Foorum
1
...
3
4
5
...
9
2018-11-04 21:12
Need, kel aega napib, ei käi ihas
˅ näita rohkem ˅
2018-11-04 21:15
Time is money.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-04 22:21
Oled raisanud terve kuu oma kallist aega,kliendid kindlasti närivad ukse taga küüsi millal järjekord edasi liigub,viha ma su vastu ei tunne aga haletsudest peab sinusugust
kannatama,.Mis probleem sul on et tõestada oma olemasolu.Teised elavad ilusti kenasti oma elu .teevad oma opid ja elavad ei käi ennast reklaamimas. .kuidas siis sina pole suutnud tolerantselt sulanduda normaalsete inimeste vahele ,miks pead kõigile teavitama olin mees nüüd naine .Ole siis naine miks oma mehe Au üles upitad..sul pole ju seda enam
˅ näita rohkem ˅
2018-11-05 04:17
Oma eluga peabki inimene ise hakkama saama,aga et ma kellegile ei meeldi milline olen ma opile küll ei lähe . Kõigepealt armasta ennast küll siis leiad kes sind armastavad
˅ näita rohkem ˅
2018-11-05 10:52
Kiisuke, ainult tavalised inimesed elavad nii, et saavad ise hakkama. Tema Kõrgeausus Kuninganna Susanna Teine saab ainult nii hakkama, sest ta on ERILINE! See on kogu selle vaidluse mõte. Ta püüdis ammu seda selgeks teha, ma vabandan, aga tõesti ei taibanud kohe. See teema on ju ainult temast.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-05 11:02
Mul jääb aga mulje tal läheb praegult ka väga abi vaja ,mingit psühhiaatrilist... inimesel on närvid puhta läbi ----keeegi ei mõista ,ei saagi ju mõista kui algul ütleb et on naine ja siis tuleb ikka lõpus kirjutab et on transa see eeldab ikka mees ju krt saa nüüd aru
˅ näita rohkem ˅
2018-11-05 11:15
Jumalannal sugu tegelikult pole ju. Vajadusel muudavad, see toimib juba kreeka mütoloogia ajast alates.
Pealegi on peaga tal kõik korras, kõige kõrgema inteligentsiga, väga kaunis ja mõtetest tulvil.
Kuidas on veel võimalik kahelda, ei ole ju.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-05 11:22
Ma lähen käin siis ise tiiru psühhiaatri juures ära ,tänapäeval see vist moe asi kui hullupaberid kätte saab .Olen oma luid puruks kukkunud ja muidu lollakas aga usun kui nüüd selle jutuga lähen et ei mõista trans inimesi saan kindlasti paberid peosse, siin paranemis lootust pole
˅ näita rohkem ˅
2018-11-05 11:31
Absoluutselt õige ja tubli otsus! Ta soovitas tungivalt ravile ju minna. Peaks end samuti järjekorda panema.
Pealegi järgides eeskuju, tuleb lahti öelda mitte heterodest sõpradest ja tuttavatest. Kuningannal on VAID hetero sõbrad ja sõbrannad.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-05 13:42
Jutt on segane ei saa enam midagi aru...…...
˅ näita rohkem ˅
2018-11-05 19:11
Mõistmisvõimeline inimene peaks tunnetama piiri, kust edasi tema sekkumine enam pole (häda)vajalik.

Olles natuke aega vaadelnud muigega seda "naistevahelist" powergeimi siin, millesse siinne transnaine susanna2 ka sisse veeti (kas tänu sellele, et ta on endine mees või tänu sellele, et naine temas sai tähelepanu), kui tekkis mul teisest kohast pähe päris ootamatult mõte - kas heteronaised võivad tunda ennast transnaistest ohustatuna?
Kui jah,kas siis see oht on õigustatud(reaalne)?
Kas heteronaiste ohutunne või viha transnaiste vastu võib tuleneda sellest,et heteronaised ei tunne ennast transnaistega võrrelduna konkureerimisvõimelistena (tänu võrdlevatele meestele nt)?
Kas tegu on transnaiste "pealetungiga" heterosuhetesse ja heteronaised on asunud suhete kaitsele? Kas see on uutmoodi naiste konkurents?
Vat sellised mõtted tekivad.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-05 20:01
Ei usu....
˅ näita rohkem ˅
2018-11-05 20:16
Absoluutselt tunnen end ohustatuna.
Ja sügavalt vabandan, et tirisin siinse transnaise susanna2 siinsesse mõttetusse võimuvõitlusse, teades ette, et kaotan.
Mea culpa, mea maxima culpa.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-05 21:59
Seda nägin miskit saates,ja uued uudised
˅ näita rohkem ˅
2018-11-05 22:07
Normaalsed naised tikivad, koovad ja heegeldavad. Tegelikult jah, Lisete Kampus olevat ka poiste tööõpetus tunnis tahtnud käia.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-05 22:18
Mulle meeldib laipu meikida ,ei ole nali...töö on töö
˅ näita rohkem ˅
2018-11-05 22:24
Jott, mis sajandis sa elad??? Naistetööd???
