hallhunt, et siis sõber on see keegi, kes hoiab/hoiatab sind selle eest, et sa teistega (nn suvalistega) suhtlema ei hakkaks? kui on valida sõbra ja üheöösuhte otsime vahel, siis sina valiksid seksimise sõbraga? sain ma sinust aru?
tegelikult, mis vahet sellel on, kellega sa oma seksimise asju ajad. kui sinu huviks on seks ja see, et oleks veel keegi, kes sama asja tahab, siis ei peaks ju olema enam oluline, kas ta on sinu sõber või mitte. või on? mis on temaga teistmoodi? seksib teistmoodi? või on asi mugavuses?
teeme nii, et me seda, mis sõbrad omavahel veel on (et on palju koos, suhtlevad ja hoolivad teineteisest jnt), praegu ei puuduta. teemaks on seks ja selle saamine kelleltki. kui seda poolt arvestada, siis ma tahan teada - miks sõber?
kas poleks parem otsida endale siis selline suhe, kus sul on seks jne olemas?
vaevalt sa igalt naiselt seda otsima tahad hakata. saab ju ka nii, et sul on olemas nii naine kui ka sõber.
või tee siis nii, et sul on naine, kes on sulle ka n-ö sõbra eest. aga seksimine sõbraga, kuna sul pole teist varianti?
no ma ei tea... ma ei saa sellest aru.
kas sulle ei tundu, et tegu on teise enda huvides kasutamisega? ajutiselt. ja osalt sama teeb sinuga ka see nn sõber.
kui poleks sind, ehk oleks su sõbral ka suhe olemas ja vahest ta isegi tahab seda, et tal oleks, aga sina hoiad teda tagasi ja seksid temaga ning ta nt loodab, et teie suhtest saab midagi enamat kui ainult vahel seksimine. kuidas see sulle tundub?
tegu on muidugi puhtalt oletusliku olukorraga.
ja muidugi tahaks sult otse küsida: kas sul on selline inimene olemas, kas on samal ajal sõber ja kellega sa seksid?