Foorum
1
...
7
8
9
...
13
2021-11-09 08:40
Qwerty112 me oleme sellel teemal mõtteid jaganud ja arutanud juba nii palju, et tekib juba lootusetuse tunne peale. Huvitav, kuidas sa siiani ei suuda aru saada, et need kirjade sisud mida ma sulle saatnud olin, on puhas väljamõeldis ja et sullegi valetasin? Ise käisid meeleheitlikult mulle peale, et räägi, räägi, räägi mis toimub.
Kui sa juba siin kuvatõmmistega siin ähvardad, siis kas sa julged ka seda kunagist kirja näidata, et ma ka privaatselt sulle kirjutasin, et ma valetasin sulle capri osas?
Tõenäoliselt sa ei julge.
Nii, et capri räägib siin tõtt.
Ja mitmetes teemades on juba läbi käinud klausel, et capri pole mind augusti lõpust alates 2021 blokeeringu all hoidnud.
Nii, et qwerty112, kui sa ei suuda siiani asjadest aru saada nii kuidas asjad tegelikult on, ei ole enam minu ja capri asi.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-09 08:43
Tundub, et oled seemnevedelikku liiga palju sisse luristanud Peenisevenitaja ... Väljutad mida hetkel?
˅ näita rohkem ˅
2021-11-09 08:51
oi, touchil juba varahommikul vagad unistused peenistest... et tahaksid kangesti midagi luristada? mrtarts ehk pakub oma abistava peenise, enne kui lugupeetud vanaema oma ligaste unelmatega terve foorumi ära ummistab
˅ näita rohkem ˅
2021-11-09 08:57
Ning lp Kiizukas.

Ma ei ole nii tõesti kui vähegi olla annab, kunagi capri käsul kedagi 1tega hinnanud. See kui Capri ütleb, et sinu kunagine piltide hindamine oli minu enese algatus, vastab tõele. Seega ole nii kena ning ehk jätaksid selle teema nüüd rahule. Istun su bloki all, pärast seda kui tollal kõiki minu pilte 1tega vastu hindasid, peaks nagu võlg siin iha saidi mõistes tasutud olema. Mul ei ole põhjust selle ja sinu peale vimma pidada. Niipalju kui vähegi kui siin iha saidil suhtleme ja oleme, peaksime siiski mõistuslikult suhtlema, jättes ära tiitlite jagamise. Tean, et capri temperament ei luba sõna sekka ütlemata jätta, sellest peaksid sa siin aru saama küll, siis sinult võrreldes teiste jobudega loodan kainemõistusele ja täiskasvanlikule.

Ps! Kui sul on küsimusi või kahtlusi mingite kasutajakontode kuuluvuse osas, siis on meil selleks olemas moderaatorid, kes asja käsile võtab ning sõltuvalt iha saidi olemise ajast nad ka aitavad. Tee kirjadest, hindamistest arvuti,- või nutiseadme kuvatõmmised, saada moderaatorile ning vahest aitavad sind. Mina olen sama asjaga abi saanud ning rahule jäänud.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-09 08:58
🤣🤣🤣 töötad poole toobise Tartsiga paaris ja pakud teenust🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2021-11-09 09:07
ei, ma ei tööta kellegagi paaris, ka mitte tartsiga. nii et lugupeetud touch, mõtle usutavamaid valesid välja.. muidu paistad aina rumalam.
ja teenust võin sulle pakkuda, kui kunagi peaksid kompleksidest ja tigedusest üle saama...kade ei ole
˅ näita rohkem ˅
2021-11-09 09:10
Aga ma salvestasin pakkumise igaksjuhuks
˅ näita rohkem ˅
2021-11-09 09:15
touch, lootsingi, et sa seda pakkumist vääriliselt hindad ja kohe õhinal ära salvestad
aga tarts või keegi teine vitaalne mees võiks tõesti touchile abistava peenise ulatada..... muidu jääbki näljane leivast soiguma.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-09 10:08
Oled heategevuse lainel
˅ näita rohkem ˅
2021-11-09 18:06
Rahunege!

