Foorum
1
...
6
7
8
...
13
2021-10-10 20:49
no teise konto panin kinni kui mu pilte siin varikatena kasutama hakkasid kuid kahjuks teisel kontol pilti endal polnud , niiet ühtedega hindad ikka sina Capri oma varikatega teisi naisi, häbi sul olgu. Capril mahub lõputult sisse ei see ai karju
˅ näita rohkem ˅
2021-10-16 08:56
capri polegi naine,vanamutt rebase silmadega ja pika lõuaga-hobusepea
˅ näita rohkem ˅
2021-10-16 16:33
Juhtamm ja vagamees1 see sama haisev vanamoor nagy jurtust näha ,kaks kõõma kosmosemutti
˅ näita rohkem ˅
2021-10-16 18:13
Raulmell kas täna Adavere pensukas stippamas ?
˅ näita rohkem ˅
2021-10-17 15:14
1vagamees, kas eile möllasid jälle Paide gayparadiisis? Peeruhaisu olid kõik kohad täis.
˅ näita rohkem ˅
2021-10-18 23:40
Paides on Dragunov teeb stripp trahteris ja käib seelikuga
˅ näita rohkem ˅
2021-10-18 23:46
Enam ei tee.
˅ näita rohkem ˅
2021-10-19 00:09
Ahah siis teen ise vot tule vaata
˅ näita rohkem ˅
2021-10-19 00:12
Autor:
raulmell
Saaja:
Virussa
Saadeti: 2021-10-10 23:36:13
Loeti: 2021-10-15 06:10:21
kustuta kiri
Sa säde! sinu otsas hullaks küll pikk ja kena

Raulmell on pede
˅ näita rohkem ˅
2021-10-19 00:14
Autor:
massoon
Saaja:
Virussa
Saadeti: 2021-08-21 19:32:27
Loeti: 2021-08-21 19:32:55
kustuta kiri
Tahad ma imeda sind

Massoon on pede on ju raulmell tema
˅ näita rohkem ˅
2021-10-19 00:16
Autor:
wagawend
Saaja:
Virussa
Saadeti: 2021-08-21 20:26:52
Loeti: 2021-08-21 21:39:07
kustuta kiri
Tere,
Kas mehele suhu annaksid?

Loll mitme kontuga mulle kirjutama
˅ näita rohkem ˅
2021-10-19 00:19
Autor:
tsaurus
Saaja:
Virussa
Saadeti: 2021-09-24 23:17:22
Loeti: 2021-09-25 00:11:13
kustuta kiri
sau.annad oma riista mehele katsuda,onada ja imeda ?

Noh koguaeg tahtma mind jah ma ei ole juhtamm
˅ näita rohkem ˅
2021-10-19 00:23
Autor:
juhtamm
Saaja:
Virussa
Saadeti: 2021-10-07 16:52:35
Loeti: 2021-10-07 18:41:12
kustuta kiri
kui tahad imen pikalt su munni ja votan nii sygavale kui saad. hot kui kepid suhu kui tahad void perse keppida mind

Kuule kuule ei saa te mitagi ennem annan elipsile
˅ näita rohkem ˅
2021-10-20 16:20
Virussal hemorroidid sügelevad pekiperse vahel, et kirjutab iseendale kirju?
˅ näita rohkem ˅
2021-10-21 12:19
üks proua saatis sellise kirja enese tutvustamiseks...ja siis miskipärast blokeeris mind hirmuga
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autor:
NauticaStar
Saaja:
caprichosa
Saadeti: 2021-10-20 23:19:59
Loeti: 2021-10-21 11:41:09
kustuta kiri
LIPAKAS
˅ näita rohkem ˅
2021-10-21 12:21
õieti tegi,sa oled ju lipakas
˅ näita rohkem ˅
2021-10-21 12:27
asoo, juhtammi järjekordne varikonto? pepuvendadele kohe pakub pinget naisena esineda
˅ näita rohkem ˅
2021-10-21 21:58
siia liigitub kogu teema -Ilusad kirjad- mille caprichosa just algatas siia
˅ näita rohkem ˅
2021-10-22 09:30
ei liigitu. kas ellipsile pole kunagi emakeele tunnis jutumärkide tähendust selgitatud?
˅ näita rohkem ˅
2021-10-22 14:32
on küll, eriti kui vaadata et enamus on ihas võlts , siis on too teema ilmselt jutumärkides seepärast, et parim
˅ näita rohkem ˅
2021-10-22 22:47
Capi igaühega ka ei niksi lollakad ta tahtma mind ma noor ja ilus ja suur noku on ka
˅ näita rohkem ˅
2021-10-23 09:43
misasi on parim, ellips? ja misasi sul võlts on? katsu natuke vähem seosetut juttu ajada, saad ise ka aru
˅ näita rohkem ˅
2021-10-23 12:10
On ikka avastus, et iha on võlts. Kõik tutvumisportaalid on sama võltsid. Ainuke asi mis võlts pole, on nende rumalus, kes võtavad siinset puhta kullana. Rumalad saavad pikapeale asjast aru ja lepivad olukorraga, aga lauslollid hakkavad õigluse eest võitlema.
˅ näita rohkem ˅
2021-10-23 18:33
Antud inimene pole mind näinud ei pildil ega reaalselt. Kibestunud vanamees, kes ei suuda ei vastusega leppida.

