Foorum
2018-07-09 21:33
Naised naudivad seda väga. Kinnitage või lükake ümber
˅ näita rohkem ˅
2018-07-10 10:23
see on sama küsimus, et mehed naudivad seemnepurset.
ei, ei ja veelkord ei. vedelike imbumine mis iganes moel ei ole ju nauding iseeneses.
ehk küll tegevus, mis selleni viib. aga siis peab ka aru andma, et mõned naised ei pritsi üldse (või pole õppinud seda tegema). tegevust aga ikkagi nauditakse. ja mõnele jälle ei meeldi intensiivne tegevus. see on kinni isiku soovides, harjumustes, kogemustes jne.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-10 10:57
Palju huvitavam küsimus on see, et miks pidi selle küsimuse esitamiseks uue konto tegema
Squirtingu kohta on olnud siin palju teemasid, kaeva need välja ja saadki vastuse
˅ näita rohkem ˅
2018-07-29 23:50
Te möllumehed ikka teate et squirt on kusi eks
˅ näita rohkem ˅
2018-08-01 13:37
Möllumehed keelduvad seda uskumast, et mõni naine on suuteline ennast mõnust täis kusema
˅ näita rohkem ˅
2018-09-26 23:04
ei noh.. johhaidiii... :-)
˅ näita rohkem ˅
2018-09-29 00:31
Nimetage kuidas seda tahete aga minuga see juhtub paraku kuigi ma seda ise ei taha ja oi oi kui palju orgasme on see mul ära rikkunud. Olen õnnelik kui partner seda ei oska tahta ega juhuslikult ei satu mul esile kutsuma. See ei juhutu alati vaid teatud stimuleerivate liigutustega patneri poolt. Kunagi ammu ütles meesool juhumisi paari sõnaga vaid etteheitvalt ja sellega on negatiivne tempel igaveseks alateadvuses. Nagu ma juba tunnetan seda tunnet, et hakkab, nii on meeldiva lõpuga sexiga mul ühelpool. Kuigi hiljem elus on nii mõnigi öelnud et naudib seda aga ma lihtsalt ei saa ennast vabaks lasta ja juhtuda lasta sellel. Olen õnnetu ja vihane enda peale et selline olen
˅ näita rohkem ˅
2018-09-29 07:44
Palju huvitavam küsimus on see miks jott sellise küsimuse esitas?
˅ näita rohkem ˅
2018-09-29 13:23
Mõni ei tea üldse mis see squirting on........
˅ näita rohkem ˅
2023-10-02 08:18
Amatöörid, kes meedias end teadlastena tutvustavad, üritavad lihtsameelseid veenda, et see pritsuvedelik ei ole kusi, aga meditsiinis ei ole teada, et neerud peale uriini veel midagi toodaks, mis põie kaudu välja tuleb
Ma nii kaua uskusin seda jama, kuni ise pritsunaist kogesin - ühel korral pritsis seda asja keeleka käigus suhu ja selle maitse tõestas, et need isehakanud teadlased ajavad ikka täielikku paska.
Ma ei tea, kui väga naised pritsimist naudivad, küll aga naudingut, mis selle vallandavad. Väga tugeva orgasmi võib ka ilma kusemata saavutada. Vahekord võib ärritada põit ning põis täitub. Ka mehena võid kogeda seda, et seksuaalse erutuse ajal täitub põis kiiremini kui muidu, lihtsalt meestel on kõva riistaga kusemine natuke rohkem raskendatud ja pigem tuleb seemnepurse kiiremini ära kui põis tühjaks läheb. Naistel on aga nii, et kui vahepeal põit tühjaks ei lase ja riist kuhugi väga mõnusasse kohta läheb, siis lihased lõdvuvad, mis muidu põit kinni hoiavad ja tulemuseks ongi voodi märgamine. Soovitan selliseid mänge vannis või dušši all mängida, sest voodisse kusemine ei ole täiskasvanutele eakohane. Kuivema voodi huvides võiks naine ikkagi märku anda, kui tal hakkab põie peale ja mõistev mees laseb tal vetsus ära käia.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-08 19:18
Mul oli äge armuke kes algul justkui väga seksi tahtis aga kui asjaks läks siis oli äkki nagu kännu taga kinni ja ilmselgelt püüdis orgasmist hoiduda. Võtsin siis probleemi lahendamiseks ette ja ennäe väike vein, sobilik keskkond ja pikem eelmäng andsid talle sellise meeletu orgasmi mida poleks iilalgi sellisest väljapeetud daamilt osanud oodata ainuke jama et kogu voodi oli märg....
