Vist kui objekti?
Ma ei oleks nii ebakindel. Kui mitte kui objekti, siis kuidas, ma küsiksin vastu?
Saan aru, et siin teiste küsitlemist alustanu tahaks seda kuulda, et ta väärib teistsuguseid suhteid, teistsugust suhtumist, „teistsugust“ seksi, aga tegelikkus, nagu ka see seks, mida ta saab, on ikka „sama“, mitte see „ teine“.
Ilmselt pole ei NaksNaks, milashka ega Trulkina (sellest teemast sa oled oma nime kustutanud, aga ka Sina kuulud sellesse „kolmikusse“ ) teadlikult objektiks olemist taodelnud ja seda tahtnud, kuid ometigi on nad deklareerinud ise, et on sponsoreeritavad ehk siis siin sponsorite otsijad, mis ju juba on enda vastu sooritatud tegu - enda objektistamine. Ja mitte ainult enda objektistamine- objektistatuteks on ka mehed, mehed kui elatise saamise objektid.
Kui sa oled enda arvates see , keda seksi eest sponsoreeritakse, siis on üsna kaheldav, et meeste seas on mingi vähemus, kes selles kahtleb.
Kui teile ei meeldi anaalvahekorras olemine sponsoriga, kes seda tahab, siis te ei ole anaalvahekorras. Lihtne minu arvates.
Ma ei tea, mida küsitleja seksis superheaks peab, aga ma kahtlen, kas sponsorluse eest valmis nikerdatud nn rahuldus on ikka see nn super tegu, mida tahta ja mis on normaalne.
Mul on tunne, et te kolm olete loonud sponsorite suhtes endale ebarealistlikud ootused.