Foorum
1
2
3
...
7
8
9
2018-10-29 17:15
Kas downi sündroomiga inimese tervis on korras? Nad ju ka ainult mõtlevad natuke teistmoodi. Keegi ei lähe neile sellepärast noaga kallale, et nad õnnelikumad oleksid. Mõni mõtleb, et ta on koer. Keegi ei opereeri talle sellepärast saba taha. Tablette peab võtma, mitte ennast lõikuda laskma
˅ näita rohkem ˅
2018-10-29 19:25
Aga mis siis saab, kui hormoontablette enam ei ole saada või raha ei ole nende jaoks? Milline sa siis välja hakkad nägema? Mis siis juhtub? Kuidas sa kavatsed 70ne aastasena välja näha? Pensi eest ikka tabletti jõuad osta? Mao peale ei hakka? Või loodad, et sured kõrvalmõjude pärast 50neselt ära?
˅ näita rohkem ˅
2018-10-29 21:48
Kõrvalmõjuna võib nimetada veel seda, et see on ka väga üksildane elu. See mõjub samuti psühholoogiliselt.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-30 07:37
No veab sul.
Ma küll ei oleks siia tulnud, lehele, juhul kui mu elu oleks küllastatud sõpradest, no ei oleks aega.
Miks ma ei usu, usun ikka, et olemas on. Lisaks on veel olemas inim - Barbied, Kenid, haldjad, tiigrid, sisalikud..... kes on samuti opitud.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-30 09:39
Diabeetikud tunduvad ka terved, kui on insuliini manustanud
Vincent van Gogh vihkas ka enda kõrva, sest see valutas ja lõikas selle ära. Pärast tegi ikka enesetapu.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-30 15:34
Jämejala puhkemajas elab hr napoleon ja tema heterodest sõbrad räägivad ka, et need, kes hr napoleonist aru ei saa peaksid ise ravile minema, sest aju on neil selles osas nii kinni kui kinni. Aga hr napoleoni tervis on parimas korras
˅ näita rohkem ˅
2018-10-30 16:22
Mina saan paljudest asjadest aru. Ka sellest, et mõnel inimesel on vajadus tõestada kõigile, kui tubli, hea ja õnnelik ta on ning, et ta on teinud ainult õigeid otsuseid. Inimest peab aitama, sest kordamine on tarkuse ema ja äkki juhtub ime ning ta jääb ise ka ennast uskuma.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-31 01:33
Sa jusud ammu ainult ennast ja usud et kordad oma ema tarkus ema mõttes. ema pole su ealeski ammugi siia tulnud.Teades su ema, siis moraali tugevus oli kõrgemal tasemel kui sinu oma.
Kindlasti esitad küsimuse mine ema tasemele, siis ütlen et sinu ema oma ei küündi nii kõrgele kui minu vanemate omad.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-31 07:04
sa ju yritadki töestada midagi
˅ näita rohkem ˅
2018-10-31 11:26
Piltide järgi vaadates susanna2 , ole sa ju lihtsalt mees naiseriietes, mitte grammigi naiselikkust,
˅ näita rohkem ˅
2018-10-31 13:58
Ma ei tea, miks sünnivad sellised inimesed. Keegi ei tea. Ma soovitan sul vaadata filmi, piinatud geenius. Sulle peaks see päris õpetlik olema. Ei ole alati peas kõik korras, kuigi sa ise nii arvad
˅ näita rohkem ˅
2018-10-31 14:52
Kiisuke75 – olgu, susanna2 vahest hetero stereotüübi järgi naiselik ei ole, aga mida sa tahaksid, et tal oleks rohkem? – puusa? rinda? rohkem pehmet polstrit?
Milline oleks aktsepteeritavalt naiselik transseksuaal sinu arvates?
˅ näita rohkem ˅
2018-10-31 15:50
Stripi baaris Enamus on täis ja ei saa millestki aru või siis saavad aru küll aga jätavad viisakusest mainimata. Aga see et 3-4 on seda väljanäidanud, räägib ise enda eest. Seega saadakse aru küll, et võlts värk.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-31 16:32
Kui mees võtab pähe, et ta on naine. Lihtsalt vales kehas sündinud, siis on kõik ok. Normaalne mees. Testid tehtud, loll ei ole.
Mis sa arvad, kui mees võtab pähe, et ta on tolmuimeja või kaamel, kas siis on ka mõistusega kõik ok. Testid tehti ära, mõistlik mees, aga vales kehas sündinud. Väike operatsioon ja . Ma loodan, et sa ei hakka nüüd maha tegema mehi, kes tahavad olla tolmuimejad.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-31 17:16
Jah sa pole enam mees, aga sa pole ka naine. oled vaid naisega sarnanev sootu isik. Nii lihtne see ongi.
