Foorum
1
...
4
5
6
...
9
2018-11-08 06:53
No kui keegi tuleb sulle peksa andma Susanna, siis põruta ise vastu tatti ennetades ja asi vask! Mis sa soiud, et kogu aeg saad peksa, enamus saanud elus ikka korra pikki vahtimist ega seepärast elu seisma jää. Nuh teine võimalus on see, et osta endale head botased ja anna jalgadele valu. Raha sul ju peaks olema kappide ja muude nikerduste müügist, isegi maksude peale ei kulu ju.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-08 08:00
Täitsa huviga ootan, millal Susanna endine tööandja meedias oma arvamuse avaldab. Praegu saan ainult ühe osapoole arvamust kuulata, vb susanna vallandati millegi muu pärast, aga ta kujutab endale ette, et transaks olemise pärast. Ehituselt on võrdlemisi lihtne asju pihta panna ja sitta kokku keerata.
Ning see dokumentaal. Eks see miskine eepiline transa ülistus olem saab, "muutsin sugu ja inimestel on ikka pohlad sellest, kes ma olen". Reklaamis lubatud au, kuulsus ja enesega rahulolemist, ei kuskil.
Mõni aeg tagasi tegid samasisulisi dokumentaale kapis väljatulnud homod. Nemad enam ei tooda, nüüd on transade kord. Lõppulemuseks ässitatakse inimesi transade vastu üles, sest enamikke lihtsalt ei koti, mis Sul jalgevahel toimub ja kelleks ennast pead. Tolerantsuse ja mõistmise pealesurumine, tekitab ainult viha.
Oled praegu "naine" seega ela õnnelikku naise elu ja ära topi ennast pildile.

Mängid lolli, võidad lolli auhinna
˅ näita rohkem ˅
2018-11-08 09:14
Ei usu ,et transaks olemise pärast vallandati,kohe mitte ei usu, nagu ütlesin meil tööl paar transat ja ja käivad aastaid seal tööl ei mingit probleeme sest töö on korralik, ja inimene on inimene käitub ka nagu inimene mitte ei käi oma trassiliku olemusega lagedale vat mina olen see ja see ,me teame nagunii et on...kui ikka esmaspäeva hommikul isane müügiagent silmad värvituna tööle tuleb …. aga siinne jutt tuletab seda 20a tagust komejanti meelde kus terve poiss lollli mängis et kuulsaks saada
˅ näita rohkem ˅
2018-11-08 09:31
Et ,ütleks Arnold Oksmaaa tembutab jälle
˅ näita rohkem ˅
2018-11-08 13:47
Ei noh ülemus vist tahtis ise ka sulle kotid taha panna järelikult ,asi mille pärast lahti ikkagi lasta et vahetasid sugu, see pole tänapäeval enam häbiasi ,teil pidi ikka muu jama seal olema
˅ näita rohkem ˅
2018-11-08 15:12
susanna, kas sa oled vahest ka proovinud teistsugust lähenemist tööandjatega - öelnud tööintervjuul kohe, et oled transseksuaal? Kas ükski neist tööandjatest, kes su tööle võtsid, ei ole küsinud, miks sa eelmisest kohast lahkusid?
Kui sa rahulikult intervjuul oma seisu selgitad, oleks vast rohkem lootust, et sulle vastatakse arusaamisega. Sellega oleks eos kohe teada need tööandjad, kellega sul võivad probleemid tekkida ja kellega mitte. Säästad ennast ka.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-08 16:06
Kas teid ennest juba ära ei tüüta see pläma mis siin käib?
˅ näita rohkem ˅
2018-11-08 17:50
Mingit maalrit soovahetuse pärast lahti lasta ,täislollus
˅ näita rohkem ˅
2018-11-08 22:06
Uitmõte, aga täiesti teostatav - juhul kui mees sexist keeldub, annab samuti diskrimineerimise süüdistuse kohtusse anda.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-08 22:25
Selle teemaga seoses tuleb mulle taaskord meelde TÅ¡ehhovi novell "Rõõm"
˅ näita rohkem ˅
2018-11-08 23:22
Ma isegi usun, et Susanna lasti selle transavärgi pärast töölt lahti.
