Kuna tibiteema on vahepeal normaalsemad tuurid võtnud, ei taha seda kõrvalepõikega läbustada.
Samas, kuna Utha on mind kostitanud isikliku läkitusega:
tere
ma arvasin, et teeks ühe korraga sellele veiderdamisele ja mõistustamisele, mis sinu kommentaaride puhul pea valdavaks on muutunud, lõpu ning räägiks päris otse.
on sul mingi mure?
sa oled algusest peale käitunud kummaliselt ja arusaamatult. alguses ma ei osanud kahtlustadagi, et sa ka lapsemeelne ja veider oskad olla, aga mida aeg sedasi, seda enam ma selles veendun. ma olen harjunud suhtlema isikutega, kes on otsekohesed ja niisama nalja ei viska, kui selleks põhjust pole. sinu puhul jäävad otsad lahti.
nii et räägi mulle ära, mis sind vaevab. äkki leiame koos sellele olukorrale mingi mõistlikuma lahenduse. kuulaks, mis sul öelda on, sest tundub, et midagi on sul ütlemata või tegemata jäänud.
lase tulla. minu postkast on sulle lahti.
....siis tahaks märkida, et isiklikke kirju ei vaja. Mulle piisab foorumist. Seda enam, et Utha pole isik, kellega suhelda soovin.
Foorum on piisavalt selgepiiriline omade mõtete avaldamiseks, pealegi aitavad teised mõttelõnga hoida õigetel rööbastel.
Uthale vastuseks ehk niipalju, et Sinu enesehinnang ja arusaam maailmast on tugevasti vildakas. Ja kõige vähem suudad Sa olla kellelegi nõuandjaks. Ka Sinu maailm on veider, kui mitte öelda kiiksuga.
Kui Inimesed teevad teema: sõiduauto või veoauto - siis lendab kohale keegi Utha ja kukub pasundama: teeme kõigepealt selgeks, mis on veoauto, mis sõiduauto. Inimestel selliseid probleeme pole.
Edu edaspidiseks, Utha, lugesin siit, et kavatsed palju küsimusi esitada...