Karu kirjutas ka minule Andis teada, et ta Caprist ei hooli, väga igav naine.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-09 18:15

Mina ka ei saaanud aru, et miks Karu minule kirjutab ja armastust avaldab.

Ju siis capri ei pakkunud rahuldust
˅ näita rohkem ˅
2021-11-09 18:31
Milline tuuletõmme on kellegi jalge vahel ja siis arvaase, et peaks kadestama.
Capri, enne ütlesin,et oled naljakas..... ei tahtnud õelda, et nõrgamõistuslik.
Armastataksegi lolle ja blondiine keppida. Ükspäev jäävad ka need vanaks
˅ näita rohkem ˅
2021-11-09 20:08
suuseks näkku pritsimsega 50
suuseks allaneelamisega 75
kuldnevihm krae vahele 100
kannikasse: suur m: 75, väike 100
kaks meest eest ja tagant 100
purjus soomlased miinus 20% see hinnakiri on capi oma ja mida capi hiljuti avaldas. aga kahjuks lekkis see läbi ja capi poleks seda arvanudki.teinekord hole hoolsam Capi kui oma teenus kuulutusi avaldad
˅ näita rohkem ˅
2021-11-09 20:21
Vat kus karu😂Vastu talve naised kõik üles ajanud😂
˅ näita rohkem ˅
2021-11-09 21:38
Huvitav, kui suur peab see idiootsus, et päevast päeva mingit väljamõeldud jama capri kohta levitada.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-09 21:42
eks küsi Capi käest pooletoobine tarts. miks ta seliseid kuulutus ise kuulutab
˅ näita rohkem ˅
2021-11-09 22:05
Oki, ei näe neid kuulutusi mitte kusagil.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-09 22:07
Qwerty, loetust arusaamiseks eeldaks mõistuse olemasolu. Sinul seda nagu näha ei ole.

Eks siis teen sulle veidi parandusi.

2021-11-09 21:38:51
Kustuta postitus
Huvitav, kui suur peab see idiootsus,

----

Huvitav kui suur peab see idiootsus olema.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-09 22:31
Seni kuni te ei tõesta oma väiteid, jääb see kõik lihtlabaseks debiilseks valetamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-09 22:49
Sa ise oled paistnud valetamisega silma. Sa kipud tihti teisi süüdistama asjades, millega ise tegelenud oled.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-09 23:28
Näiteks millega Ladekas?
˅ näita rohkem ˅
2021-11-09 23:30
Paraku mulle on jäänud mulje, et oki, vagamehe, qwerty valed on siis õigustatud. Erinevalt loetletud persoonidest ei tegele sellega igapäevaselt.
Haige värk mis siin toimub.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-10 10:43
Isegi mitte kui oleks õigustust, sest valetamisega ma ei tegele. Vähemalt mitte nii problemaatiliselt nagu loetletud persoonid.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-10 15:47
Päriselt, Tarts?
Minu arust oled sa täiesti haige inimene.. sa oled siin ju korduvalt tunnidtanud, et sa valetasid ja laimasid päris mitme erineva tüdruku peale. Sa teed jus seda problemaatiliselt. Vaata oma probleemile näkku ja alles pärast seda hakka teistes vigu otsima ja suunama.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-10 17:17
2021-11-09 22:31:39
Seni kuni te ei tõesta oma väiteid, jääb see kõik lihtlabaseks debiilseks valetamiseks.

