Tere, susanna2. Aitäh sulle.
Ma usun, et sa tead susanna2, miks heteromehed sinuga suhtlust otsivad ja miks nad peale sinuga seksi nt uuesti seda otsivad. Ma ei kahtle sinu kogetus ja selles, et on mehi, kes unistavad transsoolisega suhtest, aga mis puutub strap-on´iga rahuldamisse partnerite vahel heteroseksuaalses suhtes, siis mul on omal kahtlus, et seks opereerimata transnaisega ja strap-on´i kasutamine heterote praarisuhtes, on heteromehele sama . Strap-on´iga anaalseks heterost naisega ja anaalseks transnaisega ei ole vaadatav samaväärsena nagu seda on arusaam, et naine, kes proovib dildot, proovib ka seksi mehega või eelistab meest dildole. Ei ole selget üleminekut ühelt paaristegevuselt teisele tegevusele.
Iga heteroseksuaalne mees ei taha strap-on´I järgi proovida ja arvan, et iga hetero, kes on oma naispartneriga strap-on´i proovinud on või ongi naisega harrastamas seda ja teeb seda naudinguga, ei unista transnaisest, ehk siis seksist, kus on n-ö 2 ühes , nagu sa selgitasid. See oleks liiga lihtne, kui saaks vedada paralleeli strap-on seksi ja transnaisega seksimise vahele. Sinu vastus, tundub, veidi seda tegi. Ma ei seostaks seda strap-on´I huviga, vaid arvan, et huvi või uudishimu, mis heterot tarnssoolisega seksima ajendab, sisaldab eksperimenteerimissoovist enamat. Midagi peab transnaisega seksimise soovi tekitamiseks veel olema ja see midagi istub nende meeste peas. Ma ei ole see inimene, kes saab öelda, mis kellegi peas on, aga ma usun, et strap-on´ist see ei alga ja mingit seost neil ei ole.
Transsoolistel ja heteroseksuaalsetel meestel on kindlasti arvamusi erinevaid siin, aga ma arvan, et täielikult välistatud ei ole, et opereerimata transsoolisega seksinud varem naisega (naistega) heteroseksuaalse(te)s suh(e)tes olnud või neid üritanud mehes, kes teise mehekehaga (kuigi transsooline) vahekorda astumisest huvitub, see selle mehe enesetajus ja tema seksuaalelus midagi ei muuda, et see seks temaga n-ö peas edasi ei ela. Lähtun siin eeldusest, et mehel on enne olnud mingeid eksuaalsuhteid naistega ja et tegu on tema vaba valikuga transsoolise kasuks. Kas ta siis teab ise, et on bi- või homoseksuaalne – kes teab, mida mees siis arvab. Bi ja homoseksuaal on ainult liigitus, inimese peas need liigitused ei ole nii lihtsad.