olen Caribiani arvamusega päri.
parem on püsida selle arvamuse juues, mis endast kujunendud on ja jääda endale kindlaks.
tegelikult köitis mind selles teems üks huvitav tsitaat.
tsiteerin: „....mida need mehed ise arvavad sellisest olukorrast, millesse nad naised on pannud.“
ma loodan, et ei saa kellestki valesti aru, aga kui ma kuulen „pannud“, siis tundub, et meestel lastakse arvata, nagu oleks tegu nende poolt loodud sundolukorraga, kus naisel pole enam valikuid ja vabadust. ma ei taha olla päri sellega, et mehed on need, kes naisi „sellisesse olukorda“ panevad.
kui naine otsustab teisega kontakti luua ja midagi alustab, siis ta ju teab (või arvab teadvat) ette, kuhu ta selle suhtlusega sihib ja mis edasi saab. või...? see otsus ei tule ju kolme minuti pealt.....v.a ehk siis, kui tegu on sekstutvusega ja edasiseks plaane tehtud pole.
ma ei saa aru sellest, miks oodatakse mehelt naiste riiete, pesu jne kinni maksmist.
miks tehakse mehed oma elu-olu eest vastutavaks. kus on siis see naiste iseolemine ja iseseisvus? kas see on kellegi tealik otsus (muid valikud naisel enam pole - ongi puhta palja p...sega) või naiste endi poolt suhtesse sisse toodud mugavus ja harjumus, mis paneb teiselt tuge otsima?
ma leian, et mehe rahale toetumine on viimane variant, mille kasuks otsus langetada ja seda veel eriti siis, kui tutvus on alles uus. see pole eriti hea algus suhteks.
oma mehega on teine lugu ja sellest ma ei hakka rääkima, aga kui tegu on paar korda nähtud/kohtud mehega.. ..ma ei tea. valikuid on siiski veel.
ja miks üldse minnakse kohtama, kui on ette teada, et oled poolpaljas ja kapis midagi pole ning ainuke, kes selles olukorras veel sulle vastu tulla saab, on seesama mees, kellele sa enne (nt seksiks või tee joomiseks.. milleks tahes) lootust andsid ja kellel sa lasid ennast kohtama paluda ning kellele sa tahad praegu meeldida just sellisena nagu sa oled, aga nüüd leiad ennast olukorras, kus pead temale meeldimiseks hakkama ennast tema raha eest riidesse panema.
olgu, kannad seda kleiti või seksikat pesu mingid korrad mehega kohtumise ajal seljas ja siis? mis edasi saab? peale seda tahetakse ehk midagi uut endale selga saada.
kas siis palutakse uuesti mehelt raha? kui pikalt see kestab ja kas mees soostub veel välja minema selle naisega teist korda?
hea on, kui mees riietuse osas ettekirjutusi tegema ei hakka, aga mis siis, kui peadki kandma ainult seda, nagu mees sulle ette näinud on. ma ei taha ette ka seda olukorda endale kujutada.
ma vist olen halvasti kasvatatud, aga kui asi on mingis riietuses, mida kindlasti vaja (muidu suren ja ei saa kuskile minna), siis ootaks enne kohtumistega ja koguks omale raha. mehed võivad oodata. kui oodata ei saa, siis pole neid ka kellelegi vaja. või ilmungi kohale sellisena nagu ma olen ja teatan, et selle öö, kus me koos oleme, kanname ainult „nahka“ ja naudime selle tegumoodi. muud kanda ei ole lubatud.