Küsimus. elmar59, miks sa lähed sellise inimesega üldse kohtama? Kui inimene ütleb, et ta ei taha kohvikusse minna, sest ta ei saa suitsu teha ja siis on selge, et tegemist on suitsetava inimesega, kes ei suuda poolt tundi ilma suitsuta olla. Sinu valik oli see, et sa selle inimesega kohta ma üldse läksid. Riietust jah tõesti kirjateel ette ei saa kujutada aga inimese olemuse ja aimatava käitumise peilib siin kiirelt välja.
On ju hulgaliselt märke, mis peaks andma aimu ms sorti inimesega tegemist on. Mistõttu ma hästi ei usu, et netis inimene näib nii ilus ja meeldiv, kuid reaalsus on katastroof. Pigem ma ütleks, et halvasti tehtud kodutöö.
Siit siis ka vastus miks ma väga kergekäeliselt kohtuma ei torma. Välistan teatud ebameeldivused eos. Vanusega pole siin tõesti üldse mingit pistmist.
Aga kui läks kohtumiste näidetele, siis toon kaks näidet.
1. Inimene kes väitis, et ta nii kõva mees, et ei viitsi pikalt kirjutada. Lõpuks hakkas jaurama mingit teemat, et ma jutulind olen jne. OK. Kuna mul oli vaja poodi minna, siis mõtlesin. Tühja kah. Eks saame korra kokku.
Nii, sõitsin siis kokkulepitud kohta. Ja tuli siis härra. Vanus väidetavalt 31. Seljas mingi must ja kortsus särk. Jalas tolmused mustad plätud. Pikad ja hooldamata küüned. Kilone kuldkett kaelas ja saku õle purk näppus. Kõndis nagu oleks keegi just hetk tagasi jalaga munadesse lajatanud, käed nagu ahvil laiali. Paugutas oma näritud nätsumull.
See oli minu kõige lühem kohtumine, kerisin auto akna alla, ütlesin tere ja nüüd nägid ära. Oled rahul. Mul aeg oma asju edasi ajada. Kõik. Sõitsin minema. Kodus ootas postkastis kiri: Mõttetu lehm oled!
2. Teine kohtumine, kus kuulasin mingi härrasmehe loengut ca 2 h. - pikka elulugu ülikoolist, siis veel ülikoolist, karjääriredelist, meeletutest reisidest kusagil sooja mere ääres, mõttetutest naistest, kohtamiskogemustest, naistest kellega maganud on ja kellega mitte. Kuidas nad teda kõik kiidavad ja lõpuks läks see üle sexuaalkasvatuse loenguks teema „Mis moodi ikka naistele rahuldust pakkuda”.
Ühesõnaga tehti mulle selgeks, et ta on unistuste mees igale naisele.
Kui kõik eelneva võin a rahus ära ju kuulata, siis see, et inimene tellib mulle kohvi siis kui ma just ettekandjale olen öelnud, et ei soovi midagi oli viimane piisk minu karikas.
Jätsin selle endaga rahuloleva 44 aastase härrasmehe paraku üksindust nautima.
Postkastis oli hiljem kiri, mis ta valesti tegi, et ma nii äkki ära läksin. Vastasin, et ma ei saanudki aru miks ta minuga kohtuda tahtis, sest nii äge mees ei peaks küll naisi otsima. Edasi … see juba läheb kohtumise teemast välja.
Seega, kohtumisi on igasuguseid. Keelgi jaoks on kuldketi ja õllepurgiga inimene vapustavalt lahe ja kindlasti leidub naisi kes soovivad kuulda pikki kiidulugusid oma saavutuste kohta. Eks mõnele mehele sobiks ka istuda pargipingil kohviku asemel ja koos suitsu teha. Kohtumised ongi selleks, et saada lõplik kinnitus kas on mõtet inimesega teemat aretada või mitte. See, et minul huvipuudus ei tähenda, et ta end maha kandma peab.
Mis minu vanuseeelistustesse puutub, siis minu jaoks on kes ma tõesti vaid sexi eesmärgil liigun on olulisel kohal mehe potents, samas peab ka suhtlemine klappima. Ja kui ma olen märganud mis vanusegrupis meestega need kaks asja enamvähem parajas suhtes on ning kellega mul lihtsalt kõige parem klapp tekkib tavaliselt, siis seda vanusegruppi ma ka eelistan. Puhta bodyga minu juures kaugele ei jõu ja palja jutuga midagi ei saavuta.