miska, kuidas siis oleks ausa vastusega? ma olen endiselt ootel.
mis oleks, kui võtaksid end kokku ja teeksid nendele lõpututele oletustele lõpu?
koogelile tuleb au anda. olgugi et ma isiklikult arvan, et tema poolt on tegu aja raiskamisega, siis on tema praegu see, kes sinusse usub (või tahab uskuda) ja tõesti tahab sind tõsiselt võtta. ta tuletas sulle meelde selle, mille sa ise vaidluste käigus kaduma oled lasknud minna - sinu tegeliku olemuse ja huvid. tema arvab, et sinus on midagi head. sinu peale loodetakse. kas sa siis ei tahaks tõestada praegu kõigile teistele, et sa oled kõigele
vaatamata suuteline muutuma. et sa oled keegi, keda tõsiselt võtta saab. see, et mingid laadenbinid, terasmehed, ristod, valgusrannaltid jt nende sarnased sinu arvamusi loevad ja nende taha kogunevad, ei ole eriline tase, mida saavutada. sa oled mehena enamaks suuteline. tõuse nende tasemelt kõrgemale.
sa arvasid, et mina ei õpi midagi. minu arvates elu ongi õppimise ajoks ja seda tulebki pidevalt teha. mis sind segab seda teha?
selle asemel, et teistelt (nt nendelt tädidelt või teistelt onudelt) midagi kasulikku üle võtta ja lasta neil endast erineda, kohaneda teistsuguste olukordadega jne, käitud sa teistega nagu tõrges, haiget saanud ja kasvatamatu laps, kes millelegi ega kellelegi ei taha kuuletuda (ka mitte siis, kui temaga rahulikult vesteldakse), kes agressiivselt teistele oma tahtmist peale surub ja on kogu aeg ründevalmis.
miks sa nii agessiivne oled?
sinu puhul on vastuhakk lausa tendentslik. vastuse sisu polekski nagu oluline, sest sa suudad kõigest välja lugeda rünnaku kas siis sinu isiku või kellegi teise vastu. sulle kogu aeg tundub, et keegi on erapoolik ja ei ole aus jne. tegelikkus on see, et sina ei suuda isiklikuks minemata teiste postitusi lugeda - sinu negatiivsed hoiakud ei lase sul seda teha.
sulle ei meeldi vist eriti kaotaja osas olla, ega? saan aru, et sa ei ole eriti kasvatust saanud, aga kas sa pead kõigi ja kõigega sõdida saama? sa tahad olla teiste poolt vastu võetud ja kellelegi meeldida, aga sinu raskemeelsus segab sul teistega paremaid suhteid loomast. õpi rahunema ja asjad saavad korda. raske on, aga sa pead teistega kohanema ja pead elama koos selle teadmisega, et sa ei tea kogu tõde kõige kohta; et kõik, mida sa teed, ei ole õige kellegi teise suhtes ja et sul ei ole kõiges õigus jne jne. sa ei talu kergelt sedagi, kui sulle ära öeldakse. sa tahad olla võitleja, kuid tegelikult sa võitled nagu kaotaja - saad aru, miks?(vt keramsiidi teemat)
kui minna uuesti tagasi teema algusesse, siis jutt oli sellest, miks naistele ei meeldi see, kuidas mehed nendega suhtlevad. lähenetakse valesti.
tuleta endale meelde teine teema, kus oli juttu naistega kirjutamisest.
minu arust käis John seal välja väga targa arvamuse. tema soovitus naistega suhtlemise koha pealt ei olnud kuigi originaalne, aga see-eest proovitud ja konkreetne ning arvatavasti tagabki see talle naistega suheldes tõenäolisema edu. võiksid talt õppida.
vastus, mis siis naiselt tuleb, ei pruugi ehk temaga suhelda soovinud mehele meeldida, aga vähemasti on tal midagi käes.
ta ei pea leiutama viise ega arvutama, kuidas naistelt vastust kätte saada/välja petta, kuidas neile ennast meeldivaks teha jne.
ta oli aus.
ja mina olin Johniga 100% päri. miks sa mulle vastu vaidlema hakkasid ja mind lolliks kohe tembeldasid? on see arukas su meelest?