Foorum
1
...
9
10
11
...
13
2021-11-17 23:04
Eks seepärast valabki teisi sitaga üle, et ennast paremini näidata. Muud moodi ta ju ei oska kahjuks.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-17 23:09
Loomulikult.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-03 23:40
Kuna olen siin veits sebinud, ei vitsa sirvida kõiki teemasi ja otsida konkreetseid vastuseid erinevatele teemadele.
Kuskil jott tundis huvi, kust tuleb inf, et ullikesed raviasutustest saavad neti ligi , äärmiselt totakas küsimus.
Nõukaajal olid sellised kinnistes ruumides, lukustatud uste taga, tänapäeval jalutavad ringi, kui raviasutustest välja lastakse, hari ennast, sa pole ju ometi nii rumal.
Millalgi, kuskil teemas jäi silma, kuidas kiitsid caprit, ju ta nii kuum, vaadake ta kontol vaatajate suurt% arvu
Appike, pole võimalik nii tobedat juttu ajada. Kui hakkaksin igale mehele kes kellegile kümpsi paneb, imen ta kontole ja lunin kümpse ka oma piltidele, loogiÅ¡, mees tuleb mu kontole vaatama, kes kümpse kerjab.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-03 23:55
Arnold Rüütel?
˅ näita rohkem ˅
2021-12-03 23:59
Üha rohkem veendun, et sa tarts oled "meditsiinilise haridusega"
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 00:06
Mulle saadeti sama kiri aga sinu kohta.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 00:13
Sa tarts oled väga rumal, ei kujuta ette kes sinuga üldse oleks nõus paari heitma, hale tolbajoob
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 00:17
Kiizukas, neid ju leidub, kellega olen intiimselt kohtunud ja meeldivaid öid veetnud.
Aga see sinu arvamus jätab mind külmaks.

Aga väga hale on sinu mingine mõttetu vaen minu vastu. Tekib küsimus, et midagi valesti sul peas ilmset.
Rahune maha juba ükskord.
˅ näita rohkem ˅
Ja capri Leplyt vanameheks, dementseks kutsuda, on naeruväärne, nii nagu olen mina sinuga ühes vanuses on ka minu numpsik Lepply. Nii, et puhkaks jalga inimeste solvamisel.
˅ näita rohkem ˅
Kuhu kiri kadus tarts? Solvad keda tahad, ning hiljem ütled et see ei lähe arvesse.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 00:19
Qwerty112 siiani ootan neist naiste nimesid, keda ma olen peale touch1 solvanud.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 00:22
Mis selle kasutaja nimi oli kellelt sa positiivset kommentaari endakohta tahtsid siia foorumisse saada. Seda mitte saades, mida sa siis tegid ja keda appi kutsusid halvustama.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 00:24
Jutt käib ju väidetavatest solvatud naistest, mitte neid keda laimanud.
Käi need nimed välja siis.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 00:27
Aga sul pole neid nimesid õelda. Seega võiksid sellel kohal parem vait jääda.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 00:29
MrTarts

2021-12-04 00:03:01
Selle veendumuse aluseks on mul üks kiri mida mulle saadeti eile õhtul.
Seega võiks õelda, et foorumis üritad head nägu teha, kuid nii mõnegi neidu oled kirjades teisi maha teinud ja sõimanud.

Käi need nimed välja siis.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 00:33
Tegelikult sinu tartsi juures on väga kummalile soovitus, kui keegi i-si paneb, kaeba modekatele, kui mulle persetäie ühtesi ladusid, kas läksid modekatele tunnistama, hale tüüp oled, jobbannõi metsavana oma rasvaste juustega.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 00:38
Vaadates tartsi pilte tuleb meelde üks kindlustuse reklaam, milles mehed hoidsid oma suguliiget pihus. Tekst oli alljärgnev: kui teil on vara rohkem kui pihku mahub, siis valige kindlsutus...
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 00:42
Kiizukas saa juba üle sellest, et minult kunagi ammu 1tesid said.
Johhaidii
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 00:45
Kindlasti olid need tellitud ühed.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 00:57
Ma olen juba ammu loobunud selgitamast asju mida ei jõua teile sileajudele kohale.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 01:05
Sa ju oled ebaadekvaatne inimene, normaalne mees ei tao naiste piltidele 1-si, samas kellega voodis müranud, ei hakka ihas kõigile üksikasju rääkima, kahju sinust.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 01:57
Tead kiizukas, mis on ebaadekvaatsus? See, et kunagi ammu 1si said, nüüd väga pikalt vihavaenu peab. Saa üle juba sellest asjast. Sinu probleem ju, kui sa 1te pärast nutad nagu laps.