Autor: saadaval
Saaja: trixxi
Saadeti: 2021-10-23 18:29:20
Loeti: 2021-10-23 18:29:42
kustuta kiri
no aga paks ja higist haisev rõvedik kellel on suuruse hullustus,et ta on ihaldusväärne.
Sul on tänased tabletid vist võtmata.
Kui sinu sugust paksu kallerdava pekika mingit olevust nikkuda siis peab sind vette panema et kust mullitab sinna lükkad,sest muidu on ju neid rõvedaid haisvaid rasvavolte kõik kohad täis.
˅ näita rohkem ˅
2021-10-24 14:16
Tere Oki12 oma uue kontoga
Autor:
MadK877
Saaja:
kiisuke75
Saadeti: 2021-10-24 14:13:28
Loeti: 2021-10-24 14:13:33
kustuta kiri
Teeme minujuures sitasöömis peo! Lased mulle hunniku taldrikule ja söön ära ning ma võin määrida su näo enda sitaga kokku ning võin sulle suhu kuseda ja sind lämmatada enda perseall! Võin su kilesse mässida ja sitaga määrida kokku kile ja samaaeg lämmatan sind kile sees! Võin sulle korralikult tappa anda
˅ näita rohkem ˅
2021-10-24 15:38
caprichosa ´le - võltsid on sinu avaldatud kirjad seal teises teemas - sest seal pole ühtegi autorit pandud, järelikult toodad neid ise
˅ näita rohkem ˅
2021-10-24 19:44
lugupeetud ellips....erinevalt mõnest siin mul tõesti puudub vajadus iseendaga kirjavahetust pidada autoreid ei avalda diskreetsusest. kuna ehk mõni härrasmees pole huvitatud oma kasutajanime avalikustamisest selles teemas.
nii et sinu järeldused on pehmelt öeldes napakad
˅ näita rohkem ˅
2021-10-28 09:54
Autor:

Saaja:
caprichosa
Saadeti: 2021-10-24 20:38:20
Loeti: 2021-10-25 18:59:02
kustuta kiri
Kas mind imetaksid?. Piim pole tähtis
˅ näita rohkem ˅
2021-10-28 17:23
see, piima kuulutus imetamisest, pane oma ilusate kirjade teemasse
˅ näita rohkem ˅
2021-10-28 17:34
mullips, ilus on lugeja silmades eksole mis sulle tundub ilus, see teistele kole
˅ näita rohkem ˅
2021-11-01 17:18
Autor:
tartusex92
Saaja:
kiisuke75
Saadeti: 2021-11-01 16:22:33
Loeti: 2021-11-01 16:23:45
kustuta kiri
sure maha lits siis
Kui oled öelnud seksipakkumised ja emotikonid huvi ei paku
˅ näita rohkem ˅
2021-11-03 10:52
caprichosa -
selles viimases on sul tõsi : mis minule tundub ilus ja kommenteerin või hindan või teen lisamärkuse , selle kohta sa võtad sõna , et kole ja lisad ka kohe konto nime, et sa oled ka kole.....
*mina nii pole teinud, olen vaid omadussõnu kasutanud vastavalt väljendaja kasutusviisile sarnaseks vastuseks
---------------------------------
Erinevalt mõndadest ei kasuta ma ka väljendeid nimede muutmiseks, oleks ju imelik mõnele vastata foorumis konto nime asemel : pärmiseenest mullitav klosett jms. , mis on liialt halvustav teiste saidi kasutajate vaates, samuti ei ennusta ma kellegi populaarsust või ei arva kellegi vigasid, miks ei ole populaarne või sobiv.... Lihtne selgus on selles- suhtlussaidil ju tullakse suhtlema, et sobitada tutvust, osa siin aga püüab nii oma kui oma võltskontodega maalida arvamusi, tundmata inimest. Seega selliste siin teemas kirjade saamine ja panek siia - näitabki, mittesobivust ja selle avaldust postkasti, ilmselt on ka need kirjutajad lugenud postitusi .....
˅ näita rohkem ˅
2021-11-03 10:57
ellips ära pahanda aga ka mina sain tissi sooviga kirja ilmselt see noormees küsib kõigilt
˅ näita rohkem ˅
2021-11-03 11:08
midagi päikeselist ka siis hallis maailmas
˅ näita rohkem ˅
2021-11-07 19:27
mitte küll kiri, aga eriliselt "tore" konto lisainfo madam kiiizuka kontost......
kes ilmselt kujutleb, et kõik mu orjade ja muude külaliste kontod on minu varikontod
muide, ma pole mingeid "kümpse" sulle kusagilt pannud ega palunud seda ka teistel teha, proua kiizukas.
sinu aadress mind absoluutselt ei huvita ning vaevalt et hakkabki huvitama. nii et hoia fantaasiad ohjes kui suudad

