Oeh,ma nii lootsin, Riina, et sa ei ole jätkuvalt kuival ning ei võta vaevaks vastata.
Ilmselgelt sai härral paar napsu liiga palju ja Sa oled nii pagana sapine ning madal ning tõmbad päriselt naissoo mainet alla! Üksikud pirinad on okei, aga Sa ikka lased mõnuga. Ja sa valid välja ohvrid, keda rahule ei jäta ja see on nii nõme. Mis osa sellest kõigest Sulle rõõmu pakub?
Mida sa kommenteerid teiste välimust? Sa ei tea, on seal taga mõni lapsepõlves toimunud avarii, kasvaja eemaldus, lihtsalt hea elu elamine jne. Kas rasedus on ka mingi sõimusõna? Oled Sa aher ja realiseerid oma kurjust 2in1 meetodil?
Tänapäeva antidepressandid on imelised. See tõmbab paljudel naistel ka libiido maha (Kui sul sellega üldse pistmist ongi) ja tapaks kaks pirinat korraga. Ära pelga küsida. Või siis, jumal küll, mine kluppi! Seal on sul rivi kohe olemas, trust me! Kui ma kunagi nii vanaks saan, kui Sina, siis ma lähen seksklubi uksele ja kiike! Damn, ma ei jõua ära oodata seda aega 🥰 elu on elamist väärt, ausalt!