, ilma suuremat kära tõstmata.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-13 10:51
JUST,
˅ näita rohkem ˅
2018-11-13 12:55
Ole inimene, mitte transnaine!
˅ näita rohkem ˅
2018-11-13 13:25
Asi ju ongi selles, et kui kuulutad kõvahäälselt, et oled transnaine, siis suhtutaksegi sinusse, nagu transnaisesse. Aga jäädes tavaliseks inimeseks, ei pruugita seda omapära tähelegi panna.
Sa ju ise norid halvustavat suhtumist ja siis nutad, et sind ei mõisteta.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-13 14:22
Loodetavasti oled arvestanud ,Susanna ,et kuulsusega käib kaasa ka laim,maha tegemine,kadedus... kui teed õiget asja siis leiad ka kaasa tegijaid .Praegult oled aga tavaline inimene kes tahab ennast näidata.Sa ei ole ainus ,sinusuguseid on palju kel aga ei ole soov hiilata .Ilmselt näidatakse neile nüüd näpuga.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-13 16:13
Joomaijooooooo, Seevald põles maha vist!
˅ näita rohkem ˅
2018-11-13 17:06
Siis Susanna ära nuta siin.
See hall mass võib aksepteerida seda, et oled teistsugune, aga vaid juhul, kui sa ennast teistest paremaks ei pea. Nii kui nina liiga kõrgele tõstad, antakse peksa.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-13 17:24

Kuulsuse narrid ja narrikesed.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-13 17:39
24 lk jama
˅ näita rohkem ˅
2018-11-13 18:22
Susanna...ma saan sinust aru, aga kas transnaised peavad siis ennast meeletult eksponeerima ja seda kuidagi rõhutama?
Kas hetero korrutab kõikjal, et ta on hetero ja et ta vajab nüüd seepärast erilist kohtlemist? Ta ei tee nõnda, sest ta on ju tavaline inimene ja ta eeldab, et teda ka nõnda koheldakse ega soovi mingisuguseid privileege.
Nii peaksid toimima ka teised, sest oluline on ennekõike isiksus, oskused ja omadusjooned, mitte aga kellegi orientatsioon või sugu, sest isiksusest kui sellisest ei räägi need meile midagi.
Keegi ei keela kellelgi kusagil osaleda, aga kas osalemisel või millegagi tegelemisel on siis tähtis vaid see, et ta on transnaine, ja ei midagi rohkemat? Kas temas siis muud ei nähtagi, kui vaid välist poolt? See kõik on ju väga pealiskaudne ja pinnapealne, kui vaid oma välisele erilisusele viidatakse. Erine sisemiselt ja tee, mida armastad, kuid ära rõhuta vaid oma teatud väliseid jooni. Kui sa teed midagi hästi, siis ei mängi muud tegurid mingisugust rolli ja olulised on ikkagi oskused, mitte see, kas ma olen transnaine, lesbi, hetero, gay või kes iganes.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-13 19:07
See asi meenutab mulle paraolümpiat.
Need vähemused, kes nõuavad endale erikohtlemist, ei anna endale aru, et ise liigitavad ennast puuetega inimesteks, sest puuetega inimesed vajavad erikohtlemist.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-14 13:33
Enamikes Sinu postitustes on transnaiseks olemine ja õnnelikkus äramärgitud.
Loe mida siia postitanud oled.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-14 16:48
seewald ongi vist maha põlenud .