MrTarts... Eks küsi ise tema käest

˅ näita rohkem ˅
2021-11-10 17:57
MrTarts, kas ma pean ka prostituutidest rääkivast foorumist foorum69.org sind tsiteerima ühe Tallinna tüdrukuga seoses, kus sa kõigepealt armusid prosti ja siis väitsid ühte teist asja,mida sa hiljem oled eitanud? Kui sa valetasid, olite mõlemad terved ja laimasid tüdrukut, kui ei valetanud, siis sa oled nüüd üli silmakirjalik.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-10 18:50
Violiina, Selge. 1,9 aasta jooksul olen laimanud kahte naist. See teeb minust kohe haigeks inimeseks. Milles probleem tegelikult on? Psühhiliselt haige inimene oled selliseljuhul sina kui pead mind ei tea kelleks.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-10 19:02
Qwerty, kes need teised naised siis on, keda ma olen laimanud?
˅ näita rohkem ˅
2021-11-10 19:24
Ha, ha, ha, .... mingi eriti mõttetu prostituudi pärast selline "vaht" üles aetud... Samas leidub hulgi, kes teda veel hindavad , Nu jõudu siis neile Iha.ee vaid selle eest "käsi plaksutab" Raha tuleb niikui raba...
˅ näita rohkem ˅
2021-11-10 19:48
Järelikult tegija, igaüks ei oska lihtsalt teda hunnata
˅ näita rohkem ˅
2021-11-10 20:10
Madaam caprichosa
Sa nagu katkine plaat, pidev korrutamine, väärikad, rõõmsad vanaemad hambaid kiristamas. Tunnista üles, kadestad siiski meid, sa oled nii mürgine, kibestunud, elust pettunud naine. Tore oleks, kui saaksid tütrele seletada, et perekond, laste saamine on normaalne ja meeldiv elamine, olemine.
Mind üldse ei koti, kes millega tegeleb, see ju inimese enda valik, aga labatseda, pritsida tatti, kui keegi pole sinuga ühes paadis, see ei jäta adekvaatset muljet, kuidagi skisofreeniline. Sa ise tegelikult käitud siin sapiselt, kiuslikult, aga teisi süüdistad sapi väljaajamisel sinu aadressil, guugelda, mida see tähendab, saad targemaks veits.
Pean Sulle saladuskatte all tunnistama, hõigud siin tihti, kuidas su pildid pole töödeldud grammigi, ups, iha elab oma elu ja igasuguseid su töötlemata pilte on siin liikvel. Tore ennast kiita taevani ja teisi, kes on sinuvanused maha teha on kummaline.

Kena õhtu jätku!
˅ näita rohkem ˅
2021-11-10 20:19
Caprichosal oli siin juba aastatel 2011 konto. Siis oli ta veel kõhna ilma silikoonideta blond kena naine kelle kenasuudlus lihtsalt välja sõi
2013 tulid juba silikoonid ja kaks Soome naist kukkusid üksteise võidu mehi hullutama ikka raha eest suuseksi ja anaaali.Aastake oli vaikus ja siis tegi capri omale konto kuna sõbrannaga kahasse oli neil niigi mitu kontot , taheti ilmselt midagi diskreetset. Karu võib ikka capri konto olla küll sest seda kasutati vähe ja ainult teatud inimeste hindaisel
˅ näita rohkem ˅
2021-11-10 20:27
Ning lp Kiizukas.

Ma ei ole nii tõesti kui vähegi olla annab, kunagi capri käsul kedagi 1tega hinnanud. See kui Capri ütleb, et sinu kunagine piltide hindamine oli minu enese algatus, vastab tõele. Seega ole nii kena ning ehk jätaksid selle teema nüüd rahule. Istun su bloki all, pärast seda kui tollal kõiki minu pilte 1tega vastu hindasid, peaks nagu võlg siin iha saidi mõistes tasutud olema. Mul ei ole põhjust selle ja sinu peale vimma pidada. Niipalju kui vähegi kui siin iha saidil suhtleme ja oleme, peaksime siiski mõistuslikult suhtlema, jättes ära tiitlite jagamise. Tean, et capri temperament ei luba sõna sekka ütlemata jätta, sellest peaksid sa siin aru saama küll, siis sinult võrreldes teiste jobudega loodan kainemõistusele ja täiskasvanlikule.