Minul isiklikult pole sinu vastu midagi. Ole kes oled. Aga heteromehena mul seksuaalses mõttes sinu juurde asja ei ole, sest mulle meeldivad ainult naised(emased)
˅ näita rohkem ˅
2018-10-31 17:59
Kui sa oled naine siis miks pead seda koguaeg tõestama
˅ näita rohkem ˅
2018-10-31 21:10
Välimuse kallal ma ei noriks, see on maitse asi. On olemas anorektilistest naistest kuni väga suurteni. Naiselikkus ei olene ainult välimusest.
Iseloom, no see on jah, nartsissistlik.
Alles 10 lk. sain siis teada, et enne oppi tehakse hulgi teste, ka psühhiaatrilisi. Enne seda oli ainus argument, et nii on, harjuge ära, kes ei usu võib ravile ise minna. Sellise jutuga ja toetudes vaid enda kogemustele, mitte tuues sisse kellegi teise kogemusi - ei veena.
Ikkagid ei veena mind ükski vägi, et neid vales kehas sündinuid oleks palju. Neid on kindlasti, aga vähe. Enamikul juhtudel on siiski asi psühholoogiline. Uskuda võib kõike.
On ju olemas tiigermees, kes usub samuti, et peabki tiiger olema https://en.m.wikipedia.org/wiki/Stalking_Cat
Barbie naine Valeria Lukyanova, no kes viitsib googeldab. No tema usub samuti siiralt oma erilisusse, ülejäänud võivad samuti ravile minna.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-31 22:36
On siis on ja olgu, mul on paar sõpra need olid teinud kui ei käi hõiskamas et on nüüd naised . psühhiaatri vahet kippusid küll päris pikalt ja pereliikmetele ei julenud rääkida julgustuse said sõpradelt
˅ näita rohkem ˅
2018-10-31 22:47
Kuid elavad teise naisega mehed neile miskipärast ei meeldi
˅ näita rohkem ˅
2018-11-01 07:46
Kas selle psüholoogilise testi tegi sama arst, kes kontrollib Wismaris relvaloa taotlejaid ? Mida üldse arstid kontrollivad? Kui üldse raha sahtlisse ja transule tõen pihku, mine lõikama
˅ näita rohkem ˅
2018-11-01 09:10
neid teste tehakse ikka palju ,esiteks ka psühhiaater üritab sind ikka hoida algul sel teel ,kellena sa sündinud oled...
˅ näita rohkem ˅
2018-11-01 12:21
Aga Susanna, milleks on ikkagi vaja sellest siin nii pikalt heietada sellele arusaamatule vihkavale seltskonnale, kellel pole selle infoga midagi pealehakata, keda see teema võibolla ei huvitagi?
˅ näita rohkem ˅
2018-11-01 12:52
See naiseks saamine, on väga suhteline. Reaalsuses ikkagi mees kellel genitaalid eemaldatud, sisuliselt kastraat, keda hormoonid panevad tundma naisena.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-01 13:10
Kaastunne lihtsalt.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-01 13:17
Ma ei ole siin küll ühtegi vihkavat kommentaari lugenud. Keegi pole ka öelnud, et sa lolli teoga hakkama said. Pigem vastupidi, Kiisuke ja Jfjm ning Seppjuhan üritavad mingeid teooriad ja põhjuseid leida.
Minu jaoks on huvitav, miks ja tean, et seda vastust üheselt ma nagunii ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-01 13:23
Naiseks on kergem saada,munad pooleks häbememokkadeks,till lühemaks ( tavaliselt naismeestel on ta väike)auguke kõhu õõnde ja kõik toimib,aga katsu sa naisele riist panna mis ka seisaks
˅ näita rohkem ˅
2018-11-01 16:28
Susanna, sinu keha on ülesehitatud kromosoomide komplektiga, mis sisaldab Y-kromosoomi. Naise organismis seda ei leidu. Tilli võib küll mahalõigata, aga Y-kromosoomi kehast eemaldada pole võimalik. Sa lasid enda keha kirurgiliselt küll muuta naiselikumaks, aga kõik su keha rakud on mehe omad, sest kõigis neis on olemas see sama Y-kromosoom.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-01 21:32
Oehhhhhh, vaene mees.........sul pole sõna otseses mõttes elus mitte munnigi
˅ näita rohkem ˅
2018-11-02 20:06
Ilmselt olen ma lollakas aga uurides sain aru, et iga kõrvalekalle kromosoomides, lõppeb väärarenguga.