˅ näita rohkem ˅
2018-11-14 20:12
Susanna, ma ei saa aru .... miks sa pead siin kõigiga tüli norima? Sa pole eriline ning ei saa selleks kunagi, sa oled tavaline inimene kõigi tavaliste seas, selliseid ennast täis ja teistega tülinorijaid ei salli keegi. Tee oma dokumentaale ja mingeid seriaale kus koksad päid maha nagu näha suure reklaamimisena õhtulehes aga tõesti, jäta see oma mina peale surumine siin! Selline ülbamine ei anna sulle mingeid võimalusi vaid hoopis vähendab võimalusi saada arvestatavaks inimeseks.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-15 00:05
Õhtuleht nagu kollane ajakiri ,mida rohkem huumorit kirjutab seda paremini müüb....järgmine aasta enam ei telli
˅ näita rohkem ˅
2018-11-15 04:35
Mul on vedanud....ei ole näinud... ei vaata asju mis huvi ei paku
˅ näita rohkem ˅
2018-11-15 04:36
Püha jumal küll ... ütle inimene millisest otsast ma sind nii maha teen? Sa oled nagu psühhopaadist skisofreenik kelle mingi kinnisidee on, et mina umbes teen igal pool sind maha, nii siin kui sealpool piiri, kadestan aiult sinu elu nagu mul muud teha elus ei ole ja üleüldse ma ainult mõtlen 24h kuidas ikka sind saaks agiteerida. Kurat on sul siis midagi sellist mida nii väga kadestada? Käid ja laulad igal pool meedias oma haledat lapsepõlve, kuidas sinu endistel koolikaaslastel on kõigil oma elamine aga sina pead elama üürikas jne. tööandjad sind ei taha ... mida veel? Mida siin siis nii väga kadestada on? Ma saaks aru kui sul oleks villa Põhja-Norras fjordide kaldal , seal hoovil seisaks üks uhke Dodge RAM ning sul oleks kena viikingi tüüpi mees kes sind hellitab ja sinu jaoks kõik teeb, vot siis ma tõesti kadestaks seda elu aga hetkel? Mida on sul siis mida ma pean kadestama? Seda, et sind ullikest lollitatakse meedias, lähed igale poole aga esinema, saamata ise aru, et neil igasugustel on sinust pohlad tegelikult, nemad müüvad stuffi mida siis rahvas vaatab ja kas nad naeravad tänu sellele sinu üle või ei on omaette teema, ei tänan see pole teema mida kadestada. Ma pole sind siin kordagi tegelikult püüdnud maha teha vaid püüdnud sulle öelda, ära tee ennast lolliks, tahad sõna võtta siis mõtle enne hoolikalt läbi mida sa tahad tegelikult ühiskonnale öelda. Hetkel oled sa aga tegelenud ainult omaenese mina reklaamimisega, sa ei ole mitte ühtegi adekvaatset seisukohta trans-inimeste heaks suutnud luua, pigem teed TS kogukonnale häbi oma tõmblemisega. Ma ei tea mis lõvikonservi sa oled hakanud sööma aga see on sul arunatukese minema pühkinud ja on jäänud ainult oma mina ja ego upitav ollus. Sina kui üliinimene, kes on nii eriline, teised on lollid, kadedad sinu elu üle ja mis iganes. Loe oma postitusi, seal on ainult sinu enda kiidulaul kui edukas sa oled, kuidas keegi ei tea midagi ja kuidas kõik sind vihkavad kui on teised seisukohad, oled ülikõva muuvimeiker, sul uputab sõpradest kes su ümber sind ülistavad aga sul neid veel vaja vist ega sa muidu tõmbleks nii usinasti igal pool, masseerid vist üli proffilt ... ei tea, peaks mõne sinu kliendi käest küsima kuidas oli, tuleks ka isegi . See on täiesti absurdiks tõmmanud, sa ei näe enam reaalsust enda ümber ... ma lihtsalt ei mõista, et kuidas üks inimene saab kõiki teisi süüdistada, maha teha ja näha ainult iseenda ego. Kuid sulle seletada ja pärida aru millestki on lootusetu lollus, see on nagu kevadel vasikaga põllul võidu joosta. Ja tõesti ei kadesta nii hullult sind ja ei vihka ka, aga püüaksin sind mõista kui saaks mõne adekvaatse vastuse kuid seda ju ei saa ... sa hakkad kohe ärplema.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-15 06:08
Näiteks ole kena, seleta, et mida sinu tehtud seriaal enast sisaldab, žüsee? Pole siiani aru saanud ja ega seepärast pole sa ka leidnud tiimi taha, seega selgita see kenasti ära, et mis on selle seriaali sisu ja tegevus. V'i mida kujutab sinu loodav dokumentaal ... ära hakka pröökama, et me oleme lollid ja kadedad vaid selgita siis.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-15 14:24
Et YouTube'i lõik mis võib juhuslikult sattuda saatesse nägemiseks, Võimalik vaid Estimaal
˅ näita rohkem ˅
2018-11-15 17:41
susanna oled sa tõesti daun või ainult teeskled?
˅ näita rohkem ˅
2018-11-15 18:01
mjah seda on näha jh et sügavamal.....
˅ näita rohkem ˅
2018-11-15 18:07
no jh sulle pole ju jäänud munnigi...
˅ näita rohkem ˅
2018-11-15 18:27
Kunagi oli nii - kes on kõige vaesem eestlane? Vastus oli - Angela Aak, tal pole mitte munnigi....
˅ näita rohkem ˅
2018-11-15 18:58
Susanna palun tõlgi transnaine, et mis see sinu arust tähendab.