Ps! Kui sul on küsimusi või kahtlusi mingite kasutajakontode kuuluvuse osas, siis on meil selleks olemas moderaatorid, kes asja käsile võtab ning sõltuvalt iha saidi olemise ajast nad ka aitavad. Tee kirjadest, hindamistest arvuti,- või nutiseadme kuvatõmmised, saada moderaatorile ning vahest aitavad sind. Mina olen sama asjaga abi saanud ning rahule jäänud.

Ja sina tarts oled täiega peast soe, miks tagasi ajada, kui mulle nii väitsid. Kummaline, et sellised 1-de ladujad ei kannata kriitikat, panin sulle jah mõne 1-he, kui oma varikontolt, nn. olematu naise kontolt kümpse toksisid iseendale, surunupp Aga kommentaari mille sulle metsavana tarts.sinna alla kirjutasin, kustutasin, hale, nõrk äbarik. Samas oled siin hulgim naisi maha teinud, labane kalts.
Sa oled ikka täiega sooda, soovitades peale oma madalaid lükkeid mõistlikku suhtlemist ihas.
PS! Mul pole kitse geene, et moderaatoritele kitse panna ja ulguda, kes mulle jälle persetäie 1-si pani, jõudu torbik.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-10 20:30
Sel Tartsil mäluga suured probleemid kuidas selle lonelyassi käsul hindamine käis, kustutasite foorumis oma kiitlemised ja suure armukirja kiiruga ära
˅ näita rohkem ˅
2021-11-10 20:40
Ahjaa, unustasin mainida caprichosale, teed ise, koos oma varikatega touchi pidevalt maha, raulmell ja mingi roigas veel, kes küll väidavad touch oli Viru lits, siis kuskil kartulivagudes taha saanud, uskumatu mis su kupliall toimub. Kuidas võib üks naisterahvas nii madalaks muutuda, see on tülgastav, tõesti, koos su jäledate lüketega ihas.
Muideks Touch on väga kena naine, suhtleme samuti feiskaris.
Teadmiseks sulle siin ei liigu ainult su töötlemata keha pildid, mis pole nii treenitud kehaga, mis ihas, samuti su näoga pildid.
Puhka jalga, võimle vähem ja lõpeta naiste alandamine siin.

Kõike kena, rohkem positiivsust!
˅ näita rohkem ˅
2021-11-10 20:40
Kiizukas, sinuga ei ole küll kõik korras ma vaatan. Suhtlen sinuga viisakalt ja rahulikult, kuid vastu saab labast sõimu. Sa oled haige inimene.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-10 20:43
Voi vittu,tõesti ei ole meeles mis selle blondi pesulaua capri endine konto oli ,kuid suhu võttis hästi kuigi nägu andis lubada
˅ näita rohkem ˅
2021-11-10 20:54
1vagamees

2021-11-10 20:19:24
Caprichosal oli siin juba aastatel 2011 konto
----------------------------------------------------------------------------

ei, caprichosa polnud aastal 2011 iha saidist veel kuulnudki, paraku
konto tegin siia aastal 2015 ja aastal 2016 lisasin esimesed pildid siia. kõiksugu luulud ja valed seda fakti ei muuda.

