Autor:
Hooliw
Saaja:
musimaias
Saadeti: 2020-07-22 00:51:49
Loeti: 2020-07-22 01:10:32
Võtame teineteist alasti ja viin Sind duÅ¡iruumi ning teen klistiiri. Lasen Sulle sooja vett sitaauku. Kui õnnestub suurt kusehäda koguda, siis surun Sulle poolpehme munni sitaauku ja kusen soolde. Kui Sa ennast potil tühjendad, annan Sulle kusese munni suhu, kõvaks türaks imeda. Kui on juba kõva, siis nussin Sinu märga putsi ja suhu, kordamööda, samal ajal kui Sa veel pärasoolt tühjendad. Tõmban türa Sinu putsist välja ja surun sügavale kurku. Imed ja neelad ahnelt selle hästi sügavale neelu. Türa ots läheb juba hellaks ja ma tõmban aeglaselt selle Sinu suust välja. Nüüd annan Sulle oma raseeritud munakotti lakkuda, sel ajal on kõva türa Sinu näo ligidal. Kohe keeran ennast ringi ja tõmmates ühe käega oma kannikat lahti, surun teise käega Sinu näo endale kannikate vahele, et Sa minu sitaauku lakuksid. Lakud oma märja, laia keelega minu sitaaugu soojaks ja niiskeks. Küll see on mõnus tunne. Kui oled piisavalt minu sitaaugule, lakkudes mõnu teinud ja proovinud ka keeleotsa sinna sisse suruda, siis tõmban Sind potilt põrandale selili. Kükitan Sinu näo kohale ja punnmitan. Sina vaatad, kuidas minu pärasoole ots, tumepunasena välja hakkab punnitama. Tõmbad veel paar korda sellest keelega üle, tehes mulle ääretut mõnu. Minu persest hakkab sitajunn välja tulema ja ma ulatan Sulle kondoomi. Sa püüad minu sitaaugust väljuva junni kondoomi sisse ja teed otsale sõlme peale, et midagi kaotsi ei läheks. Läheme ruttu voodi peale. Sina ajad oma reied, selili olles, laiali ja tõmbad sõrmedega oma putsi lahti. Mina pistan Sulle kondoomi, milles soe sitajunn, märga putsi ja oma kõva türa surun Sulle kusest tilkuvasse sitaauku. Türaga nussin Sind põhjani persse ja sitajunniga nussin Sind sügavale putsi. See on meile mõlemale nii erutav ja mõnus, et saame koos enneolematu orgasmi. Minu sperma purskub Sulle pärasoolde. Võtan sooja junniga täidetud kondoomi Sinu mõnumahladest tilkuvast putsist välja ja pistan Sulle suhu. Sa imed seda, tundes üllatavat erutust. Mina lakun samal ajal Sinu putsist kõik mõnumahlad ära. Naudime mõlemad. Siis heidan mina selili ja Sina kükitad minu pehmeks läinud munni kohale ja asud punnitama. Kuna tegin Sulle klistiiri, siis Sinu pärasooles midagi muud pole peale sperma ja selle spermaportsu lased Sa peeretades minu munni peale. On juba kogu spermaportsjon Sinu sitaaugust väljunud, asud Sa minu munnilt seda ära imema ja lakkuma. Lutsutad lakud ja imed minu raseeritud riista, kuni see uuesti kõvaks läheb ja saan Sind jälle nussida putsi perseauku ja suhu