väga "daamilikus" stiilis esitletud laimupurtsatus, vaadake ja imetlege....
loodetavasti ka karu24 loeb seda tigeda hane poolt produtseeritud laimavat jaburust
on ju kena lisainfo?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PS! Mis on minu jaoks puhas pervotsemine, siin teavad enamik, et caprichosa varikonto on karu24. Ta paneb oma varikalt mulle mõned kümpsid ja siis küsib kodust aadressi, et saata roose, jebitvaju, mis seal kupliall toimub, mida krdit sa mu koduse aadressiga peale hakkad..
˅ näita rohkem ˅
2021-11-08 19:16
aidake capit. teine nii raha näljas. lubas kummitisse näidata ja silikoon perset. kes saab see aidaku?
˅ näita rohkem ˅
2021-11-08 21:56
Lgp. Proua paranoiline kiizukas, braavo capri
Vaata, sinu ja minu vahe ongi selles, et mina elan reaalsuses, sina kuskil oma muinasjuttudes.
Sinu orja karu24 konto pole sinu, palun ära tee nalja, samuti need raulid, mellid jne. kes siin naiste pilte maha hindavad ja sõimavad teatud naisi rõvedalt. Samuti su tarts kes tunnistas üles, et andsid käsu 1-ga mu pilte hinnata, mul pohh, aga koomiline sellises vanuses naisel nii naljakaid lükkeid teha, nagu pubekas.
Ei saa aru, miks sõimad omavanuseid naisi vanaeitedeks, me ju kõik siin peaaegu sama aasta väljalasked, aasta siia, aasta sinna.
Ma pole sinu aadressil peale madaami, proua veel ühtegi sõimusõna kasutanud, mis annab sulle õiguse mind haneks kutsuda , vaata peeglisse.
Mis sinu puhul on veel kuidagi haiglane teema, sõimata naisi kes on vanaemadeks saanud, ma sain muideks 41 aastaselt vanaemaks, kas peaksin häbi tundma, ei, olen ikka uhke, mul on väga tubli lapselaps.
See, et oled ema ja vanaemaks pole siiani tütre kaudu saanud on sinu viga pigem, kui ta ei peaks siin sinu jälgedes käima, saaksid ka vanaema rõõme tunda. Usu, see on väga hea, armas tunne, kui sul on lapselaps, kes armastab tingimusteta sind ja sina teda.

Päikest!
˅ näita rohkem ˅
2021-11-08 22:35
Kui kribasin siia, polnud mõmmit sees, kiire reaktsioon mu kommentaarile, kahestumine pole normaalne, tõesti.
karu24
Saaja:
kiizukas
Saadeti: 2021-11-08 22:06:47
Loeti: 2021-11-08 22:12:38
kustuta kiri
Tere, ei saa aru Miks mind caprichosaka pead? See ei ole nii , palun paranda oma ankeeti . Ma ei saa aru Mis toimub?
˅ näita rohkem ˅
2021-11-08 23:04
madam kiizukas,
ehk mõni moderaator selgitaks sulle, et erinevates linnades paiknevatest arvutitest sisseloginud erinevad kasutajad ei ole üks ja seesama inimene? kui sinu poolt kahtlustatud karu paikneb kuskil kesk-eestis ja mina hoopis mujal, siis pole ilmselgelt tegemist minu kontoga.....ükskõik kui palju kontosid sa ka mulle omistaksid, mul on neid siiski üks ja seda teavad ilmselt ka moderaatorid.
kui sa seda laimu levitad, siis jätadki paranoilise rumala hane mulje......ning mitte ainult mulle.