kiizukas,
touchi "kenadust" on kommenteerinud tema naabrid ja mõned teised, kes teda reaalis kohanud viimasel ajal.....gerontofiilidele kindlasti magus pala samuti on liikvel ka tema praeguse aja fotod, mis erinevad siin eksponeeritud noorpõlve piltidest nagu öö ja päev
aga see ei tähenda, et oleks tegu ebameeldiva välimusega naisega.........kui see sisemine koledus ainult kõike ära ei rikuks.
jajah olgu peale kõik minu "varikad".......aga kiizukas, kõigepealt tõesta ja siis hakka süüdistama.
kui ei suuda tõestada, siis on tegu laimamisega. ja ära siis imesta kui sellele vastavalt reageeritakse...
minu pildid on mittekohtujatest trollidel siin aastaid hambus olnud
aga oluline siiski vast püsikülaliste arvamus. kui nende arvates pildid vastavad reaalsusele ning nendel mu välimusele pretensioone pole, siis milleks võhivõõrad trollid ja tigedad tädid oma pead sellega vaevavad
˅ näita rohkem ˅
2021-11-10 20:57
Mida sa sogad ,olid suurem jaolt Soomes käisid Eestis Tartu vahet sind sai ikka tihti nikutud.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-10 21:02
Üritad mind enda kõrvale ühele pulgale istuma panna🤣🤣🤣 .. üksi hirmus istuda? Punnita punnita Peenisevenitaja ..
˅ näita rohkem ˅
2021-11-10 21:11
No Touh1 ja sina Caprichosa olete öö ja päev. Sul juba larf nagu halloweeni õudukas , silmad aukus ja hambaid üle paari Suur perse ,silikoon rind laiad õlad kitsad puusad nagu transu .
˅ näita rohkem ˅
2021-11-10 21:38
mammi vagamehel oli järjekordne peenisevaba päev, tselluliidine kliitor kurvalt ja üksildaselt pekkide vahel uinumas?
˅ näita rohkem ˅
2021-11-10 21:45
021-11-02 19:43:29 Eklusiiv!!! lekkis Capi teenuste hinnakiri!
suuseks näkku pritsimsega 50
suuseks allaneelamisega 75
kuldnevihm krae vahele 100
kannikasse: suur m: 75, väike 100
kaks meest eest ja tagant 100
purjus soomlased miinus 20%
capi millal sul uus kuulutus jälle tuleb. ja ole seekord hoolsam, et ei hakka jälle lekima
˅ näita rohkem ˅
2021-11-10 22:10
kiizukas,
touchi "kenadust" on kommenteerinud tema naabrid ja mõned teised, kes teda reaalis kohanud viimasel ajal.....gerontofiilidele kindlasti magus pala samuti on liikvel ka tema praeguse aja fotod, mis erinevad siin eksponeeritud noorpõlve piltidest nagu öö ja päev
aga see ei tähenda, et oleks tegu ebameeldiva välimusega naisega.........kui see sisemine koledus ainult kõike ära ei rikuks.

Ma pole eriti siin ihas tegev, aga nüüd kui sinuga kommenteerimised, suhtlemine, tõesti, hoian peast kahe käega kinni, mis su tervise vead kõik on, tule taevas appi.
Mis sul viga on sõtkud inimeste naabrite vahel, aina rohkem hakkan su mõistuses kahtlema. Gerontofiilidele magus pala, mida rohkem su kommentaare, tülgastavat möla lugeda, seda jälgimaks muutud. Pigem avad uksi keppe kandvatele gerontofiilidele kes vaevu liiguvad ja kiidad kui mõnusad, mehelikud nad on. Pean su vassivaid kõiki maha tegevaid mölasi ümber lükkama, suhtleme touchiga samuti skypes, vaevalt, et suhtlen ta tütrega. Sa oled hingelt nii kole, mürgine, haletsusväärne naine. Elu on vist täitsa perses sul, kui nii palju kurjust inimesel olla saab.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-10 22:16
Caprichosa, väidad mind piltide suhtes valetajaks, kas soovid, et riputan su pildid siin üles, ma ei vassi, võrreldes sinuga.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-10 22:21
Kiizukas, sinuga ei ole küll kõik korras ma vaatan. Suhtlen sinuga viisakalt ja rahulikult, kuid vastu saab labast sõimu. Sa oled haige inimene.