˅ näita rohkem ˅
2018-11-05 22:36
Oleme nüüd ausad ja korrektsed. Härra Susanna on nüüd ikka päriselt ka siin mitte 24/7 vaid lausa 25/8 roheline.
Logi sisse millal iganes ja roheline ta siin on. Ärkad hommikul, tuled lõunale, vaatad õhtul teleka ees, tuled öösel ükskõik mis kell peolt, ta on platsis
Mis reaalsest töötegemisest me siin ikka räägime
.............saaks ise ka kuidagi nii elada ..............ei no mitte arvutis passides vaid nii, et kogu aeg on vaba aeg ja tegele vaid kaunite kunstide ja ilusate hobidega
Ja ärge nüüd hakake hülge mölaga, et jutukas ei viska välja. Ei viska jah aga jutukas ka iseseisvalt ei vasta siia teemasse kohe, kui miskit keegi arvab ja osatab
˅ näita rohkem ˅
2018-11-05 22:52
Väkk, mulle küll ei meeldiks kui ülemus sellisel kujul nilbitseks
˅ näita rohkem ˅
2018-11-05 23:10
Teemasse, mitte et ma siin kogu aeg kätt pulsil oleks hoidnud.. vaatasin mingid saated ja selle dokumentaali ära. Ei ütleks, et see mu maailmapilti või tolerantsust avardanud oleks. Mis kõlama jäi- "Ladyboy" Ehk siis lõika ümber ja tee mida tahad, poiss endiselt
˅ näita rohkem ˅
2018-11-05 23:13
Täie tõsidusega kordan ennast:
tunnen kõigile teistele transinimestele sügavalt kaasa, susanna teeb absoluutselt kõik selleks, et teid vihataks.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-05 23:30
Seda minagi ,tunnen kaasa.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-06 10:27
kes ütles pildid koledad , lihtsalt mees naisteriietes nagu iga teine mees
˅ näita rohkem ˅
2018-11-06 13:25
susanna, kordan - nikerdused on võrratud, rõngassärgi valmistamine võrratu, see et nüüd naine oled väga hea, oskad tantsida, teed massaaži kõik on väga hea! Mul ei ole selle kõige vastu midagi. Ainus asi mis on täiesti mööda, siis need on lapsikud sõnavõtud meedias. Miks lapsikud? Sest no ükski tavaline (normaalne) ei mees, ega naine taluks ülemuselt ahistamist 7 kuud, kus ei kiideta mitte tööd vaid isiku välimust, vorme, mida iganes. Veel vähem räägib sellest meedias ja sellises vormis.
Kui oleksid sündinud naisena, siis tegelikult keegi ei tseremoonitseks siin ega mujal nii, nagu siiani.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-06 14:30
Kuna just nüüd avalikustasid kuidas sinuga Susanna käituti siis ilmselt hakatakse ka teisi nii rohkem tähele pandama ja avalikult mõnitama,Ja töölt ei tulnud sa ise ära vaid sind lasti lahti , kuhu jäi siis töökaitse ja töölise õigused kui töö on kõik korras....Sa oled ikkagi inimene , vahet pole mitme sooga....
˅ näita rohkem ˅
2018-11-06 15:47
postitused lähevad jaburaks aga noh lisame siis ka omalt poolt natuke vurtsu. susanna 2 sa ole naine mehenahas või mees naise nahas või hoopis hermafrodiid siis tea tööandjat see ei sega kunagi sugu , kui sa teed kvaliteetset tööd aga nagu su enese intervjuust selgub siis max 8-9 kuud ja voilaa jälle ei sobi.ehk tasuks ikkagi ennast peeglist vaadata aga mitte süüdistada tööanjaid, kuna olen suht hästi kursis tänase ehitus sektoriga siis võta teadmiseks ,et ükski tööandja ei hakka omale paremasse jalga ise kuuli laskma st vallandama kvalifitseeritud tööjõudu kus iga hing on kulla hinnaga , seega mõtle midagi usutavamat välja või kas üldse on mõtet sul midagi väljamõelda peale oma nn filmi süzee, ehk õnnestub see kellelegi maha parseldada
˅ näita rohkem ˅
2018-11-06 17:49
Elu nagu tsirkus....
˅ näita rohkem ˅
2018-11-06 18:12
Et nagu ütles seksistlikke märkusi ütles meeldivalt ja need olid sulle kasulikud........