karu24 on muide korduvalt mind külastanud, viisakas härrasmees muide ja roosibukette on ka kinkinud
ma ei tea, kas ta sulle ka neid plaanis kinkida
meie kirjavahetuses igatahes ütles nüüd, et pole mingit su kodust aadressi küsinud.....nii et seegi sul joogise pea fantaasia ilmselt....
aga vbl ta peaks oma tel numbri sulle andma või külla tulema, et saaksid veenduda reaalse karu eksistentsis?
päris jabur tegelikult...
kaugele selle laimu ja valesüüdistusega annaks veel minna, kiizukas? väidad järgmisena, et kõik mu pilte hinnanud mehed on minu kontod?

tarts on vähemalt 10 korda avalikult foorumis tunnistanud, et ma ei käskinud tal kedagi hinnata. poleks seda saanud tehagi, kuna alles hiljuti võtsin talt bloki maha. enne seda polnud kordagi temaga privaatselt suhelnud
tarts vähemalt vabandas, et oli mind laimanud. kas sul, kiizukas, oleks nii palju julgust? kahtlen selles...

mitte "vanaema" pole sõimusõna...vaid osad siinsed vanaemad teevad oma käitumise ja kõnepruugiga endale ja ka lastelastele häbi.
päevast päeva võõraste inimeste eraelus tuhnimine, "hooradeks ja kusenahkadeks" sõimamine....see on nagu siis kohane väärikatele armastavatele vanaemadele? samuti tituleerib mõni tore vanaemake endast poole nooremaid mehi "vanuriteks".....natuke haiglane nagu pole või?
˅ näita rohkem ˅
2021-11-08 23:14
Kuule capri, on olemas kirjavahetus (printscreen, kuvatõmmis) kus tarts tunnistab et pani ühtesid sinu palvel, kuna lubasid bloki temal maha võtta. Peale ühtede panekut tartsi poolt sa temalt sel korral bloki maha ei võtnud.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-08 23:33
kuule qwerty, tarts on mitu korda foorumis tunnistanud, et LAIMAS mind selles kirjavahetuses......ning ka avalikult vabandanud laimamise pärast. mis sulle arusaamatuks jäi?
ma pole mitte kellelgi kunagi palunud ühtesid panna. ja isegi kui oleksin, siis igasugu qwertyde asi see poleks ju
suur kohtunik ja moraalijünger tuli välja
˅ näita rohkem ˅
2021-11-08 23:33
Muideks, mul kodulinnaks kirjas Tallinn, tegelikult elan Aafrikas, moderaatorid võivad tõestada seda. Ole kena, ära nüüd sellist jama ka aja, oleme täiskasvanud inimesed.
Kas sellega su mõistus piirdubki, et püüad kõiki alandada mingite lamedate hüüdnimedega, ei näita eriti su intelligentsuse taset.
Arusaadav, et peale su kirja peetakse mind paranoiliseks haneks, arvad, et keegi sind siin tõsiselt võtab, illusioonid on erutavad, reaalsus midagi muud.
Loomulikult oskas mõmmi kohe sisse logida ja mulle kirjutada peale foorumi sõnavõttu.
Ja mul ka meestega nälg majas, selleks fantaseerisingi su karust väljamõeldise.
Ei, seda kindlasti ei väida, et kõik sind hinnanud mehed on su varikad, väga paljud on kirjutanud kuidas nillid kümpse.
Imelik ka, kui tarts tunnistaks üles, et hulgim 1-si ladus mulle sinu käsul, ole nüüd norm.
Sa näed teiste ebaviisakat käitumist, sõnapruuki, kurb, et enda oma pead ülierutavaks, viisakaks.
Heh, mul sama arusaam, kui minust noorem mees iriseb, iniseb nagu vana päss, kutsun ka teda vanuriks, kuna on elust kibestunud vanaätt.
Ise olen hingelt noor, positiivne ja kibestunud inimesed on vastumeelsed, vabanda mind, kohe raputan tuhka endale pähe, kui inetult ütlesin.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-08 23:38
Ta pole ju siin midagi tunnistanud, musta teeb valgeks ja peab kõiki ullikesteks.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-08 23:48
"mõmmi" käib peaaegu iga päev ihas pilte imetlemas. see sisselogimine küll mingi eriline sündmus polnud nüüd
foorumi lingi ja sinu toreda laimava jutu saatsin karule juba varem, muide......et ta teaks, mis jaburusi sa levitad.
no mingi põhjus peab ju olema, et valesüüdistusi esitad võhivõõrale inimesele, kellega sul midagi pistmist pole?
kas meestepuudus või üleküllus või lihtsalt patoloogiline sapi ületootmine, eks seda tead ise paremini, kiizukas

