Tere!Endal kunagi üks selline huvitav kogemus(pole küll otse teemasse,et "miks naisi erutab kui ära öeldakse")...kuid samas,ära ütlemise või suhte lõpetamisega oli küll tegu.Asi oli nii,et suhte lõpetaja olin mina e mees,kuna see suhe põhineski vaid naudingute jagamisel+muidugi igati sõbralik ning mõnus olemine...siis midagi kindlat oma ellu leides polnud mõtet enam jätkata ja me viimasel kohtumisel(suhtlesime u 1a)sai siis öeldud,et nüüd on nii....!See naine oli tükk aega vait kuid ennast kogudes,ta ütles,et ok...see pidi ju nii kunagi minema ja ühist tulevikku me ju ei plaaninud(tegu oli abielu naisega)...kallistasime,mutsatasime ja kõik.
Möödus mõni nädal ja saime juhuslikult kokku hoti jutukas...ja kus siis hakkas tulema!!!Et ma olen vastik,äraandja,ta maksab kätte ja rikub mu elu ära?????Nüüd oli minu kord olla vait ning ennast koguda.Kui olime rääkinud pikalt ja põhjalikult ning selgitatud ja tuletatud talle meelde me lubadusi teine-teisele+see,et tema oli abielus...mina mitte...siis koorus lõpuks TÕDE e miks selline reaktsioon oli!Nimelt olin olnud mina esimene mees tema elus...kes jättis maha TEMA...kuna siiani oli alati suhete lõpetajaks olnud TEMA...ja nüüd keegi julges talle otse välja öelda,et TEDA jäetakse!!!
Õnneks kõik laabus normaalselt.
Edu!