John - ei, miks peaks 40-aastased kuhugi kaduma?
ma ei kehtesta siin mingeid keeldusid, ma ainult olen seksis laste poolel. ma ei taha, et keegi neid seksis kurjasti kasutab. lapsed on usaldavamad, tundlikumad suhtlejad, avatumad. ka alandlikumad ollakse ja seda eriti endast vanemate isikute suhtes ja see teeb nad teistest partneritest kaitsetumaks. kerge saak. saad aru?
jah, teatud vanuse alampiir on seadusega ette antud ja sellest alates ei loeta neid enam lasteks, aga seadus ei kaota minu meelest kohustust suhtuda neisse vastutustundega. kuni vanematest eraldumiseni on minu arust siiski veel tegu areneva lapsega (ja isiksusega), kes on endiselt teiste vastutusel ja sellele saab sul olema raske vastu vaielda. vaevalt nt mingi erakust mees, kes huvitub seksist erinevate partneritega ja tahab elada oma elu, sellist vastustust endale kaela tahab või siis partneri vanemate surveavaldusi.
siinkohal olekski sellest mehest arukas teadvustaks endale, kelle ta kuhu endale kutsub ja miks, kui vana partneriga ta suhtlemist alustab jne.
kui tegu ei ole pedofiiliaga, mis vajab eraldi ravimist, siis saab iga isik tahtmisel endale lastega seksimise keelata. mis takistab?
koolilaste vaimne areng ja elukogemuste omandamine ei pea minu arust algama seksist vanemate meestega. ja ok, kui seda tehtaks, siis kes need mehed neile oleksid? oleks ainult
buddy? boyfriend? partner? eksperiment? turvaline isa aseaine? tavaline usaldusisik? vahend vastuhakuks (nt vanematele, tahetakse iseseisvuda)?
ja veel. kui kõrvutada vanem mees kooliealise neiuga, siis kas sellises vanusevahe korral saab üldse rääkida partnerlusest ja vastastikusest rahuldavast suhtest/seksist? kas tegu on võrdsetega? ja kui eelistatakse nii endast mitmeid aastaid nooremaid, vanemad kui ka nende kahe vanusegurpi vahepeale jäävad partnereid, siis tekib mul teine küsimus: kas nendel isikutel üldse on välja kujunenud kindlat eelistust seksi osas või sobivad kõik, kes seksida oskavad?
sinul, John, kes sa oled (vist?) praegu 40ndates, on arvatavasti ennegi erinevaid partnereid ette tulnud ja sulle on see tee tuttav - sina tead, mida ja miks sa vajad. st et sa peaksid ka suutma seletada, miks on koolilastega seksimine sulle sama erutav kogemus kui nt seks omavanuse või endast vanem naisega.
uurin seda sinult, sest sa teadvustasid siin, et igal eal on omad voorused. räägi mulle siis nendest voorustest?
milliseid omadusi sa teismelistes partneris taga otsid?