Foorum
2024-05-14 20:42
Heips

Hiljuti tuli tuttavatega arutlusele teema, et mida Teie arvaks kui Teie mees/naine tahab olla Teie exi moodi? A la , et kannab sama stiili,suhtleb samamoodi jne jne. Mida Teie teeks? Või mõtleks?
˅ näita rohkem ˅
2024-05-14 21:47
See oleks ju cool . Kui eks just välimuse pärast meeldis . Välimus sarnane , mis pidi meeldima ja meeldib aga hoopis teine preili 😀
˅ näita rohkem ˅
2024-05-14 22:13
Ma arvaksin, et tal on 0% enesekindlust, omapära ja isiksust, lihtsalt tühi kest ja copycat, kellegi teise jäljendaja. Persoonist kui sellisest pole siin haisugi.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-14 23:01
Eks see olegi nii. Tuttaval endal ex kelle uus tüdruk teeb seda teist järgi
˅ näita rohkem ˅
2024-05-14 23:22
Aga mida teha siis, kui mees või naine ise tahab, et uus oleks eksi moodi?
˅ näita rohkem ˅
2024-05-15 13:51
Miks ta peab eksi moodi välja näha ?
Ei saa pointist aru
˅ näita rohkem ˅
2024-05-15 14:30
Riina1234 ma arvan,et ilmselt seetõttu ,et äkki arvab, et kutt igatseb taga vms.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-15 16:16
k2tuuu20, jah on tõesti selliseid variante, et siis leevendada kaotusvalu aga et ise end sisse smugeldada teise pähe.

jfjm,
on selliseid seiku olnud tõesti! Ka minul. Ühel kohtingul selgus et neiu otsib oma endise kallima *koopiat*, kes tal kunagi oli aga kadus kas lihtsalt seetõttu et oli õnnetus või teine tüdines vms. . Ning sel juhul oli mul küsimus et milleks, kui ta tahab näha minus kedagist teist, ning võimalik et hiljem viimast lihvi tehes ka pookida uusi omadusi külge, aga võtta ära teised omadused?

Ma olen aga juhtunud olukordadesse et kus naine ise on valinud oma isa, või kadunud vanaisa järgi oma meest. Selgus et tegemist tema kadunukesega, kes teda väga hoidis. Pealtnäha normaalne evolutsiooniline omadus, aga -- kuid jälle tahetakse miskit narruseni kloonimist teha. Välimus ei pruugigi sama olla, küll aga just mentaliteedi ja temperamendi järgi teisel käib klõks selle peale, ning hakatakse seda rollirüüd mulle selga sikutama --- "sa just nagu minu isa, ainult et xxxyyzzz erinevus", kuni lausa teise riidekapi sorteerimiseni ja oma kadunukese riiete ülesotsimiseni, mida selga toppida mulle.
Keeldusin. "Mis tähendab ei??!", "Mis tähendab et ei taha?" on kohe teisel küsimus keeldumise peale .

oli päris naljakas. Arvasin et ta peaks piisavalt vana olema et nukkudega mängimine on ühel pool, aga ennäe, hilisemas eas kordub see omadus naistel.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-24 08:44
ei usu, et keegi rahu99-ga kohtuma läheks.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-24 12:08
No kui tahab, et oleksid eksi moodi, siis tuleb teda rahuldada ja saadagi eksiks.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-24 14:05
Jfjmil on tuline õigus. Mu eksid on põhjusega mu eksid ehk siis nende koopiaks hakkamine ei ole mõistlik, kui minuga tahad jääda.
˅ näita rohkem ˅