Ja sina pooletoobine tarts hoia oma vahvlirauad kinni, viisakas suhtleja, kloun oled, ei midagi muud. Minu poolest poe kellele iganes p_rse, neid naisi siin hulgim, algul oled kõrvuni armunud ja siis kukud neid maha tegema, mõtetu tropp.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-10 22:31
kiizukas
2021-11-10 22:21:03
Ja sina pooletoobine tarts hoia oma vahvlirauad kinni, viisakas suhtleja, kloun oled, ei midagi muud. Minu poolest poe kellele iganes p_rse, neid naisi siin hulgim, algul oled kõrvuni armunud ja siis kukud neid maha tegema, mõtetu tropp.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

nii nunnu kauni hinge purtsatus, ilus kohe lugeda kas lapselapsega ka samasugust räiget kõnekeelt kasutad? või päriselus teeskled siivsat hästikasvatatud vanaema?

huvitav, et pealtnäha nii intelligentne daam nagu kiizukas ei taipa lihtsat asja......
kellele mina uksi avan või ei ava, milline ma välja näen või ei näe, millega ma raha teenin või ei teeni, mu tervise ja misiganes "vead"- see ei puutu absoluutselt temasse. ega ka teemasse
isegi kui puutuks, siis see ei annaks õigustust mingeid kontosid mulle pähe määrida ja rumalat laimu oma kontos avaldada.
see oli minu algse postituse point siin.
mis pole ilmselt kohale jõudnud poriloopimise hoos memmedele
väärikad ja armastavad nagu nad on meil siin
˅ näita rohkem ˅
2021-11-10 22:58
Madaam Caprichosa

Arusaadav, et tarts su tiiva all, teeb mida käsib ja paneb ka kümpse sulle. Karu24 raskem seis, pead ise laadima oma taskust kümpse, seda enam kui teades, kui raske rahaline olukord sul hetkel on. Arusaadav, elus on tõuse ja mõõnasi, küll kõik korda saab.

Kas sul on mingi pidamatus, et pidevalt mingitest pursatustest sojud.
Loomulikult armastan oma lapselast väga ja lastega räägitakse ikka teisiti, kui vaimuhaigetega. Võiksid ka sellises korralikus vanuses vanaema olla, siis saaksid asjale väheke pihta.
Sa võiksid teisi vähem alandada, ilkuda, mis vastust oma labase kommentaari kohta siis ootasid, kummaline.
Ütlesin ennegi, mind ei koti kellega millega keegi tegeleb, see oma valik, pole ju minu asi. Aga ise pakkusid välja, millised mehed touchile sobivad, arvan, see ikka tema valik, mitte sinu soovitus, nõme.
Mis memmedest sa soigud, me ühe aasta väljalasked, nõme seda ibla mäluda, lame.
See intelligentne, intelligentsus su suust on justkui mädapaise, sõnad millest sa halligi ei taipa.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-10 23:00
üks temaatiline postitus ka kirjade teemasse.......ühe erapooletu proua arvamus
----------------------------------------------------------------------------------------

Autor:

Saaja:
caprichosa
Saadeti: 2021-11-08 10:45:09
Loeti: 2021-11-08 22:02:45
kustuta kiri
See touch kiizukas ja violiina vist on suurem osa ajast juua täis ega kainena vaevalt sellist mõga aja ,ei saa aru millest neil puudus mehi ju peaks siin jaguma
˅ näita rohkem ˅
2021-11-10 23:08
Muideks unustasin mainida, et varsti tuleb kindlasti su varikalt kiri kui juhmakas olen, sinusugune madala iq olemasoleva persooni tegevused on suht läbinähtavad, järgmised etteasted läbinähtavad, koomik.
Samuti nagu pushilt malli võtad, kirjutad iseendale kirju, kui jumalik, Jumalanna oled jne. pushil olid need väljamõeldid kirjad ankeedil, sa teinud siia lausa enda saba tõstva teema, kui rumal võib üks naine oma upitamisega olla, pizda ivanovna
Ja ma kõik oleme juuatäis, muideks narkarid samuti, nõelad ripuvad öödpäevad veenides, sooda.
˅ näita rohkem ˅
1
...
7
8
9
...
13