Ning lp Kiizukas.
Ma ei ole nii tõesti kui vähegi olla annab, kunagi capri käsul kedagi 1tega hinnanud. See kui Capri ütleb, et sinu kunagine piltide hindamine oli minu enese algatus, vastab tõele. Seega ole nii kena ning ehk jätaksid selle teema nüüd rahule. Istun su bloki all, pärast seda kui tollal kõiki minu pilte 1tega vastu hindasid, peaks nagu võlg siin iha saidi mõistes tasutud olema. Mul ei ole põhjust selle ja sinu peale vimma pidada. Niipalju kui vähegi kui siin iha saidil suhtleme ja oleme, peaksime siiski mõistuslikult suhtlema, jättes ära tiitlite jagamise. Tean, et capri temperament ei luba sõna sekka ütlemata jätta, sellest peaksid sa siin aru saama küll, siis sinult võrreldes teiste jobudega loodan kainemõistusele ja täiskasvanlikule.
Ps! Kui sul on küsimusi või kahtlusi mingite kasutajakontode kuuluvuse osas, siis on meil selleks olemas moderaatorid, kes asja käsile võtab ning sõltuvalt iha saidi olemise ajast nad ka aitavad. Tee kirjadest, hindamistest arvuti,- või nutiseadme kuvatõmmised, saada moderaatorile ning vahest aitavad sind. Mina olen sama asjaga abi saanud ning rahule jäänud.
Ja sina tarts oled täiega peast soe, miks tagasi ajada, kui mulle nii väitsid. Kummaline, et sellised 1-de ladujad ei kannata kriitikat, panin sulle jah mõne 1-he, kui oma varikontolt, nn. olematu naise kontolt kümpse toksisid iseendale, surunupp
Aga kommentaari mille sulle metsavana tarts.sinna alla kirjutasin, kustutasin, hale, nõrk äbarik. Samas oled siin hulgim naisi maha teinud, labane kalts.
Sa oled ikka täiega sooda, soovitades peale oma madalaid lükkeid mõistlikku suhtlemist ihas.
PS! Mul pole kitse geene, et moderaatoritele kitse panna ja ulguda, kes mulle jälle persetäie 1-si pani, jõudu torbik.