Foorum
2009-09-20 18:42
kui magatakse võõraga kas siis petetakse oma partnerit või iseennast??
mina arvan et iseennast...
˅ näita rohkem ˅
2009-09-20 19:03
Kõigepealt miks petetakse,kui põhjusega,siis ei peta iseennast,ei pea ka kättemaksuks kohe kindlasti,Ja lõpuks tee seda enda rõõmuks,saad üle kergemini põhjusest ja tagajärjest.
˅ näita rohkem ˅
2009-09-20 21:17
Miks petmine?
Kui seks on hetkelise kirehoo tagajärg ja mõlemad naudivad seda,pole ka mingit petmist.
Palju suurem petmine on tuim,kiretu seks abikaasate vahel.
˅ näita rohkem ˅
2009-09-20 21:21
mnjah....ei oska seda seksimise asjas yldse miskit petmise pointi pidada
˅ näita rohkem ˅
2009-09-20 21:21
et petmine on siiski midagi enamat
˅ näita rohkem ˅
2009-09-20 21:51
valdurv... olen sinuga ühte meelt...
seks ei tohikski olla petmise mõiste...
minu arust... teha võib kõike.. peaasi, et keegi ei kannata...
kuid me paneme inimesi, keda armastame kannatama juba ainuüksi armukadetsemisega.... ja see on jube!!
˅ näita rohkem ˅
2009-09-20 22:34
Popsikene,armukade inimene armastab vaid iseennast ja nõuab,et ka tema väljavalitu ainult teda armastaks
˅ näita rohkem ˅
2009-09-20 22:44
ifjm....hakkan juba uskuma et naudingu nimel tuleb sellised lollid mõtted peast visata...sest mida sinu partner ei tea seda pole olnud...
˅ näita rohkem ˅
2009-09-20 23:16
Petmise ja valetamise korral on alsti võimalus,et jääd vahele või sind lihtsalt ei usuta.Täiesti kindel võid olla vaid siis kui valetad iseendale
˅ näita rohkem ˅
2009-09-20 23:22
aga jah. kui ikka tahad võtta nii, et iga hellitus (s.h seks) teise inimese poolt on petmine, siis see kahtlemata on. mul on hea meel, et ma nii ei arva. minu jaoks pn jah petmine see, kui ma plaanin oma tuleviku kellegi teisega..kui ma kavatsen hyljata oma pere ja selle inimese, kes teab, et me pidime koos vananema.
JKRAid ytles tegelt päris hea mõtte - armastus, seks ja abielu on kõik väga head ja ilusad asjad. kahju et nad nii harva koos eksisteerivad.
˅ näita rohkem ˅
2009-09-21 00:10
valdurv..mul samad mõtted..vöin öelda et seks oma partneriga on saanus hoopis teise dimensiooni...kardan küll et ilma selle körvalhüppeta oleks me juba praeguseks olnud kaks erinevat inimest...aga ainus värk on see et kui oled midagi sellist kogunud siis tahad veel ja veel ja veel....
˅ näita rohkem ˅
2009-09-21 01:20
Ja tuligi välja et seks püsipartneriga on suurem pettus,kui kõrvalhüpe
˅ näita rohkem ˅