Foorum
1
2
2025-01-07 22:31
Noh EOD , juba proovitud ?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-07 22:48
EOD paneb kõike mis liigub, sool ja liigil ei paista vahet olema.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-08 00:42
Just pruukisin rinksi anaali kaks korda
˅ näita rohkem ˅
2025-01-08 01:14
Ega head saa kulutada
˅ näita rohkem ˅
2025-01-08 13:09
kuidas tunnen kui partner on vanem - siis ei tunnegi, kuna veel vanemal ei jäigastu
˅ näita rohkem ˅
2025-01-08 16:12
kui ei jäigastu, siis järelikult erutub hoopis naiste peale
˅ näita rohkem ˅
2025-01-14 05:13
no olen korduvalt endast vanema naisega olnud ja ütlen et olen paremat keputit saanud kui noortemate käest,päris vanurit ei sooviks aga see oleneb kõik jälle olukorrast
˅ näita rohkem ˅
2025-01-17 17:33
Äkki valid neid naisi keda keegi ei soovi ja nad on sulle väga tänulikud .
Arvestades sinu kehakuju ei saa öelda et sul on palju austajaid . Sinu vanune mees võiks parem välja näha .
Tegelikult kah ….
˅ näita rohkem ˅
2025-01-18 07:54
Paljude naiste jaoks pole välimus nii oluline, kui mees on muus mõttes väga hea (tark, jõukas, hooliv, hoidev, enesekindel, julge).
˅ näita rohkem ˅
2025-01-18 11:00
just, mõni mees on nii karismaatiline ja mehelik, et mõjub naistele magnetina. kuigi välimus perfektsusest kaugel.
samas mõne klassikaliselt ilusa mehega ei pruugi kehakeemiat üldse tekkidagi. väline kest pole alati määrav🙂
˅ näita rohkem ˅
2025-01-18 11:27
Aga Capri, millega sina seletad seda, et paljud naised kolistavad korduvalt sama ämbriga? Äkki on see magnet vales kohas?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-18 11:41
Pead silmas, et vanadest vigadest ei õpita, jfjm?
Kuii näiteks naisel nn pahade poiste fetiš, siis komistataksegi pidevalt tundetute egoistlike jobude otsa.....ja seda muuta on raske.
Kuna lihtsalt ei eruta üdini viisakad ja hoolivad mehed😛
˅ näita rohkem ˅
2025-01-18 12:14
Sel juhul on see oma viga ja süüdistada saab vaid iseennast, lihtne ja loogiline. 😆
˅ näita rohkem ˅
2025-01-18 12:37
süüdistada võib jah. kas sellest miskit muutub, see juba iseküsimus
˅ näita rohkem ˅
2025-01-18 12:40
Vastab tõele.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-18 12:52
Ehk on see ürginstinkt? Looduses on ju alfaisased kah kõige suuremad ja tugevamad riiukuked, kes suudavad konkurente eemale tõrjuda.
Muide looduses on alfaisase ülesandeks seemendamine ja teda ei huvita üldse, kas emane ka rahuldatud saab.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-18 12:58
Looduses valib emane reeglina isase, kes suudab ta sündivad järglased paremini ära toita ning kaitsta. Igati loogiline valik. Aga see on suur erinevus, kas valid kaaslast seksiks või laste isaks. Lõbu pärast seksimisel on väga teistsugused huvid ja need seostuvad erootiliste fantaasiatega, mitte laste tuleviku tagamisega.
Järglaste mõttes on mõistlik valida jõukas heasüdamlik mees.
Seksi mõttes on loogiline valida erutav, st veidi paheline ja üllatusi pakkuv mees, kellega pole karta rutiini/igavust.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-18 13:25
robespierre, suurel ja tugeval on parimad geenid. Järglaste toitmine ja kaitsmine on rohkem emaste mure. Seda just imetajate seas.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-18 13:48
Nojah, ma mõtlesin seda laiemalt kui ainult imetajaid, ehkki ka imetajatest mõned on päris head isad (näiteks gorillad ja hundid). Päris paljudel liikidel on aga emased esiteks suuremad kui isased ning teiseks isase väärtuse määravad tema antavad hüved, mitte tema geenid.
Geneetiliselt imetajatel on tavaline isaste konkurents võitluse näol, aga see pole seotud mitte paha poisi vms teemaga, vaid tugevuse ja osavusega. Ja kasulik on panna võistlema ka sperma, st seksida mitmega, nii et parim sperma pääseks munarakku viljastama. Liigiti on väga erinevaid lähenemisi, seda tegelikult üldistada ei saa. Igal juhul on aga kasulik vältida enda lähedal liiga nõrka/saamatut ja liiga agressiivset isast, sest neist tuleb pigem jama kui head.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-18 22:12
Alfa ei loe, kuna kuul leiab su igaljuhul. Tuleb mõelda strateegiliselt, alfad seda ei oska nad tormavad pea ees lahingusse.
