Elmarpoiss, m a ei rääkinud kirjadest mis postkasti saadetakse. Vaid inimesest, kes on kallis ja armas. See mida postkastist leida võib,see on ju puhas soov kedagi voodisse ära rääkida. Ma isegi pean tunnistama, et Aikon poiss on esimene m ees ihas, kes mulle seda siinses suhtlusportaalis on kirjutanud.
Aikon, ma olen meelitatud, sinu sellisest mõtteavaldusest, paraku pean ma tõdema,et mu süda pole vaba
Sellegipoole väga armas
Minu arvates e i ole see see iseendas kahtlemine, kui inimene ütleb teisele mida ta tunneb. Ja see ei ole ainult seoses armastusega. Ka viha ja solvumine tuleb välja ütelda, eriti põhjused, miks seda tunnet tuntakse. Siis jääb tunduvalt rohkem aega muudele tegevustele ja partnerid saavad täpsemalt teada, milline nende poolne tegevus või tegevusettus on tekitanud vastaspooles rahulolematust või rõõmu. Ma pole siiani aru saanud, miks peavad inimesed oma emotsioone varjama oma lähedaste eest?
Mossitan ja olen pahur ja las ta siis nüüd mõtleb, et mis mul viga on.
Selleasemel,et ütelda, et ma olen solvunud, sest sinu selline mõte või käitumine on mind kurvastanud.