vaata üksikemad lihtsalt torkavad siin silma, seepärast tundubki et neid on palju. loomulikult ka seepärast et reaalselt on neid ka palju. võta kasvõi oma tutvusringkond ja mõtle palju on neid naisi kellel lapsi pole, enamusel on juba olemas.
iha on lihtsalt parim virtuaalne keskkond kust ka üksikema võib omale kaaslase leida, kas siis seksiks, sõpruseks või kooseluks. sest milline muu virtuaalne keskkond seda nii suure valikuga pakuks? tänapäeva inimene lihtsalt on nii mugav et paljud asjad peavad toimuma virtuaalselt.
lisaks mis imeloom see üksikema siis on, ka tema vajab vahel hellust ja vahel seksi või kedagi kes vahel oleks toeks.
lisaks on muidugi ka need kes siit ainult rahalist abistajat või lapsehoidjat klubitamise ajaks otsivad
aga inimesed ongi erinevad ja eelkõige vaatad ikkagi naist ja tema olemust, loomust, jne. ning alles siis lapsi.
võibolla olen julm, aga naised võiks arusaada, et eelkõige tahan ma tutvuda temaga, mitte tema lastega. mind ei huvita kui nunnu ta laps on või kui tore ja tubli. kui naine mulle ikka oma olemuselt ei meeldi, siis võib see laps kasvõi ingel olla, aga ikka midagi ei juhtu, samas kui naine mulle tõesti väga meeldib ja sobib, siis aksepteerin ma kasvõi 5 marakratti
tahan lihtsalt öelda seda, et siinsed üksikemad võiks vähem oma lastele rõhuda, sest mehed ei ole nende laste saamise eesmärgil, vaid nad tahavad eelkõige naist ja sobivusel lepivad lastega
last mõjutusargumendina võib kasuta tema bioloogilise issi peal