oleneb naise iseloomust.
mulle meeldib latti kõrgele ajada, sest minu latt ongi kõrgel ja mulle meeldib arvata, et neid on veel, kes seda pole kahetsenud, kui nende lati kõrgus meestele (vahel ka naistele) meeldinud pole. mina ei kahetse.
ning mulle meeldivad mehed, kes oma latti kõrgel hoiavad.
võrdlemisi nõme on näha mehi arvamas, nagu peaks siis naisega midagi halba juhtuma - ei saa meest ja teda tabab palju needusi, üksi jäämine, lastetus jms BS. ja siis need muud meetmed, mida kasutatakse surve avaldamiseks. mitte midagi ei juhtu. naisel, kes endast hästi arvab, läheb alati hästi.
nii et latt võiks olla kõrgemale seatud alati ja ebasobivate meeste jaoks nii see jääma peakski. isiklikult ma ei kujuta ette, et võiksin mulle mittesobiva mehega lähestikku suhtlema hakata. kui madalale peaks selline mees mu siis trampima, et ma ta endale vastuvõetavaks tunnistaks? sest ega mees ei tõuse endast kõrgemale, kui ta tõusta ei saa, ta trambib sinu maha. ma ei tea kedagi, kes peale esimest ebameeldivat korda iseloomult meeldivamaks muutuksid.
mina näen probleemi mitte selles, et naiste latt liiga kõrgel oleks, vaid pigem pean probleemiks seda, et meestel on oma latt liiga madalal. ja see on juba halb.
mehe järgi naine oma latti madaldada kunagi ei tohi. kahjuks tehakse seda ikkagi.
seega, siinset olukorda teades, ma loodan ja arvan, et see karske naine siia omale kontot ei teegi. või kui teeb, siis peab ta väga tugev olema.
pealegi ma olen seisukohal, et neid kohti, kus käia ja meestega tutvuda, on peale klubide ja iha lehe veel. need ei ole veel ilmast kadunud.
p.s - see peab ikka liiga julge mees olema, kes mulle juba poejärjekorras ettepaneku teeb.
mulle ei ole kunagi avalikus kohas ettepanekuid saada meeldinud, ükskõik kui hästi mees endast ei arvaks. selle mehe päev hästi ei lõppeks.