Arvan, et osaliselt on see seotud sellega et meil, külaverelistel põhjamaalastel, on mingid maitseretseptorid eriti arenenud ja need muudavad selle maitse ebameeldivaks
Sest mida lõunapoole sa lähed, seda rohkem leiab naisi, kelle jaoks ei ole sperma neelamine mingiks probleemiks (isegi Leedus näiteks leiab tihti naiste kuulutusi, kus nad lausa tahavad et neile suhu lastaks... samas, kui tihti te kohtate selliseid kuulutusi eestis??? ).
Ok lõõpimine lõõpimiseks, nüüd aga teema juurde.
Arvan, et asi on pigem suhtumises ning psühholoogias kinni.
Võtame näiteks alkoholi - esimesel korral seda maitstes... khmm... it tastes like sh*t...
Kuid siiski me joome erinevaid alkohole (ma usun, et enamus vähemalt maitseb seda aeg-ajalt) ning me ei krimpsuta ju nägusid, et see kehva maitsega on. Millest see tuleneb? Sest meie aju töötleb saadud informatsiooni - ka maitse retseptoritelt saadud informatsiooni ning aju võtab vastu otsuse, mida sellega peale hakata. Osade maitsete puhul me saame jätkuvalt infoks, et see ei maitse hästi, kuid aju on selleks juba valmistunud ning me teame, et see ei maitse hästi, kuid tarbime seda ikka edasi. Just seetõttu ma arvangi, et asi on suhtumises.
Miks naistele see maitse ei meeldi?
Ma usun, et suuresti on selles süüdi mehed ise - oma käitumisega. Mehed ei ole ilmselt välja näidanud piisavat tänulikkust selle eest, et naine seda asja neelas. Seks on ju teatavasti eelkõige naudingu pakkumisest naudingu saamine. Ja kui naine üritab mehele seda naudingut pakkuda ja mehel on tuim nägu peas ilma igasuguse reaktsioonita, siis ongi tulemus käes - naine näeb, et see ei paku mingit rõõmu ning siis ilmselt nende aju hakkab edaspidi töötlema seda maitse infot, kui see on jälk, ja ma ei pea seda jälkust kannatama (vastupidiselt alkoholi vastikule maitsele näiteks).
Samas on ka naistel erutudes eritumas igasugu vedelikke, kuid veidral kombel mehed küll ei kurda selle üle keelekat tehes
Giving and taking...