Enamus Eesti firmad on ühed parajad "rotikad", vaesed ja peost-suhu ja skeemitamised, ning ega nende juhatused on ka sageli suht madalalaubalised jorsid.
Mis te arvate et üks müürseppade brigadir on nüüd eriti andekas kuju või? Loomulikult tuleb sealt igasugu ila suust välja ja ometi kord saab ka natukene võimu kuritarvitada. Seal pole midagi imestada.
Jah mõnda tselluliidipommi või vanamutti keegi ei torgi.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 00:00
Mis lahtilaskmise põhjuseks oli,kahjustas firma mainet ilmselt sellega siis.Nii mainis mu ülemus kui peaks lampi tahtma transat lahti lasta
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 06:10
Kui lahata seda teooriat, et Susanna lasti lahti seepärast, et ta TS, siis minu arvates on tegelikum ja reaalsem võimalus see, et omanikule hakkasid avaldama survet sõbrad ja nn. äripartnerid peale seda kui Susannake oli esinenud seal tuleproovis või kus iganes. 90% meestes ja naistest pole nii juhmakad, et ei teeks vahet sündinud naisel ja soovahetuse läbinud mehel. Seega olen 100, isegi tonn prossu kindel, et ülemus teadis ammu kes Susannake on aga ta võis tõesti tunduda temale huvitav ja ehk ka omapärane, kuigi jah, mina ülemusena ei tahaks, et minu töötaja olgu siis naine või MtoF ts oleks tööl tumemustaks võõbatult nn. goot ... vabal ajal tehku mis tahab ja olgu ... aga töökeskonda võiks püüda natsa inimlikumalt sisse sulanduda. On väheseid goote kes kannavad oma stiili välja ja minu arvates seda meie Noor Daam päris ei oska teha. Aga see selleks, pigem oli siis tõesti asi selles, et kõrvalseisjad hakkasid irvitama, et mis tont see sul tööl ja kuna ülemusel polnud piisavalt munasi, siis läks ta oma sõprade provokatsioonidega kaasa ja Susannake saigi sule sappa. Lihtsalt boss ei tahtnud oma marki tuttavate ees täis sittuda ja lihtsam oli Susannale sulg sappa pista ja temast kui kõneainest vabaneda. Aga reeglina sellised juhtumid ikkagi leiavad aset peale esimest paari töönädalat, seega on ikkagi kõik küsitav, et mis oli tegelik põhjus. Telesaade vaimude väljajajate saates lihtsalt võimendas asja ja asi läkski üle võlli, keda nüüd risti lüüa, seda mina ei tea ... ! Keegi ei vihka ega alanda Sind Susanna aga selline oma mina karjumine iga sekund ja iga päev käib kõigile pinda, nii jääd ilma oma kõigist tuttavatest lõpuks ja ongi vsjoo ... ! Kõige hullem on oma enda mina pidev üles upitamine ja peale surumine, see ei meeldi kellegile. Läbi elatud etapp seepärast ütlengi sulle, sa võid olla üliinimene, nii ilus ja ideaalne nagu siin endast oled püüdnud mulje jätta, et kõik teised on lollid ja matsid aga ole seda oma lähedaste sõprade, tuttavatte seas, nemad ehk ongi sellised kes suudavad seda iseenda ülistamist sul kuulata iga päev aga muu ühiskonnaga suheldes püüa aksepteerida ka seisukohtasi mis sulle ei meeldi mitte ära kuku kohe rusikatega vehkima ja endale pikki rinda taguma, et mida te siin õige mulisete, mina olen eriline ja teie olge vakka .
