romaa – on see on sulle arutamiseks tundlik teema?
kas sa tead, mis on eneseiroonia? just eneseirooniat peaks praegu selle koha peal omama.
no muidugi vahivad mehed oma peeniseid. mida nad siin siis veel teevad?
jah, kas just kogu aeg ja kas just enamus teist seda teeb, aga korra oma elus (nt kasvueas) olete te ju ikka vaadanud oma keha ja uurinud, mis selle küljes on ja kui palju teil seda on. eks naised uurivad ju ka.
see, et ma otsustasin sel (ma tean kui tundlikul) teemal natuke irooniline olla, ei tähenda seda, et teist aru ei saada või seda, et kellegagi teist midagi arusaamatut toimuks.
no vaata ka korraks seda teemat ise.
kellele sinu arvates see v eel oluline oli? ega ometi mitte n aistele?
iks tahavad mehed (ja eriti siin olevad mehed) kirjutada teistele enda ja naiste kehaosadest ja siis sel teemal arutada?
millest see tuleb? arva ära.
ma tegelikult tahtsin minna palju täpsemaks, sentimeetritesse. sama täpseks nagu mehed selle asja ajanud on.
osadele meestele on juba pool senti peenise otsas juures suur asi. tunnistan, et ma ei tea, kas naised ka sellist täpsust nt enda rindade juures otsivad või mitte, aga oleks ju huvitav teada või mis? jah, vaadatakse ka teiste naiste rinnakuju, aga sentimeetrid ei huvita otseselt kedagi.
ja, romaa, kui sa tahad teada saada, keda mis siin rohkem huvitab, siis võid teha vahele natuke statistikat ja uurida, kui palju on siin tehtud teemasid meeste kehaosadest ja kui mitmes teemas puudutavad naised endi kehaosi. siis räägime tulemustest