Foorum
2024-11-16 07:03
Pärast mõnusat müramist kui mees on saanud naisega orgasmi, mis siis edasi? Olen kuulnud, et Eesti kultuuriga naised on siis üsna passiivsed ja lebavad heal juhul lihtsalt kaisus mõnda aega. Aga teiste kultuuride naised nagu näiteks moslemid suhtuvad meestesse teistmoodi ning hoolitsevad ja hellitavad meest pärast orgasmi väga eriliselt.
Milline on olnud sinu parim aftercare või mida ootad naiselt pärast orgasmi saamist?
˅ näita rohkem ˅
2024-11-16 14:15
Suudlemine ja käega riista silitamine, handjob.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-28 13:56
Kui kirjeldada enda kogemustest, siis peale mõnusat seksi on jäänud aftercare viletsaks või lahjaks. Aga tegelikult peale seksi ootan natuke rohkemat. Peale müramist võiks minna koos naisega pessu. Ehk vanni või dussi alla. Ja peale pesemist, siis kaisutamist, silitamist, suudlemist , õrnust ja hellust.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-28 17:40
Siin ikka pidevalt teemaks,et mees keerab selja ja jääb magama😄
˅ näita rohkem ˅
2024-11-28 18:23
Ma lihtsalt küsin, et kas naine sai ka orgasmi? Mina vajan peale orgasmi/orgasme min pool minutit värinatest lõdvestumiseks, aga peale seda on turbopower sees ning mulle meeldib aftercare-na töölooma suuga magama/uuesti elule hellitada. Aga ma jään selle juurde, et kas naine ka lõpetas? Mees kindlasti 😉 kui sa said oma osa ja naine sai..olla kasutuses, siis see aftercare tundub huvitav eeldus 😀
Samas ma ei lähtu nüüd ostu-müügi maailmast. Seal ei kujuta ettegi, et mingi aftercare võiks programmis olla, aga mine tea, kui ööseks endale kaaslase palkad 🙂
˅ näita rohkem ˅
2024-11-28 19:29
huvitav jah, et isegi täitsa intelligentsetel inimestel jääb kujutlusvõime toppama, kui tegemist nn ostu-müügi maailmaga.
lihtsalt remargi korras mainiks, et vähegi sümpaatset klienti kohe kindlasti peale orgasmi kiiruga minema ei kupatata.
(kui teenindajal teeninduskultuurist vähegi aimu on ).
mõnus vestlus ja kaisus lõõgastumine on elementaarne, ka pooletunnise seansi järel. samuti massaaž või väike karastusjook kui külaline seda soovib.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-29 16:01
Foorum69 lugedes mul sellist muljet ei jää, et enamus teenusepakkujaid nii südamlikud on. Oled Sa kindel, Caprichosa, et siin enamuse nimel räägid?
˅ näita rohkem ˅
2024-11-29 16:54
No seal Foorum69 ilmselt kirjutavad samasugused tegelased, nagu iha hoiatustes.
Kõvad mehed käivad ju proste keppimas, miilutsemine on pehmode värk ja sellest häbenetakse rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-30 07:34
Keppimine muutub kiiresti igavaks. Kõige huvitavam on minu meelest flirtimine ehk see aeg, kui naist pole veel vallutatud, kui mäng alles käib. Seetõttu pole ka puhas prostituut kuigi huvitav, niikuinii saab ta raha eest kätte.
Võib-olla aftercare ja seksitöötaja kaleda südame romantiliseks muutmine on väljakutse, mis isegi flirtimise üle trumpab?
˅ näita rohkem ˅
2024-11-30 10:15
Sellepeale tuli meelde vana anekdoot, kuidas turiste veetakse bussiga mööda Pariisi ja kiid tutvustab vaatamisväärsusi. Iga kord lõpetab ta sõnadega "seal ees on müüdavad naised". Lõpuks üks turist küsib "kas siin selliseid naisi kah on, kes ei ole müüdavad?" .... "On küll, aga need on väga kallid"
˅ näita rohkem ˅
2024-11-30 15:22
Sõltub muidugi, mida kalliks pidada. Aega kulub oma naisele muidugi palju ja kohati on ta rahaliselt ka kallis ilmselt (sünnipäevad, pulma-aastapäevad, naistepäevad, jõulud jne), aga sõltub ikka hästi palju naisest. Mõni naine peab hoopis meest üleval. No ja oma naine pakub midagi palju enamat kui pool tundi keppi odavas hotellitoas. Ta on kaaslane kogu elus, tunneb ja elab kaasa su muredele ja rõõmudele.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-30 17:11
Ka prostituut on inimene ja kui klient temasse inimlikult suhtub, ei pruugi teenus piirduda vaid poole tunnise tahapanemisega.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-30 18:17
Ei oska kinnitada ega ümber lükata, puudub kogemus.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-30 18:30
Mis mees sa siis oled, et puudub kogemus.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-30 18:35
Aga mõtle nüüd sellele, kas sina ise tahaksid teha tegemist ülbe ja üleoleva tegelasega, kes kohtleb sind nagu mingi alama klassi esindajat?
˅ näita rohkem ˅
2024-11-30 19:09
Naised on mulle siiani tasuta andnud. Eks näis, mis vanas eas muidugi saab, ega mul see 50 kaugel enam ole.

Jah, ma kujutan täiesti ette, et prostituudi töö on keeruline. Mingi ebameeldiv jorss näpib su intiimseid kehaosi ja keerab sulle taha, seda kõike saja euro või vähemagi eest. Naistel on kõrge taluvuslävi!
Aga eks seda raha pärast tehakse. Ja raha eest teenuse pakkumine enamasti on ikka selline, et aeg maksab. Kui ikka tund läbi saab, siis teist tundi tasuta kaisus vedeleda ja kudrutuda eelistatakse pigem oma boyfriendiga, mitte kliendiga, ma arvan.
˅ näita rohkem ˅
2024-12-03 18:00
Mister, sinu jutust on tunda et kui pole litsides käinud siis sa ei olegi mees?
˅ näita rohkem ˅
2024-12-03 18:16
Oleneb olukorrast aga üldiselt parim oleks kõrvuti ja vähe rääkida.
Hullult armunud olles ka öö läbi ülal oldud, et partneril oleks hea. See läheb üle ja norm, ikkagi respekt, tunnustamine ja tagasiside, et kuidas konkreetselt täna oli.
˅ näita rohkem ˅
2024-12-05 13:48
Pärast orgasmi ei oskagi midagi tahta peale passiivselt kaisus olemise, sest vaja natuke aega, et orgasmist toibuda. Ma olen kuulnud hoopis teistpidist probleemi, et mehed on liiga passiivsed - keeravad end külili ja jäävad magama, jättes oma partneri ilma isegi passiivsest kaisutamisest.
˅ näita rohkem ˅
2024-12-07 21:39
Geenitoonor, enne orgasmi ikka oskad midagi tahta?
Mul oli kunagi võimalus hullata moslemist snegurotškaga ja tõepoolest oli hoopis erinev eestlannast - peale keppi kohe nuiama, et davai, täidan su kolm soovi. Ma alguses, et ah mis sa plärad, ole lihtsalt kaisus. Aga tema ei jätnud, et muudkui soovi ja mitte mingit nänni, vaid ikka midagi suurt ja olulist! Ma siis vähe mõtlesin ja soovisin:
1. Ellipsile suurem penss
2. Kapale uus strapp
3. Impalale +2cm
Pettis raibe, ei täitunud mu soovid. Ju oli juut....
Kaunist algavat jõuluaega kõikidele ja rohkem sallivust!
˅ näita rohkem ˅