Kes sa nüüd siis oled, mees või naine või poolpiduse vituga mees, või nagu eikumbagi?
Kas sa ise tead täpselt seda?
˅ näita rohkem ˅
2018-11-15 19:53
transnaisel on munn alles ainult sisse poole tõmmatud....seepärast on naine et auk juurde tehtud muu kõik funkab nagu mehel
˅ näita rohkem ˅
2018-11-15 22:38
kas munn läheb siis sisse poole kõvaks?
˅ näita rohkem ˅
2018-11-16 17:48
Eksperdid on rääkinud
˅ näita rohkem ˅
2018-11-16 18:36
Minuarust, pole sa susanna, viimased 26 lehekülge midagi selgitanud ega asjalikku öelnud.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-16 19:08
Lalisevad niisama.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-16 19:14
susanna kas su vitt on samasugune nagu päris naistel?
˅ näita rohkem ˅
2018-11-16 20:50
no küsimustega õpimegi ju
˅ näita rohkem ˅
2018-11-16 22:44
Just, susanna. Õpi inimesi tundma, mitte ära lenda eelarvamusega peale.
Kuidas peaks suhtuma tegelinskisse, kes on naine-mees-gooti-transmees-transnaine ja murtud südamega maaler?
Ütleks, et mees nagu orkester
˅ näita rohkem ˅
2018-11-17 01:04
Susanna, see kuidas sa pidevalt rõhutad, et oled transnaine, kõneleb ilmekalt, et sa ei pea ise ennast naiseks ja ei tunne ennast naisena. Ma usun, et siis kui sul veel till püksis oli tundsid sa ennast rohkem naisena, kui praegu. Siis oli sul vähemalt eesmärk mille poole püüelda, aga nüüd on selgunud, et seda eesmärki pole võimalik saavutada. See oligi nagu kauguses terendav fatamorgana. Nüüd on ilm muutunud ja terendus kadunud ning et tagasiteed pole, tuleb lihtsalt halva mängu juures head nägu teha.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-17 07:57
Jah sa üritad käituda nagu naine, aga seda, et sa oled sündinud mehena ja et ei saa mitte kunagi päris naiseks, sa enda kõrvade vahelt välja ei saa. Seega pole seda naisena olemise tunnet.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-17 13:44
Rohkem nagu lapselikkust.....
˅ näita rohkem ˅
2018-11-17 15:52
Susanna, sinu siinsetes tekstides ei kohta just tõsiselt võetavaid mõtteid. Enamasti ikka hädaldamine ja iseenda kiitmine, samuti teiste mõistmatuse kirumine. Kui sinu mõttetegevus vaid sellega piirdubki, siis pole küll midagi mille üle uhke olla.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-17 16:31
loo kokkuvõtteks ütleks niipalju et susanna,oled mulle paar korda tänaval vastu juhunud.hea et mitte pimedas,muidu oleksin ennast kangeks ehmatanud ning ise rahakotti,kella ja telefoni pakkunud
˅ näita rohkem ˅
2018-11-17 17:25
Kaklust, susanna, alustasid sina, ära nüüd kurda, et sind pekstakse.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-17 18:08
https://www.youtube.com/watch?v=JLLGtOOkPpA
Ilus laul õhest Eesti kultusfilmist, aga kui paljud on mõelnud Paul-Eerik Rummo sõnumile? Ime, et nõukogude tsensuur selle üldse läbilasi.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-17 19:00
Ei, susanna. Sa oled transnaine just ainult iseendale. Teistele oled sa naine. Passis on ka sul "N" täht. Väljanägemine on ka nagu poisilikul naisel. Käitumise järgi ei oska keegi sugu hinnata. (Mõni arvab, et oskab aga tegelikult on ise lammas). Ainukene kes teab, et ta on midagi imelikku, oled sa ise. Kui sa tahad naine olla ja oled vastavad liigutused ja sammud juba teinud, miks sa siis karjud kõva häälega, et sa ikka ei ole naine vaid oled midagi veidrat?
Või tunned, et kõigest harilik naine olla on ikka natsa jama?
Kas veidrikud lähevad paremini loosi? Voodisse minekul saab ju nagunii aru, kes või mis sa oled.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-17 19:17
Aga miks sa avalikkusele transnaine tahad olla? Kas see on kuidagi kasulik?
˅ näita rohkem ˅
2018-11-17 19:28
no just,kliendid tahavad ka nähe meest kellel enam munnigi pole mulle jh meeldivad ikka päris naised mitte erzats
˅ näita rohkem ˅
1
...
5
6
7
...
9