Kasva suureks ja mine eluga edasi.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 15:56
Touch1 kas sa veninud auguyga prost tead kuidas hemorroidi ravida ?Viimane kord anaali ajal syl rippus jurakas kortsus kannide vahelt nagu ussutand seen
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 16:03
Sinu ilmumine on ettearvatav
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 16:08
Rapla Kuseleenu Touch1 kas sa tead kuidas lõtva auku treenida ja hemorroiudi ravida ? Viimane koird kui taha keerason su kortsus kanni vahesse siis ei teadnud
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 16:15
Aga pooltoopi, kas sina tead mis on ebaadekvaatsus?
Plaksuta endale🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 16:17
Touch1 plaksutra adekvaatselt oma kortsus kanne järgmine kird saad päraka fiustingut muti
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 16:19
Nn."härrasmees" ongi elav näide nagu sa isegi pooletoobine 🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 16:23
Touch1 tahad teen sul jõulumeest , lükkan londi munadeni sisse , saad oma pool toopi täis nii et lased püksi
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 16:29
Pakub teenust testosterooni puudusest kiusakas kuri ja sita iseloomuga tölbakas ja munadeta ka veel...
Perenaise jälgedes.. saaks aga kuhugi midagi toppida kuigi kaks senti kusenahka ei lähe üldse kohe kaubaks
˅ näita rohkem ˅
2021-12-05 20:57
Oleks pidanud patendi võtma oma kasutatud sileaju nimetusele, nüüd siis capri ja tartsi lemmiksõnaks muutunud mu väljend.
Sa tartsi kummipea, kunagi ammu on sinu jaoks mõni kuu tagasi, kui capri käsul 1-si ladusid, nujah.
Sellistest haigetest inimestest peab kahjuks rääkima, nii ka teised siin kursis. Saa üle 1-de panemisest, kui ma nii väga põeks 1-si, istuks ööd-päevad siin sees, jälgides kullipilguga kõiki, mul ju poogen.
Lihtsalt sellised imelikud, üks annab käsu, teine kummipea täidab, naistel ju lihtsam orienteeruda kes on kes.
Omg, tartsi jälgivad naised, kle sooda saa üle, nad vaatavad mis krdi metsjessuke siin iseendale kümpse laob naise varikontolt.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-05 21:08
Pole raske aru saada kelle varikas raulmell on see juhmakas väljavabandamine proua capri poolt, kuidas siin kõik kes teisi tümitavad ja 1-si laovad on teda kaitsvad orjad, see on nii koomiline, tõesti naeruväärne.
Iga täiemõistuslik mees, naine saab aru, et need tülgastavad väljamõeldised, korralik pasaga üle kallamine, mis on sulle väga iseloomulik.
Raulmelli ei usu keegi, see labasus on nii hale, kustuta see konto ära, tee midagi uut, ehk tundub usutavam.
Ok, ainuke nõder ullike, keda saad siin reaalselt kasutada, käsutada on see pikajuukseline totu.

Edu!
˅ näita rohkem ˅
2021-12-05 21:24
Selline tore mõtisklus pooletoobise lehel🤗...

" Mida võiks soovida jõuludeks ja uueks aastaks??
Leida ja sõlmida rahu iseendaga, et leevendada mässlevat merd mu südames ja hinges.
Tean, et ideaale elus ei eksisteeri, kuid parimat otsime me kõik, kuid meis ei pruugi olla oskust ja avatusg seda ära tunda. Rääkimata inimestest. Kui otsime enda ellu seda keda me soovime, tuleb olla ise avatud. Võltsi avatusega läheb sinust rongi täis normaalseid mööda ning nii jäämegi ükskiks oodates printsi või printsessi.
Millist naist ma kõige rohkem hindan?

Ole naturaalne, positiivne ning ära mängi seda kes sa tegelikult ei ole. Aksepteerida ja hinnata õigesti inimese loomuomadusi, sest erinevus rikastab meie endite elusid ja suhtlusi.
Mõni on küsinud, et milline võiks olla naine kellesse ma armuksin?
Siiani mõtlen ning pole osanud välja tuua neid omadusi, sest ma ei saa seada latti nii kõrgele, et ise ka üle ei suudaks hüpata.

Aga kui proovida siis: Naise loomuomadused, ellu suhtumine, suhtlemise oskus ning tema silmades ja olemuses olema midagi sellist mis sarnaneks minuga. "

