Tänapäeva internetist võib igasugu asju leida. Nii palju kui on maailmas arvamusi, on ka Googles tulemusi. Saa siis aru, kust jookseb teaduse ja fantaasia piir. Öeldakse, et oma silm on kuningas - ennem ei usu ega mõista nende probleeme kui ei ole näinud. Isehakanud teadlased sonivad ka midagi G-punktist ja et kui naised vahekorra ajal kusevad, siis see ei ole tegelikult kusi jne. Omades praktilist kogemust mõne pritsunaisega, siis tean öelda, et see ikkagi on kusi ja see, mida nad G-punktiks nimetavad, tundub olema hoopis kliitor, mida täies ulatuses uuriti ja avastati alles 1998, aga G-punkti müüdid levivad tänase päevani. Huvitav, et naiste jaoks on seksiisu laastav, aga mehed peavad sellega igapäevaselt toime tulema. Kuna Google on kunn ja teoorias on kõik hirmus targad, siis küsin siis teisiti: kas keegi ihas teab kedagi, kes teab kedagi, kes on kunagi nümfomaanilaadset olevust näinud? Kõlab nagu legend, millest rahvasuu räägib, aga keegi näinud ei ole.
Iseenesest ma paari sellist naist olen isegi oma elus kohanud, kes isukalt mehi maha võtavad, aga mulle on tundunud, et see on seotud abieluprobleemidega. Pärast lahutust ja sobivama kaaslase leidmisega lõppes see pull ära. Nimetagem siis suheteprobleeme psüühikahäireks. Vanasti lõigati hüsteerias naistel emakas välja, kuigi probleem oli hoopis milleski muus.