Mehed, kui te naistele ettepankuid teete... kas te jätate ikka võimaluse endale viisakalt ära öelda või nuiate niikaua, kuni teid konkreetselt perse peab saatma?
Naised, kas te olete sellpärast nii tagasihoidlikud suhtlejad, et äraütlemine mehe poolt on teie jaoks suurim alandus?
Vahel on aru saada, et isegi prostituudid lähevad närvi, kui nad kaubana ootustele ei vasta.
Ja naised, kui teile jäetakse võimalus viisakalt ära öelda, siis ei tähenda see, et mees oleks möku ja ja ta tuleb siis eriti konkreetselt paika panna. Või on osad nii nürid, et ei märka viisakaks jäämise võimalust.
Kui te viisaka mehe suhtes käitute labaselt, nuhtleb elu teid tagasi. Erineval moel. Kui näiteks eile nautis "väike egoistlik inimene" minu sees seda, kui ühe varem ülbitsenud tsiki oma Stuudiost välja sain visata. Ma ei tolereeri nahaalsust.
Inimesest räägib tõepoolest see, kuidas ta käitub võimupositsioonil olles. Ettepanekuid saavad naised ennast nii tunnetavadki, et otsustusõigus on neil. Aga kui mees teile läheneda püüab, siis ei tee ta tegelikult mitte midagi valesti Meeste elu ongi selline ja viisakus kaunistab naisi. Mehi ka. Ma isiklikult kahjuks ei suutnud keelduda võimalusest õppetund anda.