Tuleb mõelda kaks käiku ette ja siis alles tegutseda.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-19 10:39
Noh minu jaoks on oluline et mees oleks minu jaoks atraktiivne . Ei tea mis mul viga on aga noh mingi sümpaatia peaks olema .
Jah , paljudel meestel on tegelikult suva kellega seksida
Aga mina olen naine ja mul suva ikkagi ei ole .
Ja ja raskelt rasedad mehed on minu jaoks on äärmiselt ebaatraktiivsed .
˅ näita rohkem ˅
2025-01-19 10:48
Vale arusaam, et enamus meestel on ükskõik kellega seksida..väga vale😄
˅ näita rohkem ˅
2025-01-19 11:52
Aga vot ei ole
Eelmine nädal sain kohvi laua taga kokku ühte tegelasega
Täisa emotsioonitu tuim nägu
Küsin kuidas ta kavatseb , puht teoreetiliselt , minuga nn edasi minna kui ma talle mitte kuidagi ei meeldi .
Tema vastus oli et ta suhtub naistesse neutraalselt
Väga aus vastus , vähemalt .
Sorry , ma siiski mingi mööbli ese ei ole .
Vot mehed saavad nn neutraalselt suhtuda ja mingi probleemi sellest ei näe .
˅ näita rohkem ˅
2025-01-19 13:58
riina aga nn kergelt rasedad
˅ näita rohkem ˅
2025-01-19 20:32
Jallekoos on täiesti õigel arvamusel. Enamus meestel ei ole ükskõik kellega seksida. Kes nii arvab, on ikka väga valel arvamusel.
Ka mehed on selles osas valivad, ega üldiselt ei roni iga naisega voodisse. Eks muidugi erandeid on, aga neid ilmselt peale "linnuke kirja" muu ei huvita. Neutraalselt saab muidugi suhtuda, aga mitte tõsisemate plaanide puhul. Kui just pole mingi tundetu tüüp, nagu Sinul Riina, seal kohvilaua taga. Loodame, et järgmine kohvijoomine läheb meeldivamalt. Edu!
˅ näita rohkem ˅
2025-01-19 21:57
Oi kui armas
Vot edu mul on kindlasti vaja
˅ näita rohkem ˅
2025-01-19 22:20
Oli see nüüd öeldud irooniaga või mõtled seda päriselt? Ma siiralt loodan, et ilma irooniata, aga anna andeks, kui eksin!
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 14:59
Vaadates, kuidas siin paljud mehed saadavad suvalisele kontole, kelle sugugi kindel pole, ettemaksu, et saaks temaga seksida (milleks muuks raha saata), siis ma kahtlustan, et ikka päris paljudel on ükskõik. Mitte ehk nii ükskõik, et päris meest põrutada, aga vagiinaga inimesed on kõik vähemalt tagantpoolt ja hämaras toas pandavad.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 16:14
tagant pannes pole mingit vahet mis eespool on. soolikas on ühtviisi soolikas.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 16:44
Tagantpoolt võib ka vagiinasse panna. Kutsutakse koerapoosiks.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 16:50
No vot tulime selle teema juurde tagasi
Meestel on ükskõik keda panna
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 18:04
minu strapp ei piparda samuti. tagant saab ka nii panna et käpuli on terve rivi ja otsapidi üksühe soolikas. mina olen rivi lõpus alati.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 19:43
Sulatõsi, kinnitan seda.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 20:48
ehk arutaks oma soolikafetiši teemasid kuskil Vikerkaare rubriigis?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 21:16
tuleme madami märkusele vastu ja siin teemas paneme edaspidi ainult vanemaid daame ja ainult vagiinasse loomulikult teeme seda koerapoosis ja strapiga.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-09 05:07
no Riina,ega sind ei tahaks ma arvan keegi panna ka kui sa oleksid noorem!!
˅ näita rohkem ˅
2025-02-09 19:12
Rasedad mehed nagu sina , maekallas , mind tõesti ei huvita .
Lisa sellele et kõht nagu 9 kuud rasedal naisel ja oled veel ebaviisakas kõigi panija . Mina ei ole kohe kindlasti sinu nn kontingent . Sae minust eemale .
Pigem kuival kui sinuga .
