Miks ma peaks alakehast halvatud olema? Pole oma teada veel rattaga vastu puud sõitnud ega rekka alla jäänud, et alakehast peaks halvatud olema. Seemet ei pea iga päev mööda ilma laiali pritsima. Niimoodi võib veel tsingidefitsiit tekkida, mis hakkab lõpuks tervisele. Gripp ja koroona ongi peagi uut hoogu võtmas, seega jätkem midagi immuunsüsteemile ka. Korra nädalas ja isegi harvem saamine ei halva veel kedagi alakehast ära, sellepärast pole vaja muretseda.
Avastasin, et mul jäi vastamata jfjm küsimusele: millest siis kogu nädala jooksul mõelda, kui seksile ei mõtle? Tõsi, kui alakeha tahab aju juhtimist üle võtta, on tõesti keeruline millestki muust mõelda. Jällegi tuleb appi trenn. Mina olen seksiisu maha surunud trenniga. Kui päeva või paari pärast isu tagasi tuleb, siis on see märk, et keha on taastunud ja aeg uuesti trenni teha. Kusjuures trennitulemused on palju paremad ja trenn efektiivsem, kui seda nikunälja pealt teha. Võib tekkida isegi selline tunne, nagu oleks dopingut pannud, kuna jõuab rohkem. Seega ei saa kuidagi üle ega ümber trennist.
Meenus, et mul on olnud kasu ka saunaskäigust, isegi kui on selline periood, mil pidamine kipub olema kehvapoolne, seega tasub oma kallimaga spaasse minna ja end soome saunas üles kütta. Saun paneb samuti vere paremini liikuma nagu trenn ning parem verevarustus võimaldab alakeha paremini kontrollida. Võimalik, et siin mängib rolli ka see, et kõrge temperatuur tapab eluvõimelisi seemnerakke, mis muudab sperma vähemaktiivseks. Võimalik, et paastuga toimub midagi sarnast, mis selgitaks selle meetodi toimimist. Kui spermaproovi lähed andma, siis on ka nõue, et viimasest seemnepurskest ei tohi olla möödas rohkem kui 3 päeva. Seda ilmselt samal põhjusel, et edaspidi hakkab nende eluvõime tasapisi vähenema ega pruugi enam head tulemust anda.