jfjm - sulle siis nii palju,et üritasid targutada aga tuli hoopis mingi ebaloogiline puterdis tekst välja.Ennem kui üldse sõna võtad siis mõtle sellele,et sa ise oled arvutiga voodis kössitav vanamehe päss kelle eluks ongi,vaid iha foorumites targutamine,sest reaalses elus oled sa tühikoht.Ära minu pärast muretse,sest minult pole veel keegi suutnud midagi ära võtta aga oma mehi on jäetud minu nina all maha ja mulle on kirjutatud nii oma kortereid,autosid,firmasid ja kõike muud...
Simbake - 2 kordne eesti meister erinevatel aladel,igapäev teen trenni ja pakun,et viimased 15 aastat pole isegi söönud ega joonud selliseid asju nagu sina,et peaks oma südame või erektsiooni pärast muretsema.Lisaks minust on eestis rikkamad 5 naist M.Leeman, T.Liksutova, T.Mõis ja M.Tool,G.Ignatenko ja nagu enamus naiste puhul siis nendest 5-st 4 on saanud rahad oma mehelt.Välja arvatud M.Leeman kes tõesti on tegija naine ja kõik ise nullist teinud,toodab lasterõivaid,Lenne omanik,respekt.
Teil on enamusel siin tüüpiline palgatööliste jutt.Sellepärast ei saagi te mu jutust aru,sest ennem tuleb elada ja saavutada elus midagi,et aru saada...mitte passida siin ihas ja targutada.Mul on teiesuguste jaoks ammu lause olemas ehk "edu tööl käimisel".
Ei näe mingit pointi sellise tolakarjaga siin diskuteerida,sest see on ajaraiskamine.Eriti hästi sobib teie kahe (jfjm ja Simbake ning ka paljude teiste) iseloomustamiseks Mark Twaini lause ehk "ära iial vaidle lollide inimestega,sest nad tirivad su nende tasemele ja siis võidavad sind kogemusega".