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 08:16
Olen elus näinud nii gooti, kui ka hulgaliselt muid stiil, mis tavainimesele tunduvad veidratena. Üldiselt on nii, kui selline stiililt erinev inimene ajab rahulikult omi asju, siis seltskond aksepteerib teda. Võibolla seljataga naerdakse natuke, aga vaid vähesed lollid, kes otse ninnakargavad. Aga niipea, kui see inimene hakkab enda erilisust suheldes rõhutama ja oma stiili kiitma, kui ainuõiget, on kohe tüli majas.
See käib ka homo ja transi teema kohta.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 09:43
Seda mu ülemus ütleski , kui meie transad peaksid mingi lollusega hakkama saama ennast kuskil eksponeerima siis laseb ka lahti, aga praegult ei ole mingit muret ,inimesed teevad tööd nagu kõik teisedki.....elavad oma suguelu kodus aga kui seda hakatakse tööst tähtsamaks pidama siis ,näitab inimesega pole korras
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 10:02
Oletuslik küsimus - kas keegi võtaks susanna tööle?
Oletades, et olete positsioonil, et võtta tööle kedagi ja oletades, et ta on teie alal just väga hea oskustööline.
Võin kohe öelda, et mina mitte. Põhjus on iseloom. Väljanägemine, sugu ja muu pole oluline, aga töökeskkonna rahuliku õhkkonna säilimine on oluline.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 10:20
Avalikustsmise järgi ta ilmselt ei saa niipeagi normaalsesse keskkonda tööle
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 12:59
Ma olengi ennast täis antisotsiaalne sitapea, sa õnnetuke avastad nüüd Ameerikat? Oma tahtmist surub ka alati kõigile peale ja kui aus olla, siis ma ei salli idioote!
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 15:20
Täitsa usume ,et tööl tööd tehes polnud probleeme ….. aga probleem tuli sellest mis sa avalikult avalikustasid ...töökohad ei taha omale probleeme ….sa oled susanna enda avalikuks tegelaseks teinud …. see tähendab iga koht kuhu lähed saab tähelepanu osa aga kõik kohad ei soovi seda
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 15:26
Mina sain aru, et ta ei soovigi tööd teha, seega tal pohlad vist!
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 16:27
Pagan, vot selle peale ma ei tulnudki kohe.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 19:37
No ma räägin ,saab grupi kätte polegi vaja enam tööl käia,selleks et aga gruppi saada tuleb avaliult end nii maha teha kõikjalt lastakse lahti ja tööle ei saa mis nüüd ,opib tilli tagasi...
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 20:02
Maharaiutud pea võib ju tagasi õmmelda, aga ega see enam mõtlema hakka
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 21:01
Ma vabandan oma võhiklikkust, aga mis või kes on serjaal, mida härra tegema kavatseb hakata
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 21:24
Mister, selleks et seda mõista, peab kass enda lemmiklelu päriselt endale saama
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 21:56
пфффф!
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 22:12
Tuleb välja, et mister peab vist sellest lelust kõigepealt pasteeti tegema
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 22:13
Jäin mõtlema... Satun nt haiglasse ja pannakse mind palatisse nö paberite järgi "naisega"? Kui mulle see ei sobi, kas saaksin ka diskrimineerimise süüdistuse kraesse??
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 22:21
Ma ise nõid,ei usu teistesse nõidatesse...millegi pärast kukuvad kokutama ja ära minestama.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 22:21
Aga avalik naiste WC
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 22:28
Saunast rääkimata
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 22:34
Vatjustjahh, ma seda ei julgenud välja öeldagi naiste saunas saaks ilmselt minagi peksa rääkimata siis veel.........
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 22:35
Huvitav on see, et ta süüdistab kõiki teisi selles, milles ta ise nagu süüdlane on. Mitte keegi ei saa aru, ta ei saa samuti aru. Kõik on nii kinni oma maailmas, ta on samuti väga kinni oma maailmas. Kõik diskrimineerivad transnaisi, ta diskrimineerib heterosid.....jne.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 22:41
Tegelikult ärme üldista kõiki transe. Endine Tuluke on näiteks kirjapildis täitsa mõistlik ja ei suru end peale, probleeme ei tekita ise ja seega ei norita ka tema kallal.
