*Kui ma abiellusin, ütles mu naine, et ma olen üks miljonist. Hiljem selgus, et see on tõsi.
*Minu naisel pole ka mingit austust minu vastu. Ma rääkisin talle, et kui ma suren, tahan, et mind põletataks. Minu naine plaanib grillimispidu.
* Minu naisel on alati midagi öelda. Ühel õhtul kaklesin ma koeraga. Minu naine ütles, et koeral oli õigus. Ja ta ütles seda koera ees. Nüüd pole koeral minu vastu enam mingit respekti. Minu naine viskab palli ja koer ootab, et ma selle tagasi tooksin.
*Ostsin uue raamatu, "100 viisi armastamiseks". Lõpetasin üleni sidemetes. See oli valetrükk.
*Arstid räägivad, et seksiga kaotad sa 150 kalorit. Ma seksisin korra. Mina kaotasin isegi rohkem: 150 kalorit, oma kella ja oma rahakoti.
* Mul oli probleem - niisiis proovisin grupiseksi. Nüüd on mul teine probleem - ma ei tea, keda tänada.
*Miks seks mehega on nagu seebiooper? Sest siis kui asi huvitavaks läheb, nad lõpetavad. Kuni järgmise korrani!
*Keegi kirjutas kunagi oma elu parimast kepist. See nägi välja järgmine: Võttis pool kilo hakkliha ja neli muna, segas kokku, toppis segu kitsasse lillevaasi ja põrutas vaasi nagu jaksas.
Oli väga rahul
*Kas te olete kuulunud super-tundlikest kondoomidest? Nad jäävad kohale peale mehe lahkumist ja suhtlevad naisega.
*Millal sa aru saad, et su naine ikka tõeliselt surnud on? Su seksuaalelu on ikka sama, aga su musta pesu hunnik läheb kuidagi kahtlaselt suureks!