Seepeale viisin ta duzzi alla ja seal tegime veel ühe raundi ja leppiseme kokku et järgmine kord voodisse minnes paneme kile ja kaks suurt käterätti alla.....nii lihtne see ongi kui inimesed mõistavad ka rääkida omavahel....
˅ näita rohkem ˅
2025-01-09 22:43
Ei teadnud et nõrgad vaagnalihased ja kusepidamatus nii seksikas on …..
Minge vanadekodusse , seal on palju staare
˅ näita rohkem ˅
2025-01-09 22:51
Riina1234, oled kuidagi sapiline teiste kirjutiste suhtes? Meezz kirjeldas, et suhtlemine on oluline suhte osa. Kui Sulle see ei sobi, ei tähenda, et võiks teisi maha teha. Blokeerimisest piisab, selles oled Sa ju osav.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-09 23:18
Aga sa koguaeg üritad mind õpetada
˅ näita rohkem ˅
2025-01-09 23:21
Ei, ma ei ürita Sind õpetada, lihtsalt püüan Sinust aru saada. Sa oled huvitav, aga pisut keeruline. Sellest ka huvipakkuv. Ära pahanda!
˅ näita rohkem ˅
2025-01-09 23:30
Sinu õpetlik juut käib närvidele
Kust sa võttad et oled targem ?
On asju mida sa ei ole võimeline aru saada , sellepärast oledki blokitud .
Sul on ainult kaks arvamust - sinu arvamus ja vale arvamus
˅ näita rohkem ˅
2025-01-09 23:47
Kas sul on närvid läbi? Miks sa arvad, et ma targem olen? Kellest? Võimalik, et mõnes valdkonnas olen tõesti sinust targem, aga sellepärast ei pea kohe endast välja minema. Kohati tundub, et ka sinul on samasugused arvamused: enda arvamus ja vale arvamus. Ma ei kavatse kedagi õpetada, ma pole mingi pedagoog. Igaüks on selline nagu on. Kõik ei saagi kõigist ja kõigest aru saada, vaated ja arusaamad on erinevad. See ei tähenda veel vale arvamust.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-09 23:56
Väga tore siis jäta mind rahule ja kõik
Tee nägu nagu mind ei ole olemas
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 00:10
Kui oleks nii lihtne sellist nägu teha, siis oleksin seda juba teinud. Ma ei ootagi, et sa seda mõistaksid.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 00:22
Riina, päriselt?
"Ei teadnud et nõrgad vaagnalihased ja kusepidamatus nii seksikas on …..
Minge vanadekodusse , seal on palju staare."
Mind viis elu kokku ühe ülipõhjaliku mehega, kes mind õppis/õpib 2+ aastat ja ca aasta tagasi, sai mu lõpuks pritsima. Seda ei juhtu üldse kõigiga, see on paljuski ka peas kinni, et kas suudad end nii vabalt tunda. Kui mul juhtub uus partner tekkima, siis ma hoiatan, et võib juhtuda ja mina küll midagi tagasi ei hoia. Kui on ülestimulatsioon, siis on. Ja see on fun. Ja see statement oli kurvastav ning halvustav. Võiksime ehk rääkida, kas oled juba aja pannud inkontinentsiga tegeleva õe juurde, sest vanus juba nõnna kaugel (nõme asi, mida öelda, eks!)
Lõbusamast vaatenurgast..ma hakkan nüüd hoopis teisiti suhtuma lõhnadesse, kui peaks tekkima vajadus mõnd hooldusasutust külastada. Damn, I hope they're having the time of their lives!!🥰🥰🥰
˅ näita rohkem ˅
2025-01-11 12:09
Õpi mida soovid
Üks variant - abi otsida ja probleemi kas või üldse likvideerida või leevendust leida
Teine variant sisestada endale mõte et see on nn eripära ja väga seksikas ja kõndida Pampers püksis sest see koguaeg süveneb
Sinu valik
Isegi mina , vana krõhva , ei soovi veel pamsesites käima hakkata ja otsiks sinu asemel abi sest ravi on ju olemas
˅ näita rohkem ˅
2025-01-11 12:41
kõige hullem on hoopis see, kui te kunagi hooldekodus öösorri teete, kas te olete suutelised sellest ihas kirjutama?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-11 19:46
Kurat, mehed! Tõmmake Riinal üks kordki mootor korralikult käima!!