Susanna on muidugi oma väljaütlemistega väärt transinimeste aasta karuteene auhinda! Paljud võivad tema kirjutiste tõttu üldistavalt hakata negatiivselt suhtuma ka teistesse soomuutuse läbinutesse.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 22:46
Täpselt,teised ei huia heterote kallal .
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 23:33
Iga inimene elab ise oma elu keeruliseks,teised seda ei tee...sorry minu ülbuse üle olen eluaeg meeskonnas ainuke naine olnud ...😋
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 23:48
Mind see ei häiri olen ennem juba ütelnud,
˅ näita rohkem ˅
2018-11-10 01:07
Trans inimene mõtleb teisiti kui hetero ,sa ei hakka kunagi mõistma meie nalju ja meie ei hakka mõistma inimesi kes end ümberlõikavad ,meie jaoks on see sama kui laseme käpuli ja ütleme et oleme nüüd koerad.võrdlus on õige.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-10 02:31
mõned heterod ongi endast liigagi heal arvamusel, aga tegelikult tühi paljas koht ja mõtetu, igav inimene
˅ näita rohkem ˅
2018-11-10 06:00
Susanna, ainuke kes siin teemas hetkel tegeleb teiste solvamisega oled sina! Ma pole täheldanud, et sind siin tahetakse solvata kellegi poolt, lähed pöördesse igaühe peale. Sa ei talu mitte mingeid vastulauseid ainult jaurad oma minast, oh kui arukas oled, oled ulme super produtsent, sind kõik su tuttavad ülistavad taevani, oled super võitluskunstide valdaja, oled Maailma kauneim transu( enamik ei jõua kunagi sinu tasemele), kõik teised on sinu kõrval alm-klass, oled ülikõva maaler( ega sa muid töid vist ei tunnegi), kõik tööandjad on sitapead kuna kiusavad ja diskrimineerivad sind. Voi pergele, kas sul endal ei hakka juba siiber saama sellest? Asi polegi selles, et oled soovahetaja vaid sa ajad sita keema kõigil sellega, et sa ei taju enam reaalsust, on ainult see, et sina oled maailmanaba! Ainuke kes sulle in siin karmimalt öelnud olen mina, teised siin on hoidnud sind nagu sitta pilpa peal!
˅ näita rohkem ˅
2018-11-10 08:36
Siit koorub välja sama teema, et kui tööandja vallandab laisa eestlase või joodikust venelase pole veel hullu midagi, aga kui vallandab samadel põhjustel neegri on kohe rassist. Sorry, afroeestlase muidugi.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-10 12:59
Kes sind volitas võitlema kõigi eest? Kas keegi üldse nagu teab, et sa võitled?
Kõik on nii pagana heal arvamusel endast, kuigi on tühjad kohad ja ennast täis vihkajad, ainult sina nagu oled madalam kui muru ja armastad ka vaenlasi.
Palderjani äkki?