Nüüd veel siis diskrimineerimise asi töövaidluses, see on kah kasulik ots, et kui sa ei sobi, sest oled vilets maaler või staaritsev lirva.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-06 20:22
töövaidluskomisjon on tore koht ,seda juhul kui sa ise kindlalt tead et sul on õigus ja sul on tunnistaja, kui aga lähed üksi siis ülemus keerab paraja käki kokku
˅ näita rohkem ˅
2018-11-06 22:51
Nii Susanna, kui asi juba töö peale läks ja nii avalikult sellest räägid, siis julged vast ka öelda, et palju sa selle praeguse posti ümber vingerdamisega ja meestel pihku löömisega(ei ole intiim) aasta jooksul teeninud oled ja palju selle pealt riigile makse oled maksnud.
............ahhhhhh, tegelikult summad ei huvitagi, piisab kui ausalt ütled, kas oled maksud maksnud kogu saadud summa pealt.
Kui ei ole, siis palun pane lihtsalt suu kinni, eks
˅ näita rohkem ˅
2018-11-06 23:13
Hetero meestel pihku löömisega
˅ näita rohkem ˅
2018-11-06 23:19
Täpsemalt öeldes teistel heteromeestel
˅ näita rohkem ˅
2018-11-07 03:35
Makse ei maksa aga vaikset moodi businessi ajad küll ja kisad seda otse välja, huvitav kas arvad, et MTA inimesi siin lehel ei ole? Kaevad endale siin auku, sellise moega lendab sulle varsti MTA selga ja hakkab välja nõudma raha
˅ näita rohkem ˅
2018-11-07 04:05
Ja ma ei saa aru, miks peab sinu toote ostja maksma maksuraha lisaks? Makse maksad Sina mitte ostja, sinu maksuraha on juba toote müügihinna sisse sul ära arvestatud ja maksud maksad sina, imelik loogika sul, kliendil on savi kas sina oled pärast MTA hammasta vahel või mitte. Huvitav kas kaebad MTA ka diskrimineerimise ja tagakiusamise pärast kohtusse kui nad hakkavad saamata jäänud makse sult tagasi nõudma? Lood pretsedendi Eestis . Tead ma ei ole tavaliselt kellegile käki keeraja aga Sina oma ülbusega ja oma mina taga ajamisega ületad igasuguse piiri. Sulle on tegelikult Eesti riik andnud kõik nii-sama, said oma operatsiooni tasuta, tasuta lõuna mille eest teised aga maksavad, teenivad selleks raha, maksavad makse oma haigekassade eest jne. Mida sa õige ülbitsed? Kõik sind kiusavad jne. Mis õigusega sa veel eeldad, et sinu filmide tegemisi ja ma ei tea mis asju peaks teised eestlased toetama? Kõik peaks sinu eest kinni maksma teised, et sina saaks laiata? Algselt ma ikka arvasin, et sul on natuke arukest peas aga ma tõesti enam aru ei saa, et mida sa sööd, et nii segaseks oled ära tõmmanud!
˅ näita rohkem ˅
2018-11-07 09:41
Teleris oli susanna kaudu ammu IHA leht tuttav kus kuulutab et massaaži teeb, sis juba oli küsimus maksumaksmise kohta
˅ näita rohkem ˅
2018-11-07 10:15
Mingis mõttes ma lausa imetlen ja vaatan imestusega neid parasiite. Neil õnnestub kõigest alati puhtalt pääseda, õigust jääb isegi üle veel. Riik toetab, sõbrad , sõbrannad toetavad, sugulased toetavad. Kõik on lubatud. Tean veel paari parasiiti ja alati imestan kui kuulen, et keegi sattus jälle orki ja veel korduvalt. Neil ei lööda isegi kulmu rulli selle eest. Muidugi oskavad nad perfektselt oma ohvreid valida. Ainuke miinus, mis teeb natuke elu raskemaks on vanuse kasv.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-07 12:39
sellepärast tulebki 40 selt soovahetus teha et ilusti elulõpuni grupirahadel end kindlustada kuna 50 selt nad kodus vaid istuvadki, stripiks ei kõlba kuskile tööle ei kõlba,nokitsevad siis mustalt miskit juurde
˅ näita rohkem ˅
2018-11-07 15:58
kõik on süüdi ja ise olen kui ingel, kle susanna2 ma kiidan taevast ja maad ja riiki et sinusugune labiilse närvikavaga inimene pole piloot, neid laipu ma küll ei tahaks kusagilt lugeda ja ega sina poleks ju selles ealeski süüdi vaid ikka riik .lennu firma ,ilma ja üldse lennuk ise . seda võin hetkel su kribadest väljalugeda . saa juba kord aru , et sul oleks siin rahulik ja kena olla siis ära rohkem siia postita , sind unustatkse nii nädala paariga. ja mis sa siis oled lõppude lõpuks mees või naine või hommikul mees peale lõunat naine arvan et pole sa ei üks ega teine, sa tahad abielluda naisega olles ise naine, halloo inimene milleks siis seda oppi vaja oli ,ütle nüüd et ega sa nii väga ei tahtnudki lihtsalt uudishimu oli suur aga tegelikult ära ütle üldse midagi ,nii oleks vast kõigile lihtsam ja üldse kui see teema läheks kõige kaduva teed ehk prügikasti.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-07 16:10
