foxy, ebakindlust pidasid silmas?
jah, aga selle taga on kindlasti veel muudki. ma pakun, et kontrolli puudumine/kadumine oma tungide üle tingib osade puhul ebastabiilsema seksuaalelu ja suhted (kui kooseludest rääkida) ning rohke, pidevalt muutuva partnerite arvu.
seksimise sagedus on kui katalüsaator. nii tead, kui palju on mehel elus seksi ja pingeid. kui teatud aja seksita olla, siis ollakse rohkem pinges ja tuntakse ennast ebamugavalt.
ise nad seletavad oma valikuid ilmselt libiidoga, enda erilisuse või oma eriliste soovidega jms, aga ma arvan, et see on ainult enese meelitamiseks. tegelikkus on vast palju kurvem. osad on asjaga leppinud, aga sisimas pole keegi neist oma olukorraga rahul. kui, siis ainult teatud aja. vastupidine seis ei tunduks lihtsalt loogiline.
tegelikult naispartnerite hulk polegi primaarne selle teema juures. mind huvitab just rohkem see asjaolu, mis viib tavalise mehe selleni, et temast saab naiste
buddy (käest-kätte mees) ja mis eristab teda nt tavalisest prostituudist. kui midagi on erinevat, siis see, et
buddy´d tahavad ja oskavad seksi rohkem nautida.
foxy, ma arvan, et iga naine on korra elus meestega samamoodi manipuleerinud. see pole ainult abielunaiste teema
ega nad selle pärast veel prostituudid ei ole