˅ näita rohkem ˅
2025-02-09 20:04
Oeh,ma nii lootsin, Riina, et sa ei ole jätkuvalt kuival ning ei võta vaevaks vastata.
Ilmselgelt sai härral paar napsu liiga palju ja Sa oled nii pagana sapine ning madal ning tõmbad päriselt naissoo mainet alla! Üksikud pirinad on okei, aga Sa ikka lased mõnuga. Ja sa valid välja ohvrid, keda rahule ei jäta ja see on nii nõme. Mis osa sellest kõigest Sulle rõõmu pakub?
Mida sa kommenteerid teiste välimust? Sa ei tea, on seal taga mõni lapsepõlves toimunud avarii, kasvaja eemaldus, lihtsalt hea elu elamine jne. Kas rasedus on ka mingi sõimusõna? Oled Sa aher ja realiseerid oma kurjust 2in1 meetodil?
Tänapäeva antidepressandid on imelised. See tõmbab paljudel naistel ka libiido maha (Kui sul sellega üldse pistmist ongi) ja tapaks kaks pirinat korraga. Ära pelga küsida. Või siis, jumal küll, mine kluppi! Seal on sul rivi kohe olemas, trust me! Kui ma kunagi nii vanaks saan, kui Sina, siis ma lähen seksklubi uksele ja kiike! Damn, ma ei jõua ära oodata seda aega 🥰 elu on elamist väärt, ausalt!
˅ näita rohkem ˅
2025-02-09 20:08
Tore kui sa oled nii lahke ja igaühega nõus
Mina tõesti nii lahke ei ole .
Ja muideks , mind siin sõimatakse litsiks .
😂😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2025-02-09 20:55
Mind ka. Ja mis siis? Vaata, mis lehel me oleme. Sa ei pea kibestunud inceli-eellastega kaasa minema kui neile negatiivset tähelepanu ei anna, siis nad annavad alla ja lähevad järgmise juurde. Langedes samale tasemele, oledki nagu nemad ja sealt tõmbab paralleele kogu publik. Igale inimesele võiks mõni hea sõna jaguda.. see väike asi võib inimese tuju muuta õigel hetkel täpselt nii palju, et juhtub veel midagi head. Halvimal juhul olid Sa ühele inimesele öelnud tema päeva ainsa hea asja.
Riina, mul on usku Sinusse. Me, naised, oleme nii hoomamatu loodusjõud, ei kui need pahurdajad aimaksid, siis nad ei julgeks piiksugi teha. Me peame end kontrollima, sest muidu nad poevad urgu ja seksita elu on halb😂
˅ näita rohkem ˅
2025-02-09 21:49
Kui siin lehel litsiks nimetatakse, polegi veel kõige hullem. Siin on veelgi hullemaid termineid näha olnud, mille kõrval "lits" on kui süütu talleke. Kedagi muidugi litsiks tembeldada näitab ütleja matslikkust ja madalalaubasust. Neid ei maksa üldsegi tähele panna. Samas ei maksa nendega tõesti samale tasemele langeda. Kedagi tema välimuse järgi materdada aga on kahjuks suund selles suunas ning see pole endast lugupidavale daamile kohane, muidu jääbki ta teadmata ajaks kuivale, mis muudab teda veelgi tõrksamaks ja sapisemaks teiste suhtes. Sinu välimusega naisterahvale - Riina - see ei ole okei! Rohkem sallivust ja näed, et kõik pole veel kadunud!
˅ näita rohkem ˅
2025-02-09 21:58
jah piimamees4, soovib küll. aga väike vihje sulle. esiteks sa pole 20, ja teiseks ammugi sportlik. mitu tk orki lendas?
˅ näita rohkem ˅
2025-02-09 22:17
Te olete seksistid , kullakesed
Mehe kaitseks te olete valmis terve kambaga astuma
Kui mind sõimati siin Foorumis , mitte keegi isegi piuksu ei teinud .
Miks siis nii ?
Kus juures see mees ise ju rääkis kuidas ta saeb ( tema väljend ) kõik mis liikub ja õgib kõik mis käe alla ulatub
˅ näita rohkem ˅
2025-02-09 22:19
Mees on püha lehm , teda ei tohi kritiseerida
˅ näita rohkem ˅
2025-02-09 22:51
Riina kallike, aga kes sõimas? hr Mäekallas ju ütles, et tema on ainuke, kes julgeb üritada Sinu vooruslikust kõigutada. Võibolla sõnastus ei olnud just kõige õnnestunum, aga mõte oli ju see.
˅ näita rohkem ˅
1
2