Targemad vaikivad sest seda mis neil öelda on selleks pole kuuljaid
˅ näita rohkem ˅
2018-11-07 16:14
Ma olen 25 a jooksul kahes kohas tööl ja meil on transasid tööl ei ole põhjust lahti lasta kuna töö on korralik nende poolt,
˅ näita rohkem ˅
2018-11-07 16:38
Kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. Samamoodi on siis, kui sa loll oled.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-07 16:41
ma ei räägi trans inimestest vaid sinust , sul on labiilne närvikava , ja juba see näitab seda ,et sa ei saa kirjutatust aru, aga nagu mu tark vanaema kunagi kauges minevikus juba ütles ,et ega vasikaga võidujoosta pole erilist mõtet see on sama nagu lollile teha selgeks ,et ta loll on. ma olen siis nüüd otsekohene ja tore on et sa susanna oled meil siin kõrge laubaga üsna kõrge laubaline kohe
˅ näita rohkem ˅
2018-11-07 17:21
Igal ühel oma elu ja teistel pole õigust tema elu ja tegemiste üle otsustada. Las teeb oma kunstnikerdustega esmaabikappe kui soov ja las müüb. Mis see teie asi on.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-07 17:45
Susanna, neid saateid vaatas pool Eesti rahvast ja shows pidigi olema show’d seega anna aga tuld ja lobise palju tahad minu saadetest mis mina tegin . Huvitav ajajärk mis minu elus ja nalja sai igati palju, vähegi ajudega inimene kes vaatas sai aru, et tegu suures osas paraja komejandiga ja nii see oligi mõeldud. Kade Sinu peale? Loomulikult lähen ma kadedusest lõhki, mida rohkem ma Sinu postitusi loen seda rohkem ma saangi aru, et ma lausa pean olema kade sest sellist fun elu oleks ikka igati lahe elada nagu Sul ja kõik pole nii targad nagu Sina seega loomulikult olen kade, mis Sa siis veel arvasid?
˅ näita rohkem ˅
2018-11-07 17:48
Jah, seni kui ei trügi õpetama kuidas ja mida.
Ma arvasin kah, et oleks hea kui see teema kaoks, aga tegelikult on see väga õpetlik.
Ega nimi meest riku, ikka mees nime. (Sõna mees on siin lihtsalt vana ütluse kohaselt).
˅ näita rohkem ˅
2018-11-07 19:31
Nii , et ikkagi tsirkus,teeme rahvast lolliks .Susanna sa mõnitad ju ise praegult trans inimesi.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-07 21:45
a) on liialt ennast täis;
b) hõivatud piiritu edu, võimu, hiilguse, kauniduse või ideaalse armastuse fantaasiatest;
c) peab oma probleeme ainulaadseteks ja usub, et neist võivad aru saada vaid erilised inimesed;
d) ülemäärane imetluse vajadus;
e) tunneb end väljavalituna; taotleb põhjendamatult eriti soodsat kohtlemist või tema ootustele kohest vastutulekut;
f) inimsuhetes kasutab teisi ära oma eesmärkide saavutamiseks;
g) empaatiavõime puudumine, ei ole võimeline ära tundma teiste inimeste vajadusi ja tundeid;
h)sageli tunneb kadedust või usub, et teised kadestavad teda;
i)käitumiselt või hoiakutelt ülbe ja upsakas
˅ näita rohkem ˅
2018-11-07 22:22
No aga vähemus peaks omavahel kokku hoidma ja vaikselt heteroinimeste vahele ennast ära mahutama aga mitte ,,see olen mina ja kõik teevad mulle liiga,, järelikult sa ise käitud halvasti, me ei tee ju puuetega inimestele haiget vaid aitame neid sest nad vajavad seda aga sinu jutust tuleb välja meie vajame abi ja sina aitad
˅ näita rohkem ˅
2018-11-08 00:39
Susanna miks sa nii lühikese süütenööriga oled?

Äkki peaksid sõnu väheke ümber seadma. Natuke liiga keeruline sõnastus, et inimesed õigesti aru saaksid.
Ja natukene metamorfoosset mõistmist oleks väheke vaja.
Näiteks: "peas kinni" tähendab, et see on aju juhtida, mitte et peast loll oleksid.

Hinga paar korda ja siis kirjuta alles.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-08 00:59
Saavad küll aru. Ära allu provokatsioonile.
˅ näita rohkem ˅
1
...
3
4
5
...
9