.......
Ühesõnaga otsitakse taga ajukääbikut🙃
˅ näita rohkem ˅
2021-12-05 21:40
Sa ütle ajuinvaliidile, et on haige, ta ei usu sind iial.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-05 21:51
Pooltoopi ärkas ja märkas kohe kuuleme mida ta usub🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-12-05 21:57
˅ näita rohkem ˅
2021-12-05 22:13
Juba lahkus
˅ näita rohkem ˅
2021-12-05 23:40
Ma pole nõdrameelsetega lahke, aga inimesed kes on jäänud eluraskustesse, neid võimaluse piires aitan alati.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-06 12:42
kiizukas ole ettevaatlik, varsti capri kirjutab sulle ja küsib eluaset, kingitusi, 10neid piltidele ja teiste mahahindamisi
Konstantne eluraskus kerjusena elamise näol. Hoora saamismentaliteet.
Lõpuks hakkab sind ehk isegi härrasmeheks nimetama. Kogemata, harjumusest
˅ näita rohkem ˅
2021-12-07 10:14
kes kelle taldu lakkus? kas slave limpsis proua kaeraste kapju ja sattus ebameeldivustesse?
siis on küll kurb, tunnen kaasa
aga touchil minu reaalsust küll pole võimalik kuidagi ebameeldivamaks muuta, paraku.
muidugi ilusad unistused pole keelatud
˅ näita rohkem ˅
2021-12-07 10:20
Rahune lammas 🤣🤣🤣 sa hommikul nii unesegane veel ma vaatan

Antud jutt puudutab pooletoobist Tartsi või mispidi sina nüüd nii leili läksid ja pihta said🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2021-12-07 10:32
proua hobune võiks siiski lähemalt rääkida, kes kelle taldu või kapju lakkus. see väide jäi tõesti pisut segaseks
asoo, tartsi kallal teritad kihvu jälle? mulle on mulje jäänud, et enamvähem kõik peale touchi on siin pooletoobisteks vanuriteks tembeldatud....ja "reaalseid ebameeldivusi" sajatatakse ka kõigile kaela, kes mingil suva põhjusel "vaenlaste leeri" arvatud
˅ näita rohkem ˅
2021-12-07 10:41
Ärkasid vale jalaga voodist 🤣.. pooletoobine on siin üks, see, et muud väidad ja ise pihta said ikka juhtub, sinuga viimasel ajal kogu aeg..

Vahest pooletoobine oskab ise enda eest seista, või käidki oma tölbakatel sabas, pühid perset ja tatti mida nad toodavad🤗

˅ näita rohkem ˅
2021-12-07 10:54
touch1
2021-12-07 10:41:46
Vahest pooletoobine oskab ise enda eest seista, või käidki oma tölbakatel sabas, pühid perset ja tatti mida nad toodavad🤗
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

väga kaunilt sõnastatud postitus, touch.......
ilusat päeva sullegi.
kuna sa mu küsimusele ilmselt vastata ei oska, siis jääbki saladuseloori alla, et kes siis kelle tallad puhtaks lakkus
˅ näita rohkem ˅
2021-12-07 10:57
Pehmendav asjaolu, et on poolraruline seega võib teha ja rääkida mis haige pea toodab kõigi teiste aadressil?

Lollipaber , kui kilp mille varjus sigadusi teha?🤗

Millised toredad inimesed sind ümbritsevad
Pooletoobine on suisa pärl sinu kollektsioonis
˅ näita rohkem ˅
2021-12-07 11:20
teemasse ka.....vahelduseks üks "tore" kiri jfjm poole õhkajalt
------------------------------------------------------------------------

Autor:
RobertoCool
Saaja:
caprichosa
Saadeti: 2021-12-06 16:18:39
Loeti: 2021-12-07 11:12:51
kustuta kiri
capi kle kas sa jotiga oled maganud?
˅ näita rohkem ˅
2021-12-07 12:35
Mis toredaid kirju sa pooletoobine kirjutad inimestele 🤗 aga võib juhtuda, et sa tallalakkuja satud ebameeldivustesse, reaalsetesse seejuures tänu oma suurele suule🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-12-08 09:24
Otsin naist, kes oleks nõus tartsi kohtingule kutsuma
˅ näita rohkem ˅
2021-12-08 10:03
No kohvitada ikka võib
˅ näita rohkem ˅
2021-12-08 11:57
. see peast haige Gasnova käis ju aasta alguses kalkunina tiivad sörakil, lont rippu Pussu sabas🤗 🥰 amor .. millest suurejooneliselt mõlemad ka teada andsid nii foorumis kui esikal.. hindamised, tants ja tagaajamine..hotell terendas silmapiiril, lõpmatud telefonivestlused ja lubadused .. mis paraku lubadusteks jäidki ... seda said lugeda kõik kes vähegi viitsisid🤗

See, et ta pea ei suuda salvestada ja kokku panna olukordi ning inimesi mõne kuu möödudes on muidugi hirmus.
Nüüdseks on toobise fantaasiad projekteeritud minule🤗... Mingid eravestlused, lubadused ja alt hüpped🤔🤔🤔..
kui lugeda neid kirju mida ta siin lahkelt jagab postkastides

Seega sinu reaalne kohvijoomine võib lõppeda kurvalt 😅
˅ näita rohkem ˅
1
...
9
10
11
...
13