Niisiis...selleks, et mistahes edasisi pikemaid arusaamatusi vältida, mainin ma kohe ära, et mul pole ühegi seksuaalvähemuse vastu mitte kui midagi ja seega ühtki inimest ma kaugeltki ainult selle põhjal ei hinda, vaid teen seda ennekõike isiksusest ja tema siin nähtud omadusjoontest lähtuvalt, sõltumata kellegi orientatsioonist.
Kõik nood senised Susanna-poolsed postitused on mulle näidanud vaid üht - olgem ausad, ma ei kahtlegi, et ta on reaalses elus ja oma sõprade-tuttavate keskel igati tore ja meeldiv inimene - ta võimendab oma mainitud häid omadusi võõras keskkonnas suuresti üle, luues endast täiusliku, ideaalse inimese kuvandi, rõhutades seejuures alati agaralt oma transsoolisust ja sellega kaasnevaid "hüvesid". Ma mõistan ka seda, et igaüks meist sooviks ju ennast taolises situatsioonis kaitsta, aga needki katsed jäävad pahatihti ühesugusteks ja nendes kinnitatakse vaid seda, et kõik teised on rumalad, madalalaubalised ega taipa vähimatki transseksuaalidest või üldse seksuaalvähemustest. Ma võin ju siinkohal isegi ehk teatud tasandil nõustuda, aga mida oled siis Sina, Susanna, teinud selleks, et teised Sind ka tõepoolest mõistaksid? Kõik vaid saavad lugeda sinu geniaalsetest oskustest ja varasest kurvast minevikust, kuid see kõik on pealiskaudne ega paku meile eriti midagi.
Mis puudutab visuaalset poolt ja sellele pandavat rõhku, siis olen alati arvanud, et need, kes üritavad oma "erilisust" mingisugusel välisel viisil kuvada, on tegelikult seesmiselt tühjad inimesed, kelle ainsaks tõmbenumbriks saabki vaid nende väline kuvand ja seda kas siis mageda riietuse, totrate, masstoodangust pärinevate tätoveeringute ja mille iganes idiootsuste näol.
Ma mõistan, kui järgmistes postituses hakatakse mind taas kord süüdistama selles, et ma ei mõista transinimesi või et olen nende suhtes vaenulik, taipamatu ja lihtsalt madalalaubaline jobu, siis palun esmalt mõista seda, et keegi ei ole antud teemas vaenulik kellegi kui isiksuse vastu seepärast, et ta on transseksuaal, vaid lihtsalt seepärast, et inimene, persoon kui selline on lihtsalt...lühidalt öeldes - idioot. Ole sa hetero, lesbi, homoseksuaal, transseksuaal või kes iganes - kõik on inimesed ja niisamuti omased on neile ka inimlikud vead. Seega kokkuvõtvalt ütlen vaid seda, et vähem mõttetut möla, rohkem tegusid, ja kõik on rahul. Keegi ei ole kellegi vastu ainult seepärast, et orientatsioonid on erinevad, vaid ikka seepärast, et isiksused ei klapi.