Kindlasti väidetakse ka nüüd seda, et feromoonid töötavad kohe paugust tagurpidi.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-03 08:35
Tegelikult sain vastuse.

F64.0 Transseksualism
Soov elada ja olla hinnatud kui vastassugupoole esindaja; harilikult kaasneb ebamugavuse ja mittevastavuse tunne seoses oma anatoomilise sooga ning soov saada kirurgilist ja hormoonravi, et muuta oma keha võimalikult vastavaks eelistatava sugupoole omale.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-03 08:49
Sugukromosoomide ebanormaalsusest sobiks vaid Klinefelteri sündroom, muul juhul oleks ikka täieliku alaarenguga tegemist.

https://inimene.ee/haigused-ja-seisundid/list/haigused-ja-seisundid/klinefelteri-sundroom-507
˅ näita rohkem ˅
2018-11-03 09:49
tilli ei lõigata ju täielikult maha ,see toimima aga lühemana kliitori eest kuid erutusega läheb ikka kõvaks ,niiet kui auk ongi juurde tehtud ja munandid häbememokkadeks pooleks siis mees osa funkab ikka edasi,....sest muu operatsiooniga oleksid sa invaliid susanna2, meditsiin ei ole arenenud nii palju et mehe kusemine ümber muuta....
˅ näita rohkem ˅
2018-11-03 10:44
See Klinefelteri Sündroom kuulub intersoolisuse alla, kus inimene sünnib tavalisest erineva kromosoomide komplektiga. See on pigem puue, kui haigus. Haiguseks saab nimetada vaid sellega kaasnevaid vaegusi, mida saab raviga leevendada. Samuti saab ravimitega mõjutada organismi arenemist. Muide rahvusvaheliselt on selline lapseeas pöördumatute tagajärgedega meditsiiniline, eriti just kirurgiline, sekkumine kuulutatud inimõiguste rikkumiseks.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-03 11:22
Siis on ikka tavaline XY kromosoomid ja F 64.0.

susanna2 vaatamata oma pühale missioonile panna inimesi mõistma, tekitas hoopis minus väga ettevaatlikku suhtumist.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-03 11:43
See püha missjoon tekitab rohkem vaenlasi kui sõpru. Ja seda mitte niivõrd tavainimestes, kui just kaaskannatajates, keda ta on suutnud samale teele agiteerida ja hiljem tehtut kahetsevad. Ta räägib siin, kui hea ja ilus kõik on, aga vaikib maha varjuküljed. Seda, kas inimene jäi tulemusega rahule, teab vaid tema ise ja harva kui mõni julgeb tunnistada, et sai lollusega hakkama.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-03 13:54
Minu sügav kaastunne susanna ohvritele.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-03 19:07
Parem oleks kui teemaalgataja selle teema kustutaks, sest see on siin pööranud jaburaks. Transseksuaalsus on omaette meditsiiniline ja psüholoogiline teema, miks need asjad nii on elus ... ma ei usu, et seda keegi teab ja kes on valikud teinud need on oma eluga rahul on ka neid kes pole otsusega rahul. Mingit absoluutset tõde ei ole olemas. Kindlasti ei tee see eluvalik elu kergemaks, tekivad muud mured ja asjad aga kindlasti on ka see andnud südamerahu. Kurja seda ei anna isegi ehk seletada ja kas ongi vaja, ma ei tea eriti transseksuaale kes tahavad oma neid asju lahata üldse kuskil avalikuse ees, pigem tunnen mina neid kes tahavad rahus elada, teha omi toimetusi ja pigem ei peeta vajalikuks neist asjust kuskil kepilehel laulda. Minu seisukoht on siiani sama ... tagakiusamist pole siin meie ühiskonnas ja tegelikult saab ka teha oma elulisi otsuseid ise ja on antud ka võimalus oma valikud teha reaalsuseks. Ma ei mõista mida Susanna tahab tõestada ja kui aus olla käib mulle selline mingi paaniline tõestamise soov juba vastu ... sa oled juba öelnud, mida sa arvad aga ikka kurat lõugad ja jaurad siin ning kordad ühte ja sama nagu katkine grammafon, pinda hakkab juba käima. Saa aru inimene, igaühel on õigus oma seisukohale ja mitte kunagi ei saa sa nii, et kõik kummardavad ainult sinu öeldut, jäta ruumi ka teiste inimeste arvamusele ja püüa ka neid aksepteerida, siis aksepteeritakse ka sinu seisukohtasi rohkem, loomulikult kui sa jaurad ühte ja sama iga sekund, siis ei hakka sind keegi kuulama ja tõesti, palun ära situ teiste TS inimeste hinge otse, sest seda sa hetkel teed. Sina ei ole TS inimeste suuvooder ja enamik meist ei soovi, et sa omast arvates võitled mingi tõe eest, sest meil on oma tõde olemas ja me soovime lihtsalt elada ja teha oma toimetusi. Meil pole vajadust tõestada erinevalt sinust maailmale aina midagi. Ning iha leht ei ole ka selle sinu tõe edastamise koht vaid see on inimeste seksuaalsete huvide leht, inimestel on seksuaalelu olemas ja siin soovitakse neid suhteid ja vahet ei ole kes keda siin eelistab, peaasi, et üksteist leitakse.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-03 19:15
˅ näita rohkem ˅
2018-11-03 19:25
Absoluutselt nõus.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-03 19:26
No teeme asja lihtsamaks.
