Parem oleks kui teemaalgataja selle teema kustutaks, sest see on siin pööranud jaburaks. Transseksuaalsus on omaette meditsiiniline ja psüholoogiline teema, miks need asjad nii on elus ... ma ei usu, et seda keegi teab ja kes on valikud teinud need on oma eluga rahul on ka neid kes pole otsusega rahul. Mingit absoluutset tõde ei ole olemas. Kindlasti ei tee see eluvalik elu kergemaks, tekivad muud mured ja asjad aga kindlasti on ka see andnud südamerahu. Kurja seda ei anna isegi ehk seletada ja kas ongi vaja, ma ei tea eriti transseksuaale kes tahavad oma neid asju lahata üldse kuskil avalikuse ees, pigem tunnen mina neid kes tahavad rahus elada, teha omi toimetusi ja pigem ei peeta vajalikuks neist asjust kuskil kepilehel laulda. Minu seisukoht on siiani sama ... tagakiusamist pole siin meie ühiskonnas ja tegelikult saab ka teha oma elulisi otsuseid ise ja on antud ka võimalus oma valikud teha reaalsuseks. Ma ei mõista mida Susanna tahab tõestada ja kui aus olla käib mulle selline mingi paaniline tõestamise soov juba vastu ... sa oled juba öelnud, mida sa arvad aga ikka kurat lõugad ja jaurad siin ning kordad ühte ja sama nagu katkine grammafon, pinda hakkab juba käima. Saa aru inimene, igaühel on õigus oma seisukohale ja mitte kunagi ei saa sa nii, et kõik kummardavad ainult sinu öeldut, jäta ruumi ka teiste inimeste arvamusele ja püüa ka neid aksepteerida, siis aksepteeritakse ka sinu seisukohtasi rohkem, loomulikult kui sa jaurad ühte ja sama iga sekund, siis ei hakka sind keegi kuulama ja tõesti, palun ära situ teiste TS inimeste hinge otse, sest seda sa hetkel teed. Sina ei ole TS inimeste suuvooder ja enamik meist ei soovi, et sa omast arvates võitled mingi tõe eest, sest meil on oma tõde olemas ja me soovime lihtsalt elada ja teha oma toimetusi. Meil pole vajadust tõestada erinevalt sinust maailmale aina midagi. Ning iha leht ei ole ka selle sinu tõe edastamise koht vaid see on inimeste seksuaalsete huvide leht, inimestel on seksuaalelu olemas ja siin soovitakse neid suhteid ja vahet ei ole kes keda siin eelistab, peaasi, et üksteist leitakse.