Muideks, mul kodulinnaks kirjas Tallinn, tegelikult elan Aafrikas, moderaatorid võivad tõestada seda. Ole kena, ära nüüd sellist jama ka aja, oleme täiskasvanud inimesed.
Kas sellega su mõistus piirdubki, et püüad kõiki alandada mingite lamedate hüüdnimedega, ei näita eriti su intelligentsuse taset.
Arusaadav, et peale su kirja peetakse mind paranoiliseks haneks, arvad, et keegi sind siin tõsiselt võtab, illusioonid on erutavad, reaalsus midagi muud.
Loomulikult oskas mõmmi kohe sisse logida ja mulle kirjutada peale foorumi sõnavõttu.
Ja mul ka meestega nälg majas, selleks fantaseerisingi su karust väljamõeldise.
Ei, seda kindlasti ei väida, et kõik sind hinnanud mehed on su varikad, väga paljud on kirjutanud kuidas nillid kümpse.
Imelik ka, kui tarts tunnistaks üles, et hulgim 1-si ladus mulle sinu käsul, ole nüüd norm.
Sa näed teiste ebaviisakat käitumist, sõnapruuki, kurb, et enda oma pead ülierutavaks, viisakaks.
Heh, mul sama arusaam, kui minust noorem mees iriseb, iniseb nagu vana päss, kutsun ka teda vanuriks, kuna on elust kibestunud vanaätt.
Ise olen hingelt noor, positiivne ja kibestunud inimesed on vastumeelsed, vabanda mind, kohe raputan tuhka endale pähe, kui inetult ütlesin.