niisiis body massaaž naistele mingis nimetus salongis kaunilt vene rahvusest massöörilt.
minu arusaam mõnusast massaažist jääb ilmselt nendest piiridest, mida bri siin teemas tajus, väljapoole.
ei tea, millist mõnu teised naised sinna saama läheks ja millised nende ootused oleksid, aga vähemalt mind teise naise alasti kehaga esile kutsutud massaaž midagi erilist tundma ei pane. see oli vastus, mis sündis esimese reaktsioonina, aga esialgu ma jätan veel sellele arvamusele ruumi arenemiseks. aga ma võin vist juba enam-vähem kindlalt siin vastata, et lõõgastavana mina sellisel viisil saavutatud kehakontakti ei tajuks. ma kardan, et minu lihaspingeid see maha (mis peaks olema lõdvestava massaaži eesmärgiks) ei võtaks.
nii et minus see kena naismassöör huvi äraproovimise vastu ei äratanud. kui ma tahan erootikat, siis ma tahan tunda kehal mehe, mitte naise käsi.
kui aga see body to body näiteks vahelt ära jätta ja kui ülejäänu jaoks naisel väga head käed peaksid olema ja ta väga professionaalsel tasemel seda teeb, siis võib-olla mõtleks naissmassööri kasutamise peale. selles salongis pakutava põhjal otsustades praegu ma seda ei teeks.