Nii vallatul lehel on patt olla nõnda pire! Temasugusel võiks oluliselt rohkem minekut olla, kui minusugusel niššikal ja ometi on tal karv pidevalt vastu kõigele. Pange oma käed, keeled ja muud lisad tööle, et Riinast saaks Iha Mrs Congeniality 2025 👸
Btw, ma olen teisigi eakaid oma kinnistest mõtremustritest välja aidanud, Sa pole mu esimene väljakutse 😉
˅ näita rohkem ˅
2025-01-11 20:22
Palun aita ka mind. 🙃
˅ näita rohkem ˅
2025-01-11 20:35
Ega sinagi mingi neid enam ei ole
Ole hea , Ussideiss , vaata oma passi
Ja osta siis ilusat pampersit , sulle nad meeldivad
˅ näita rohkem ˅
2025-01-11 20:36
Ussideuss, kui ta poleks nii tõre ja kinnine, oleks tal kindlasti rohkem minekut. Vanust pole ju veel õieti ollagi, figuur on tal täiesti suurepärane, mootor töötab ka, aga tarkvaraga on midagi lahti. Kahjuks ei pruugi temast iha Mrs Congeniality-t saada. Siinne kontingent pole selleks kõige parem materjal. Huvitav, mitu (püsi)suhet tal viimase poole aasta jooksul on olnud?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-11 20:43
Jälle sina targutad
Noh targuta siis edasi
˅ näita rohkem ˅
2025-01-11 20:55
Ma õppisin ise pritsima.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-11 20:58
Riina, muuseas ei kujuta Sa ettegi, kui põnevaks ja seksikaks on tänapäeval mutunud lahendused, mida on inimestel vaja vähi, õnnetuste jpm tõttu.
Inkontinents on, minusugusel noorel (mul mälu ka korras, pole vaja kontrollida☺️) väga kergelt ravitav, olenevalt tüübist. On see siis treening,op ja suhteliselt hiljuti hakati Eestis pakkuma üht väheinvasiivset meetodit, mille mõju kestab aastaid. Tallinnas on kolm suuremat haiglat ja iga kõnekeskus oskab Sind ja teisi suunata õige spetsialisti juurde. Kasutan selle teema parem kasulikult ära, sest sünnitanud naistel on see tavaline teema.
Dragunov, kus viga näen laita, seal tulen ja aitan, kui on minu pädevuses! 😊
˅ näita rohkem ˅
2025-01-11 21:14
Mul ei ole veel vaja ja ma olen asjaga rohkem kursis
Aga sina võiksid ikkagi pöörduda kuhugi , sul on ju pidamatus
Ma tõesti ei kujuta ette kuidas kusepidamatust saab nautida , ilmselt olen juba seniilne
˅ näita rohkem ˅
2025-01-11 21:37
Ma ei usu, et seniilne. On asju, mille puhul must on must ja valge - valge. Ja siis on asju, millel on 50 varjundit valgest, mustast ja hallist.
Asju uuritakse ja kuigi squirt'imise puhul vedelik koosneb, tõesti, suuremas osas uriinist, siis see uriinipidamatus ei ole 🙂 siin pigem jõuame selle juurde, et oled vastuvõtmatu uuele, kuna kõik uus on paha. Sa nagu teaks, mis on seks, oled seda kindlasti palju harrastanud ja nüüd nad tulevad rääkima, et mingi pritsimine on tore, põnev ja asi, mida oodata. Mainisin - on väga lahe, et oled siin ja loodan, et leiad siit toredaid ajaviitmis võimalusi, mis ehk viivad Sindki pritsimiseni. Seda ei pea meile iial tunnistama, aga kui kord oled siin rõõmsas tujus..siis me saame aru 😘
˅ näita rohkem ˅
2025-01-12 22:37
Riina1234
2025-01-11 20:43
Jälle sina targutad
Noh targuta siis edasi

Kahju küll, aga arvasid valesti! See pole targutamine. Ma lihtsalt avaldasin teisele kasutajale oma arvamust, kuna muretsen Su pärast, kuigi mulle tundub, et Sa vist väga ei taha, et keegi Sinu pärast muretseks või Sinust hooliks. Ütle, kui ma eksin! Tänan.
˅ näita rohkem ˅