jah olgu siis peale kui kiizukale meeldib nii mõelda, kõik laovad minu käsul ühtesid.....kui kellelegi see fantaasia rahuldust pakub, näiteks seksuaalse rahulduse aseainena...ok siis
aga tartsiga tõesti polnud kordagi privaatselt suhelnud enne bloki mahavõtmist hiljuti. seega ta hindas ja tegutses ikka omaenese tarkusest....mida on ka ausalt tunnistanud.
kas valesüüdistuste ümber lükkamine ja enda kaitsmine on laimajate meelest "alandamine"? no kurb küll siis.
aga ehk teinekod mõtleks, enne kui tuleb kihk rumalat laimu levitada
˅ näita rohkem ˅
2021-11-09 00:12
Puhka jalga, iga täiemõistulik persoon saab aru, et totaalset jama ajad, ei saagi aru, kas mölapidamatus, pigem tähelepanuvaegus.
Ega normaalne inimene ei jookseks ööd-päevad läbi teemast teemasse, oled vist endaarust mingi viimasepeal arvamusliider, ups, müts maha.
Ei tea mis haigused sul kõik küljes on, et tead kõigile igasuguseid haigusi külge pookida.
Oleks ju naljakoht, kui tunnistaksid üles jah andsid tartsile käsu naistele 1-si laduda, sa oled nii õrn, aus, esinduslik daam, kuidas saaksidki nii ebaeetilise teemaga tegelega, eksju.
Ja meenutan su väsinud ajurakukestele, aastaid tagasi läksid nii ähmi täis, et kukkusid iseenda kontolt mu uuele pildile madalaid hindeid panema, kui lõpuks hakkas huvitama, kes see frukt üldse on kes elab mu piltidel ja hindab, olid mu blokkinud. Nii, et mitte ainult su jooksupoisid ei pane 1-si naistele, samaga tegeled ise oma kontol.
PS! Mu tervise pärast ära muretse, kõik ok, kui midagi, küsisin dr. caprilt diagnoosi.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-09 06:01
See vana lõbulind capi näeb sinus kiizukas konkurenti ja ära pane seda kortsus mutti tähele. Ta paugub kõigiga kes talle konkurenti pakkuvad.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-09 06:38
jõuame jälle tagasi algusesse 🤣🤣 ..
jälle kiusavad ja laimavad ilusat ja haritud Peenisevenitajat need teised kadedad, koledad ja harimatud ..
Jutt võiks olla isegi õige, kui antud nn. "haritud ja kaunis Peenisevenitaja " vastupidiselt oma sõnadele ei käituks.
Kui katki peab olema vanaldane täiskasvanud naine kes meestelt hindeid kerjab, teisi naisi maha hindab ja seejärel oma nn. potentsiaalsetele klientidele neid maha teeb .. teadagi tõde see, et mehed suuremad latatarad on kes sellest ka räägivad.
Aga on ju suur vajadus näidata, kui tahetud ja ihaldatud ning hinnatud ta VEEL on. Kõike tehakse seda muidugi oma elukutse rangematest printsiipidest lähtuvalt 🤣
˅ näita rohkem ˅
2021-11-09 08:30
Touch1 tekitab küsimuse, et mis õigusega sa end siin kohtunikuks pead? Tunned end tegijana kui ise cari osas ründavalt suhtled ning nimetad ei tea kelleks. Kuna oled caprit juba aastaid siin rünnanud, siis ei ole sul küll mingit õigust kellegi üle kohut pidada. Kui sa suudaksid siin suhelda ilma tiitleid jagamata, siis usu, capri ei vastaks sinule sama vitsaga. Vanarahva tarkus ütleb ka: et mida küla ühele, see üks külale.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-09 08:30
Kes sa oled? 🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-11-09 08:36
yess, raskekahurvägi eesotsas touchiga kappas kohale
väärikad ja rõõmsad vanaemad hambaid kiristamas ja elupäevade lõpuni viha pidamas, et keegi kunagi julges neid alla 10 punkti hinnata ... hirmus põhjus solvumiseks ja laimamiseks
tõesti hullem kui mingi pubekate rate.
aga saagige edasi.
kuidagi peate ju kogunenud sapi välja valama. et mitte ära lämbuda
˅ näita rohkem ˅
1
...
6
7
8
...
13