parma, minu milline pahameel? ma ei näe su vastuses seda, millel oleks sellega/minuga/minu pahameelega mingit otsest seost olnud ja mis aitaks selgitada, miks ma sellisel arvamusel olen. minu jaoks polnud seal ühtegi põhjendust.
rahulolematust tekitas arutluskäik kui selline, selle eksitav suund. või tahtlik suunamine teisele/valele teele. rahulolematus üldse mittemingisuguse arvestatava sisulise arutluskäigu üle, mida see, millega jajah alustas, eeldanuks, oli siin puuduseks. komfort, pealiskaudsus. lihtviisil tehtud otsused, pidades silmas enda, mitte teis(t)e huve.
olukorras, kus fakte ei teata või on need teada ainult osaliselt ja kus küsimus on alles arutlusjärgus ja väga alguses, väita, et see on normaalne(?), kui varem normaalse erektsiooniga mehel esineb erektsioonihäireid ja tal ei peagi(?) seisma, sest et jne... ?
mina sellele teooriale ei toetuks. alati leidub sellest mõjuvamaid põhjuseid.
see arvamus, et iga naise peale ei peagi seisma, on üks neist uskumistest, millest omale tuge otsitakse (kui 40ndates-50ndates oled, siis saad aru) ning milles samas (nagu usus ikka)on kaheldud sama palju kui sellesse usutakse.
kahjuks hoiavad just sellised, usu baasil tekkinud veendumused mehi arstidest eemal ja kui sinna ükskord jõutakse, võib mehe jaoks juba liiga hilja olla. sellepärast ma neid ei pooldagi.