Jah, see on kaasasündinud looduse kerge vimka. Ajutegevus ja keha ei käi käsikäes. Tundub, et kõik oleks nagu korras aga samas reaktsioonid, tunded jne, vahel ka suguiha ei ole keha sootunnusele omased. Ma ei tea, mis seda põhjustab aga nii see paraku on.
Kõlab nagu hullumeelne aga seep see ei ole teps mitte. Ei ole ka kromosoomid ega muus asjas mittemidagi teistmoodi, täiesti tavaline inimene. Napoleonist ja tolmuimejast erineb see sellega, et olemas on reaalsustaju ja keha muutmine on tehtav. Iseasi kas see on mõistlik. Jah soovahetusega leevendust saad. Nüüd tuleb see aga.. aga jamamist on ikka kohutavalt palju. Põhimõtteliselt pead teise riiki kolima ja seal eluga otsast peale alustama. Eluaegne ravimite võtmine, ei ole teada kuidas see edaspidi tervisele mõjub, kuidas aju vananedes sellele asjale vastu peab. Ühesõnaga tume tulevik. Ega see kerge ettevõtmine ei ole aga kui ikka tunned ennast kehvasti ja mõne lõikusega saab leevendust, siis ikka võtad selle ette. Peavalu puhul ju ka võtad tabletti, kuni ära viskab ja arsti juurde lõpuks lähed.

Aa ja siis on veel niiöelda seksifantaasia tegelased, kes tahavadki vaid sedasi mängida ja hängida. Rollimängud.
Seal pole midagi erilist rääkida. Tavaline inimeste vaheline seksivärk. Kui keegi viitsib, siis võib sellest kohast küll mingi psühho teema välja uurida, et miks inimestel on sellised fantaasiad.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-03 19:42
Tänan Marietv!
Lihtne, inimlik ja mõistetav vastus.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-03 21:22
Ka siis kui sünnib sellisena on asi peas kinni. Keha on ju normaalne, ainult oma pea pole sellega rahul.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-03 21:44
Muidugi peas, kus siis veel?
˅ näita rohkem ˅
2018-11-03 22:06
See on nagu buliimia,inimene ei ole rahul sellega milline on,ainuke ravi ümber lõikus,
˅ näita rohkem ˅
2018-11-04 06:44
Susanna, sinu vastus teeb ikka kohutavalt sinu peale au. Tõesti sellisena sünnitakse ja ollakse kuni surmani.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-04 10:24
Kas sa nüüd adud kes oled susanna ??? naine või mees või lihtsalt oma teguotsa reklaamiv idioot. miks su sõpruskond koosneb pepuvendadest mitte naistest???? ja ära ütle et see pole nii olen sind su sõbra Markoga näinud,samuti ka pedeparaadil
˅ näita rohkem ˅
2018-11-04 17:44
Aga ennast siin tõestada üritad,see näitab ,kupli all miski vale,ela oma elu miks normaalsete naiste meeste ellu ronid kes sind ei mõista ja ei tahagi mõista,haridusest ja haritusest oled sina küll mööda , vähe pole ma nä n sinu suguseid igapäev
˅ näita rohkem ˅
2018-11-04 18:31
Hm, tundub et väide vastab tõele, et mehed mõtlevad rohkem alumise peaga. Kui see ära lõigata ega siis ei olegi midagi tarka tulemas
˅ näita rohkem ˅
2018-11-04 18:32
˅ näita rohkem ˅
2018-11-04 18:42
Ja susanna tundub, et on oma olemuse saavutanud. Nagu tõeline iha naine, kes reklaamib oma tagumikku ja üritab mehi üle lüüa.
Vahel ka väike käts foorumis ja nii ta läheb.
Hariduse ja haritusega, ning väljanägemisega ei jää ta sammugi teistest iha naistest maha.
Nii, et kõik on hästi.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
7
8
9