Ei, seda ei õpetata keskkoolis. Ma tean päris hästi, mis haridussüsteemis toimub.
Loe oma eelnevad postitused läbi, willow. Küsimus ei ole mitte turvatundes ja vajadustes, need on loomulikud. Küsimus on Su sõnavõtus, kus "mees, kes ei maksa, raiskab naise elu ära". Pole sõnasõnaline tsitaat, aga nii Sa kirjutasid. See ei erine suuremat otsesest rahaküsimisest.
Naine, kes elab koos mehega vaid seetõttu, et mehel on raha, müüb ennast. Mõnes mõttes on see isegi hullem kui prostitutsioon, sest end müüakse täielikult, mitte vaid mõneks tunniks nädalas. Hea küll, ma austan inimeste vaba tahet ja kui keegi muudmoodi ei taha või ei oska, siis tema probleem. Aga antud juhul Sa põhimõtteliselt kirjutasid, et naine, kelle jaoks on oluline mees ise, mitte tema raha, on loll.
Naine, kes ei suuda isegi ette kujutada, et raha ei ole suhtes kõige tähtsam, on lits. Õnnelik suhe töötab siis, kui üksteisest hoolitakse. Koos elada on hea inimesega, kes sinust sinu enda pärast hoolib, kes sind armastab. Ma ei kujuta ette, kui peaks koju minema ja seal ootaks mind ees naine, kelle võltsnaeratus oleks ete manatud oma kõhutäie ja peavarju eest. Kes voodis mõtleks sellele, kuidas peale seksi uute saabaste jaoks raha küsida. Kes lapsi sünnitades räägiks sõbrannadele rahulolevalt, kuidas nüüd on vähemalt elatisraha garanteeritud.
Õudne!