Mina küll prostituudil ja litsil vahet ei näe. Põhimõtteliselt ma olen nõus, et naine võib pakkuda raha eest ainult midagi labast ja lihtsat (kusagil autos korra suhu võtta, näiteks) ja võib pakkuda ka midagi märksa rafineeritumat (prantsuse kurtisaanide ja jaapani geishade stiilis), aga põhimõte on ikka sama - maakeeli lits, peenemalt väljendudes prostituut.
Iseasi, kas tegemist on halva asjaga. Litsil on selgelt halvustav tähendus, aga see tuleneb vist pigem meie kristlikust traditsioonist, kus seks on jätkuvalt tabude kategoorias.
Kuna ma ise prostituutide teenuseid ei kasuta, siis ei oska nende praeguse teenusekvaliteedi kohta ka midagi öelda. Pigem peaks ühiskonna mentaliteeti tervikuna mõjutama. Aga prostitutsiooni legaliseerimise vastu pole mul midagi ja vastava õppeasutuse loomine spetsialistide koolitamiseks on päris põnev mõte. Iseküsimus, kui palju meil selliseid vabameelseid ja samas arukaid naisi on, kes sinna kvalifitseeruksid. Ja kas neile üldse leiduks kliente, kes suudavad oma 200 aastat vanadest mõttemallidest vabaneda?