Ühesõnaga, ma olen müügijuht igati arvestatavas firmas. Nagu tavaliselt, teen ma iha-s oma ringkäigu enne lõunat, aga seekord, unustasin end välja logimata.
Me käime tavaliselt lõunat söömas tavaliselt järve selveris, kuna see on meie kontori lähedal. Tulin siis lõunalt tagasi, tuju hea, kõht täis - astun oma tuppa ja näen, ÜLEMUS istub minu laua taga, kõlgutab jalgu, ja vahib minu arvutiekraani.
Ok, proovisin jääda esmapilgul täiesti ükskõikseks, aga sisemas hing värises nagu jänese sabatutt.
Ülemus vaatas kordamööda tükk aega ekraani, ja siis minu vööst allpool olevat piirkonda. Punastasin teades, et olin vahele jäänud... Peale mõningat piinlikku hetke ja vaikust ütles ta: "Ma poleks elu sees uskunud, et see sina oled?!"
Ja peale seda antakse mulle koguaeg tööülesandeid, mida ma tegelikult üldse tegema ei peaks. Kui on koosolek, ja mingi asi jääb lahtiseks, siis ülemus vaatab mulle otsa, muigab, ja ütleb: "Ega mul ju nagunii pole midagi selle vastu, et ma selle ja selle asja ära teeks, sest mulle ju istub töö arvutiga".
Ja kogu see jama algas sellest, kui ma puhtjuhuslikult siia lehele tulin, oma riista pildi siia panin ja siis tööl selle kuradi iha akna lahti unustasin oma arvutis...
Kuidas leida sellele "ärakasutamisele" lahendust, äkki on ta ka teinud konto siia mingite ebasündsate piltidega? Lihtsalt ma kardan, et ta lobiseb selle välja, kui ma ei täida tema käske enam... Mul on naine ka, olen 4 aastat abielus.