Ma lihtsalt küsin ja kasutan võimalust saada oma küsimustele vastuseid.
Midagi suurejoonelisemat otsida selle tagant, miks ma otsustasin osaleda ja küsida, pole kindlasti vaja.
Susanna, ma usun, et sul on - ja mitte lihtsalt transseksuaalina, vaid ka iseseisva persoonina, kes selles kehas veel oma kohta otsib -, küllaga põhjust rahuloluks ja selja sirgu ajamiseks.
Püüdlustega inimene väärib toetamist ja ma olen olnud toetav, aga nii passiivse osalusega, nagu mina siin teemas esinenud olen, ei ole minu arvates teiste osalenute suhtes aus minust mingit näidiskuju voolida ega suurt heasoovijat teha minust. Seda au on liiast.
Ma olen toetav siis, kui ma olen veendunud, et taodeldud võrdsusest saavad kasu suuremad grupid ja rohkem inimesi/elusolendeid kui ainult taotleja, ehk siis need, kes peavad silmas ka teiste heaolu. Ma usun, et sa pead teisi abivajajaid silmas, susanna2. Kui teised transsoolised selle vastu ei vaidle, on ju korras.
Ma soovin, et need, kes loodavad ühiskonnas kokkulepete saavutamisele, selle asemel, et seada eesmärgiks ühiskonnas uut auku tekitada, saavad abi.
Susanna2. sul tegelikult isegi veab, et sa oled transsooline inimene. Sa oled tänu sellele saanud julgeks ja erilist tähelepanu ja tunnustust. Ma ei tea, kas sul heteromehena (kui sa oleksid saanud heteromeheks jääda) käsi nii hästi käinud oleks.
Osalt olen ma siin InYourHeadiga päri ja see on see pool, et inimene ise teeb selle, kuidas temasse suhtutakse.