˅ näita rohkem ˅
2018-11-10 13:13
Ma mainisin seda juba nagu varem keegi vajab psühhiaatrilist ravi …….susanna sa võitled valel lehel … siin on seks portaal siis tullakse saama ja panema mitte võitlema.....ka transad saavad ja panevad …. aga sul on kirjas teed õnnelikku lõppu kokkuleppel kuid intiimteenuseid ei paku siis on sinu andkeet võlts.... mina ei paku midagi kuid ikka saan peaksid tegema oma blogi kus võitled transade eest ja võta teised kampa märgatakse teid rohkem.siin käib küll riigikoguliikmeid ,kuid sinu järgi kahjuks keegi praegult seadusi teha ei saa kuna sa pole selgelt põhjendanud kuidas transad on maha tehtud ...teised ju elavad rahus ilma probleemideta... ainult sinul on probleemid kõik kiusavad ,sa ei saa ise ka aru mida kirjutad ,täielik segane teema,ei saa sind mõista kuna sa ei oska selgitada.Sa kirjutad vaid kuidas kõik sind alandavad aga sa oled tugev sind ei kõiguta kuid lased ikka edasi, et kõik teevad liiga .võta omasugused kokku ja tehke midagi …. üksik uluja on vaid hukule määratud
˅ näita rohkem ˅
2018-11-10 14:53
Oleks vist mõistlik see jama siin lõpetada. Te ju kõik näete, et see härra on tuult saanud. Te võite siia kirjutada, et õues sajab vihma, vastuseks tuleb ikka, kuidas kõik teda vihkavad, kuidas ta töölt lahti lasti, kui raske elu tal on, kuidas ta võitleb jne. Me ju teame, et lolli ravis on kõige raskem lollile selgeks teha, et ta on loll. Kohe kuulete, kuidas kõik teised on lollid, sest ei saa härrast aru.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-10 14:56
Kuule tõesti sa oled ikka väga põrunud tegelane Susanna! Jah mina olen tõesti suhteliselt rahul siinse eluga ja minul tõesti ei esine neid probleeme mis sinul Susanna ja ma ei pea kapis elama, ma elan väga kapist väljas elu aga ainuke vahe Sinul ja minul, sina karjud ise ka ei tea mida suust välja ja ma ei imesta kui keegi sulle varsti kuskil kupli pihta annab kui sedasi ühiskonnaga tüli norid. Ma ei viitsi enam sinuga tõesti jahuda, jah ma olen ülbe, ennast täis ja egoist aga sinusugune ma ka olla ei soovi ja tõesti, sind tunda ma ka ei taha, sa teed TS kogukonnale häbi rohkem kui mingit kasu tood.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-10 14:59
Jälle see vana hea ütlemine, et mis ühist on surnul ja lollil? ... ise ei saa aru, aga teistel on valus.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-10 16:09
Ma lihtsalt küsin ja kasutan võimalust saada oma küsimustele vastuseid.
Midagi suurejoonelisemat otsida selle tagant, miks ma otsustasin osaleda ja küsida, pole kindlasti vaja.

Susanna, ma usun, et sul on - ja mitte lihtsalt transseksuaalina, vaid ka iseseisva persoonina, kes selles kehas veel oma kohta otsib -, küllaga põhjust rahuloluks ja selja sirgu ajamiseks.
Püüdlustega inimene väärib toetamist ja ma olen olnud toetav, aga nii passiivse osalusega, nagu mina siin teemas esinenud olen, ei ole minu arvates teiste osalenute suhtes aus minust mingit näidiskuju voolida ega suurt heasoovijat teha minust. Seda au on liiast.

Ma olen toetav siis, kui ma olen veendunud, et taodeldud võrdsusest saavad kasu suuremad grupid ja rohkem inimesi/elusolendeid kui ainult taotleja, ehk siis need, kes peavad silmas ka teiste heaolu. Ma usun, et sa pead teisi abivajajaid silmas, susanna2. Kui teised transsoolised selle vastu ei vaidle, on ju korras.
Ma soovin, et need, kes loodavad ühiskonnas kokkulepete saavutamisele, selle asemel, et seada eesmärgiks ühiskonnas uut auku tekitada, saavad abi.

Susanna2. sul tegelikult isegi veab, et sa oled transsooline inimene. Sa oled tänu sellele saanud julgeks ja erilist tähelepanu ja tunnustust. Ma ei tea, kas sul heteromehena (kui sa oleksid saanud heteromeheks jääda) käsi nii hästi käinud oleks.
Osalt olen ma siin InYourHeadiga päri ja see on see pool, et inimene ise teeb selle, kuidas temasse suhtutakse.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-10 18:58
Diplomaatia on ilus asi, ainult sellest arusaamiseks peab olema midagi, mis ei lase kuuldut kohe teisest kõrvast välja.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-10 20:21
Diplomaatia, jfjm?
Kus sa seda näed?
˅ näita rohkem ˅
2018-11-10 20:58
Viimane lause võtab asja kokku
˅ näita rohkem ˅
1
...
4
5