1
Kuulutamiseks saada sõnum (3.25 EUR, 160tm, 12h) sisuga
IHA TXT
sinu kuulutus
numbrile
13017
Avalehekülg
Kuulutused
Jututuba
Foorum
VIP konto
Postkast
Minu pildid
Minu videod
Minu kontaktid
Minu ankeet
Konto seaded
Vaadatud/hinnatud
Hinda pilte
Hinda Videosid
Otsi kasutajat
Seksikad jutud
Top videod
Viimased videod
Top mehed
Top naised
Top paarid
Top trans
Viimati lisatud
Moderaatorid
Foorum
Foorumi avalehele
Seks
|
Tegelikult ka
madleen
2018-05-30 22:56
Kuidas aru saada mõistest "kerge bi-huvi" ?
˅ näita rohkem ˅
Dragunov
2018-05-30 23:13
Kellelgi on kapiuks pisut liialt kaua avatuks jäänud, aga päriselt ei juleta sealt ka välja ronida. See on kerge kattevari.
˅ näita rohkem ˅
luukera
2018-05-30 23:36
Sain ma õigesti aru, et siis on otsitud lihtsalt üht nö. pisut leebemat väljendit kattevarjuks tavalisele pederastiale?! Umbes analoog nagu prostitutsioonile on saanud sünonüümiks: "Soovin leida sponsorit"
Paraku tundub üha kasvava trendina kuulutustes see: "Kerge BI huvi"
Jube hea, kui asja kommenteeriks muidugi need "kerge BI huviga" inimesed ise.
˅ näita rohkem ˅
jfjm
2018-05-30 23:38
Alles ma kirjutasin ühe bi-huvilise härra kohta, kes paare lantis, et ohverdab enda anuse, et saaks pede naist keppida.
˅ näita rohkem ˅
Dragunov
2018-05-30 23:41
Nii see ongi, härra Luu, et see on kattevari kõige lihtsamale pederastiale, ja ei millelegi muule.
Ma olen lugenud ka kuulutusi, kus nn. "100%" heteromees sooviks "lihtsalt niisama" nautida üht või kaht munni oma suus või pärakus.
˅ näita rohkem ˅
Risti6
2018-06-02 08:51
Vaata jott on suur spets bi ja gay asjade peale.Kuna nagu kapist ise välja tuled?Targutama oled kõva mees aga muidu paras lödipüks.
˅ näita rohkem ˅
seenetoorik
2018-06-22 18:19
Minu puhul on samuti niisugune kergem või väiksem bi-huvi.
Põhijoontes olen üsna hetero aga mul on kalduvus ekstreemspordile, mis avaldub ka seksis. Muuhulgas siis näiteks seksis teiste meestega. Miks? Sest selles on midagi keelatut ja nilbet. See erutab.
Naise olemasolul olen vähem bi, ehkki ei ütleks kunagi ära MMN-teemast ja pulli pärast imen ikka ja jälle mõnel kutil lahti. Vähem või rohkem salaja - on juhtunud ka oma naise põnevil ja üllatusest pärani silme all
Üksikuna, nagu näiteks praegu, olen rohkem meeste seltsis, sest selles skeenes on lihtsam tegevust leida.
˅ näita rohkem ˅
luukera
2018-07-10 11:36
No kui see kirjeldus oli nüüd väiksem bi huvi, siis milline see pederastia veel on?!
˅ näita rohkem ˅
seenetoorik
2018-07-10 18:03
Näiteks see kui naised ei huvita. Mind huvitab mehe juures üksnes riist. Ei miski muu. Puhtfüüsiline värk. Emotsionaalset sidet (v.a. sõprus) suudan luua ainult naisega.
˅ näita rohkem ˅
misterixxs
2018-07-10 19:38
Kas sa ise ikka saad aru, mida räägid? Et oled heteromees, kellele meeldib munni imeda. Vbl on see sulle üllatuseks, aga heterod ei taha imeda teise mehe munni
˅ näita rohkem ˅
jfjm
2018-07-10 19:50
... Ja naised ongi vaid kapi usteks.
˅ näita rohkem ˅
Teema
Foorumi avalehele
Päevateema
Seksikogemused
Mehed naistest
Naised meestest
Vikerkaar